-
آقا اینقدر به باطری این I8510 گیر ندین مشکل ازخودتونه خوب دوستان گوشی رو یک آپدیت بکنید اونوقت می فهمین شارژ نگه داشتن یعنی چی من بعد از آپدیت 2:47 فیلم گرفتم بعدش من دوربین I8510 رو با اکثر موبایل های و دوربینها مقایسه کردم نه N96 ,N82,N95 8GB, N85,N79 ,K850 نتونستن به پای کیفیت اون برسن چه تو عکس چه تو فیلم ولی دوربینش یک مشکل داره اونم فلش گوشی هست که بد می زنه یعنی تایم بندی بدی داره وقتی دکمه رو فشار میدی شاتر که می خواهد بسته بشه تازه فلش میزنه در مورد صدای گوشی که گفتین اگه می شه به سایت GsmArena.com برین ببینین به کیفیت صدای این گوشی چه امتیازی داده و چی نوشته بعد برو ماله W910رو ببین خودت می فهمی چقدر فرق دارن
من تا حالا نزدیک به 60-65 مدل مختلف گوشی داشتم هیچ گوشی با این سرعت و قابلیت نه دیدم و تا به الان داشتم وقتی که گرفتم باورم نمیشد سامسونگ اینقدر پیشرفت کرده باشه
-
کلا این گوشی اصلا مشکل باتری نداره !
مشکل از فریمورهائی هستش که روی گوشیها میزارن که البته این مشکل هم به راحتی حل میشه .
مخلصیم .
-
فیرمویر رو خود گوشی به طور اتومات (از طریق جی پی آر اس یا وای فای ) آپدیت میکنه ؟ یا باید دستی آپدیتش کرد ؟؟؟
-
آپدیت گوشی مثل آپدیتNokia هست از سایت سامسونگ آخرین ورژن Samsung Pc Studio رو که الان ورژن7.1.47.8 هست رو دانلود کنین بعد که نصب کریدین گوشی رو با حالت Pc Suite وصل کنین بعد Pc Studio رو که اجرا کنین گزینه آخر نوشته Sofware Update اونو بزنین بعد مراحل رو برین جلو بعد حدود 130 مگ دانلود می کنه بعد می زنه که داره برنامه موبایل رو میریزه روش البته امکان داره گیر کنه که اصلا نترسن گوشی رو بکشین بعد باطری رو در بیارین اگه گوشی اومد بالا که هیچی اگه نیومد خود برنامه توضیح می ده چی کار کنین (خوبی گوشی اینه که مثل Pocket Pc می مونه یعنی یه چیزی تو مایه های Boot Loader داره برای موقه خرابی) بازم اگر مشکلی داشتین من در خدمت هستم امیدوارم مفید باشه براتون
-
سلام...
در مورد باتری من هر ریویویی که خوندم ازش بد نگفته بود ولی خب خیلی هم خوب نیست. یعنی اگه باتری 1200 میلی آمپری خودش باشه، قابل قبوله. حالا دوستانی که این گوشیو دارن لطف کنن مدل باتریشونو چک کنن و بیبنن که آیا ab474350be هست یا چیز دیگست. چون این کد، مدل باتری اصلی اینوویت هست. بالاخره یا باتری اصلی رو اینجا عوض کردن یا fw گوشی مشکل داره و با آپدیت حل میشه. در ضمن لطفا ورژن گوشیتونم بنویسید که بتونیم یه نتیجه گیری کلی بکنیم.
پیشاپیش ممنون.
-
ورژن گوشی باید i8510djhj4 و ورژن شبکه i8510djhj3 باشه ممکنه که ورژن گوشی 4 باشه ولی شبکه 1یا2 باشه که همین مشکل ساز می شه و مدل باتریم هم همینی که شما گفتین هست فقط اونی که از ایران گرفتم باطریش چینی هست و اونی که از دبی باتریش ماله کره هست
-
دوستان، gps این گوشی چطوره؟؟؟؟؟؟مشکلی که نداره؟؟؟
-
-
من هم اول در همه چیز میگفتم دبیلو 960 دبیلو 910 سونی اریکسون و نوکیا
ولی وقتیکه امروز این گوشی i8510 SAMSUNG رو تو دست گرفتم و باش کار کردم فهمیدم که دوستان با این گوشی ترانه گوش ندادند و اصلا دستشون نگرفتند تو عکس ها گوشی کوچک بنظر میاد ولی وقتیکه دستت بگیری میفهمی که جدیدا سامسونگ داره شاهکار میکنه
-
منظور اینکه زود کانکت میشه؟؟؟؟مشکلی نداره؟؟؟ساین و...