سلام دوستان
من به یه مشگل عجیب برخوردم ، شب عید توی نت بودم که بیت دیفندر گزارش یک تروجان رو داد ، من اول فکر کردم که اونو ازبین برده اما
فردا که سیستم رو روشن کردم بازم بیت دیفندر مرتب گزارش آلوده شدن سیستم رو میداد ، وقتی به قسمت گزارشها رفتم دیدم که یه
تروجان تمام فایلهای سیستمی رو آلوده کرده ، میخواستم آپدیت کنم که متوجه شدم اجازه ارتباط با اینترنت رو بهم نمیده ، ناچار تصمیم به
حذف اون گرفتم با اینکه میدونستم سیستم دیگه بالا نمیاد ، حذف کردم و همون اتفاقی که انتظار داشتم افتاد بعدش ویندوز
جدید نصب کردم و توتال 2010 رو مجددا نصب کردم که تا اینجا هیچ مشکلی وجود نداشت ، شروع به آپدیت انتی ویروس کردم که در
اواسط آپدیت مجددا به همون تروجان گرفتار شدم و بازم ارتباط با اینترنتم قطع شد ، کل جریان فوق 3 بار تکرار شد تا اینکه مجبور شدم
بر خلاف میل خودم بعد از نصب ویندوز جدید از نورتون 360 استفاده کردم ، آپدیتش کردم و الان هم هیچ مشکلی ندارم و سیستم داره
به خوبی کار میکنه ، حالا 2 تا سئوال دارم :
1 - من دوست دارم از بیت دیفندر استفاده کنم اما میترسم که بازم قضیه بالا تکرار بشه .
2 - چرا بعد از نصب ویندوز جدید و سلسله مسائل فوق بازم این مشکل تکرار شد و من چطور میتونم مجددا ازش استفاده کنم .
متاسفانه اسم تروجان رو بخاطر ندارم
اگه میبایست سئوالم رو در جای دیگه مطرح میکردم لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنو ن
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .