شما اگه بخوای می تونی این درایو رو کلا پاک کنی و ازش استفاده ی عادی بکنی.نقل قول:
اون درایو هم که می گین احتمالا همین باید باشه ممکنه خود پارتیشن باشه اما اطلاعاتش پاک شده باشه
شما اگه بخوای می تونی این درایو رو کلا پاک کنی و ازش استفاده ی عادی بکنی.نقل قول:
اون درایو هم که می گین احتمالا همین باید باشه ممکنه خود پارتیشن باشه اما اطلاعاتش پاک شده باشه
ببخشید ولی تو همون محیط نصب وقتی browse رو میزنی همه درایورها رو نشون می ده اونجا من دیدم که پر بود ولی می خوام بپرسم که اون لینوکس می تونه خودش اطلاعات دیگه ای رو جایگذاری کنه چون من وقتی فایلها رو ددیم اسم ویندوز با شماره های مختلف خیلی ذکر شده بود .نقل قول:
با سلام
من یک لب تاب سونی وایو مدل VGN-FW490JAB دارم که ویندوز ویستا اوریجینال روی اون نصبه میخوام یک ایمیج ازدرایو سی اون بگیرم که مشکل دارم بعد پارتیشن بندی کنم که در این زمینه هم مشکل دارم از دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنند .
با تشکر
یعنی شما می خوای اطلاعات داخل اون درایو رو عوض کنید؟ممکنه با لینوکسه بشه اما به هر حال این درایو مخفیه، چه فایده ای داره؟میتونین فرمتش کنین و به عنوان درایو عادی استفاده کنین یا فضاشو به درایو های دیگه بدین (با نرم افزار Acronis) و هر وقت خواستین هم با همین برنامه مخفیش کنین
نه ، منظورک این نبود ، من وقتی لینوکس نصب کردم ، بعدش فرمتش کردم و ویستا رو نصب کردم از partition 1 شروع شد ، درایوهام ولی بازم یه درایو به حجم 5.7 گیگ داشتم ولی وقتی نگاش کردم فایل های ویندوز هم توش بود . حالا می خوام بدونم این درایو شامل چه فایل هائی میشه ( شاید اصلا" مال من پاک نشده ) اینو می گم . این درایو من اولا" باز هم تو ویندوز مخفیه . بعدش هم درست مثل اینکه درایو C روی داره . یعنی Documents , picture , music , windows ,.... ولی چون اولا تو ای قسمت هم دیده نمیشد می گم شاید لینوکس بعضی از فایل های خودش رو هم ریخته اونجا واسه همین اینجا دیده می شه و اصلا" پاک نشده !!؟نقل قول:
سلام،برای ریکاوری از hp 2170 به کدوم قسمت سایت مراجعه کنم؟؟
از آموزش "پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات " برای ویندوز 7 هم میشه استفاده کرذ؟ اگر نمیشه آموزش اون کجا هست؟
ممنون
سلام دوستان من چرا با این روش پست اول درایو جدید d ساختم با ظرفیت 15 گیگ ولی 90 مگ ازش استفاده شده ...بدون اینکه هیچ فایلی داشته باشم حتی فرمتشم کردم درست نشد....این طبیعیه؟
مدل لپتاپ هم cw14fx
بله طبیعیه ..نقل قول:
همیشه یه حافظه ای کمی به یه سری فایلهای مخفی اختصاص داده میشه..
کاملا طبیعیه