یک سوال:
کسی می دونه که در مقطع کاردانی به کارشناسی چه رشته هایی قراره ارائه بشه؟
یا کلا کسی اطلاعات بیشتری در این زمینه نداره؟
Printable View
یک سوال:
کسی می دونه که در مقطع کاردانی به کارشناسی چه رشته هایی قراره ارائه بشه؟
یا کلا کسی اطلاعات بیشتری در این زمینه نداره؟
من با 132 واحد گذرونده رشته برق فوق دیپلم این رشته رو دارم، به دلیل 4 ترم مشروطی نشد بقیه شو بگذرونم، حالا میخواستم بدونم برای گذروندن این 8 واحد مونده در دانشگاه پیام نور، باید امتحان فراگیر پیام نور رو بدم؟
اگر آره، منابع امتحان رو از کجا تهیه کنم و امتحان شامل چه دروسی هست؟
از کجا میتونم اینو رو اینترنت ببینم تو سایت پیام نور که اطلاعات خاصی نداشت؟
ممنون از همه.
عزیز دل پیام نور مشروطی ندارهنقل قول:
من با 132 واحد گذرونده رشته برق فوق دیپلم این رشته رو دارم، به دلیل 4 ترم مشروطی نشد بقیه شو بگذرونم،
دوست من هر ترم داره مشروط میشه
ولی برای ترم جدیدا مشروطی حساب میشه
چشم امیدت اگه به من باشه مطمئن باش عاقبت خوبی در پیش دارینقل قول:
امتحانات هم عالی بود..از امتحانات راضی بودم ..آخه همشون رو حذف کردم :34:
سلام، میبخشید منظورمو بد گفتم،
من دانشگاه دولتی بودم رشته برق و سنوات مجاز تحصیلم تموم شد، با 132 واحد گذرونده فوق دیپلم بهم دادن، حالا میخوام بقیه این 8 واحد رو بیام پیام نور بگذرونم و کارشناسی بگیرم، میشه دوستان جواب سوالات زیر رو بدن، جدا ممنون میشم:
1-
برای گذروندن این 8 واحد مونده در دانشگاه پیام نور، باید امتحان فراگیر پیام نور رو بدم؟
2-
اگر آره، منابع امتحان رو از کجا تهیه کنم و امتحان شامل چه دروسی هست؟
3-
از کجا میتونم اینو رو اینترنت ببینم تو سایت پیام نور که اطلاعات خاصی نداشت؟
نقل قول:
فعلا که گفتن هنوز در حد یه لایحه بوده و هنوز تصمیمشون قطعی نشده ولی اگه باشه همه ی رشته هایی که تو کارشناسی پیوسته هست تو ناپیوسته هم هستنقل قول:
رييس دانشگاه پيام نور:
بيش از70 ساختمان بلااستفاده دولتي در اختيار دانشگاه قرار گرفت
قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري با تقاضاي تاسيس دانشگاه پيام نور در شهرستان خليل آباد موافقت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، دكتر سيد محمد حسيني قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري، اظهار كرد: اگرچه توسعه واحد جديد دانشگاه پيام نور در كشور ممنوع است، ولي اگر امكانات اوليه مانند زمين در خليل آباد فراهم شود، مشكلي براي تاسيس دانشگاه در خليل آباد وجود ندارد.
وي از عزم مسوولان جهت استاندارد سازي مراكز آموزش عالي به لحاظ امكانات آموزشي خبر داد و گفت: اعضاي هيات علمي، كاركنان و غيره بايد بيشتر به فكر انجام كارهاي علمي و پژوهشي باشند تا كارهاي اجرايي.
دكتر حسيني تنها راه توسعه و اقتدار كشور را عبور از مسيرهاي علمي دانست و گفت: كشور ما با زمينههاي بسياري كه براي جوانان فراهم شده، مهياي يك جهش برزگ علمي است.
رييس دانشگاه پيام نور در خاتمه با اشاره به مصوبه دولت در خصوص قرار گرفتن ساختمانهاي بلااستفاده دولتي در اختيار دانشگاه پيام نور گفت: تاكنون بيش از 70 مورد از اين ساختمانها در كشور در اختيار پيام نور گذاشته شده است.
با سلام
یه سوال ایا تو همین امتحانات داخلی نمره منفی هم محسوب میشه و نمره قبولی در هر درس ده است دیگه؟
یک سوال نحوه نمره دهی چطوری است به طور مثال اگر از 30 تا سوال 16 تاش درست باشه 14 تاش غلط ایا این شخص قبول است یا نه
در ضمن ایا کسی میدونه جواب های امتحانات کی میاد؟
خوب یه سوال دیگه دارم اونم اینه که برای دیگر دوستان جواب ها اومده برای من فقط جواب یکیش اومده
نگران نباش میادنقل قول:
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره:46: