اصفهان و تربیت مدرس که میاری
شاید شهید بهشتی هم بشه شاید ولی تهران اصلا
Printable View
اصفهان و تربیت مدرس که میاری
شاید شهید بهشتی هم بشه شاید ولی تهران اصلا
دوستان من قصد شرکت تو کنکور امسال را دارم
میخاستم ببینم ظرفیت رشته ها رو از کجا میتونم ببینم
مدوم رشته بیشترین طرفیت رو تو دانشگاه های تهران داره؟؟
شما اول رشته را مشخص کنید. اینجور که میپرسید یعنی فرق نمیکنه و هدف فقط پذیرفته شدن در کارشناسی ارشد در تهران هست.
ضمناً فقط ظرفیت پذیرش نیست که احتمال قبول شدن را تعیین میکنه؛ تعداد شرکت کننده هم مهمه.
ظرفیت رشته ها در دفترچه شماره2 (راهنمای انتخاب رشته) هست. یعنی باید بنشینید ظرفیت همه دانشگاههای تهران را جمع بزنید.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام ارشد چیه؟
سلام
چی و کجا قبول شدی که انقدر عجله داری ؟
با سلام- من امسال قصد شركت در آزمون كارشناسي ارشد رشته مديريت اجرايي( كد 1148) و رشته مجموعه مديريت( كد 1142) را دارم. لطفا در خصوص بهترين منابع و در عين حال خلاصه شده جهت اين آزمونها مرا راهنمايي نمائيد
بچه ها کسی در مورد سطح دانشگاه بین المللی قزوین در رشته حسابداری اطلاعی داره؟
زنگ زدم گفتن به شبانه ها به هیچ عنوان خوابگاه نمیدن.راسته یا مثل بعضی دانشگاه ها بلوفه و میخوان اذیت کنن؟!!
اطلاعی از خوابگاه های خودگردان در قزوین ندارین؟وضعیتشون چطوریه؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین:40:
سلام به سلامتینقل قول:
حالا دقیقا کدومش ؟
1142 یا 1148 ؟
سلام به این سایت 1 سر بزنید و اطلاعات خوبی در مورد ازمون های مدیریت بگیرین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 1142 قبول شدم . منابع پیشنهادی من برای بازرگانی
زبان هر چی بخونی کم خوندی(: 504 . 450 . کتاب های تخصصی هم بخون .هر چی بیشتر بهتر . مهم نیس از کی .
تئوری 3 کتاب معروف رضاییان. مدیریت عمومی الوانی منابع سعادت . افجه - جوادین - رابینز - پرچ - کتاب های ماهان یا پارسه(همه کتابهاییی هستن که به دلخواه بچه ها و با توجه به وقتشون خونده میشه)
اقتصاد : فقط نظری
پژوهش: فقط فدوی
بازاریابی: 3استاد . خلاصه کاتلر - تست نگاه دانش
ریاضی امار : هادی رنجبران
مالی: تهرانی
میتونید از dlm هم استفاده کنید(برای بازار و تئوری بهتره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت هم کمکتون میکته در زمینه مدیریت ها
اگه تهران هم هستین که نهایت استفاده از موسسه ماهان رو ببرین که عالیه
با کمی همت و صبر قبولین انشاء...
نقل قول:
در موعد مقرر به سایت دانشگاهیتون مراجعه کنید
مدارک کامل و توضیحات درش موجود هست