پزیرش دانشجو کاهش یا افزایش یافته ممنون می شم جوابمو بدید
Printable View
پزیرش دانشجو کاهش یا افزایش یافته ممنون می شم جوابمو بدید
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز....
بنده ترم 1 کارداني نرم افزار هستم و متاسفانه با معدل 11.45 مشروط شدم.!:41:چه عواقبي در انتظار منه؟:19:
ميخواستم بدونم از بين عزيزان اينجا کسي هست که تاکنون ترمي رو با مشروطي گذرونده باشه؟
اخه اساتيد ما خيلي سخت گير تشريف دارند.... خدا ازشون نگذره:2:
اصلا انتظارم از دانشگاه اين نبود،هيچ انتظار نداشتم که اينجا هم بايد عين دبيرستان تا 2 شب درس خوند.:18:
به حسي شبيه افسردگي(تايس و نااميدي) دچار شدم.:41:
لطفا دوستان کمکم کنند
:40:
نقل قول:
خوب مشکلی پیش نمی آد ! ترم بعد باید 14 تا واحد برداری..
بعد اگر 3 ترم مشروط بشی از دانشگاه اخراج میشین... معمولا کم پیش میاد تو کاردانی ترم یک کی مشروط
شه..! از ترم بعد بیشتر تلاش کنین..
:د ي خيلي خندم به اين حرفت گرفت يادمه ترم اول كه رفتم دانشگاه (من هم كارداني بودم) از ورودي هاي جديدمون 36 نفر 10-15 نفر مشروط شدن رشته ما هم هر ترم 10-15 نفر اخراجي داشت دانشكده فني شهيد مدني خرم اباد ورودي هاي قبل از 87 ازشون بپرسي مطمئنا ميگن چجوري بوده
=============================
دوست عزيز شما هم زياد نگران نباش دانشجو تا مشروط نشه دانشجو نيست اگه دو ترم مشروط بشي با معدل بالاي 10 واسه ترم سوم ازت تعهد نامه كتبي ميگيرن و يه ترم ديگه وقت داري جبران كني اگه بشه 3 ترم مشروطي چه متوالي و چه غير متوالي اخراج ميشي و اگه دو ترم مشروط علمي بشي (معدلت زير 10 بياد )اخراج ميشي
در ادامه تاييد حرفهاي دوست قبلمون ، يه چيز ديگه رو هم بايد بگم،اينها همش بستگي به دانشگاه و ميزان پارتي و آشناييتت با دانشگاه مربوطه هم داره
مثلا اگه با آموزش و ... رفيق باشي و باهات حال كنن، يا دانشگاتون تازه تاسيس يا كوچيك و اينا باشه ميتوني يه ترم هم شيريني اونارو بخوري و مثلا با 3 ترم مشروطي يه ترم ديگه هم زير آبي بخوني :31:
موفق باشيد.
واقعا از همه ی دوستان ممنونم.....
تاحدودی از اضطرابم کاسته شد
با جو کاملا موافقم... من آیین نامه رو دیدم ؛ گفته شده 3 ترم مشروط و اگر 4 ترم هم بشه بستگی به شرایط
خاص داره... این که از خانواده شهدا باشی اولیش بود...
کارشناسی سه ترم مشروطی پشت هم
و چهار ترم مشروطی جدا
کاردانی هم ظاهرا دو ترم مشروطی
ناراحت نباش همه دیگه این روزها در کارنامه شون مشروطی رو دارن
مشروطی نمک دانشگاه است معمولا ترم اولیها مشروط میشن حتی دیده شده که کسایی هم بودند که با رتبه های خوب کنکور از دانشگاه بر اثر مشروطی اخراج شدند:31:
بين خودمون بمونه،من معدل ترم 1 اينجانب به صورت معجزه وار اومد 12/8!الان ترم 2 هستم
اگه 2 نمره ي ناقابل کمتر اورده بودم مشروط بودم.البته من کارشناسي نرم افزار هستم(ازاد)
اکثر بچه ها ترم 1 رو مشروط شدند ولي از بچه هاي ترم بالايي پرسيدم گفتند که بيشتر مشروطي ها مربوط به ترم 1 ميشه!
زياد نگران نباش از ترم ديگه اولا اساتيدت رو خودت انتخاب ميکني ثانيا طريقه ي درس خوندن تو دانشگاه ديگه دستت مياد
موفق باشي