با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد
Printable View
با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد
نقل قول:
این که الان گفتی یعنی چه؟یعنی می خوای از سیمس 2 بیاری تو سیمس 3 نمیشه!اگه از خود سایت سیمس 3 دانلود کردی به این مکانن:
اگه package هست:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
اصولا چیزایی که میزارن ابجکت نیست پکیج هست که باید بره توی پوشه ی دانلود
یا سی دیت خرابه(که اونو دیگه به ما مربوط نیست)یا کرکت خرابه می تونی دانلود کنی یا یه چیزی از بازیت کمه که اون مربوط میشه به همون سیدیت یا ویستات نمی کشه 4 گیگ برای خود ویستا کمه حالا یه بازی سنگینم روش!:دی ولی این چهارمیه احتمالیه ولی 3 تای اولی 100% باید امتحان کنی!نقل قول:
نقل قول:
سلام
بچه ها من خیلی ناراحت و دپرسم !!! :(
سیمزی که گرفتم 2 تا دی وی دی هستش که پر از فایل یا zip هستش و فایل های داخلش فرفت iso
وقتی با برنامه ی magicIso فایلشو باز کردم محتویات بازی رو که میشد حالا نصبش کرد نشون داد ولی نمی دونم چرا وقتی میزنم نصب بشه همش error های مسخره میده و نمیداره برنامه ی install اجرا بشه !!!
چی کار کنم من ؟!!! ( گریه )
مشکل از کجاست ؟ ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه ؟!!!!
خوب تو تاپیک مخصوصش بپرسین شاید یک نفر کمکتون کرد ...نقل قول:
سلام به هر حال بعد از یک هفته سیمز من هم رسید.(البته از یی سی نه)حجمش 5.5 گیگه.
من یه مشکل دارم. وقتی حدود 20 دقیقه بازی می کنم خود به خود بدون اروری خارج میشه (کمک) و تو بازی یه جورایی افت فریم دارم چی کار کنم؟
cpu=q6600
ram=4g
vga=512ddr3
NVIDIA GeForce 9500 GT
ویندوز من هم ویستای 64 بیتیه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
من كارت گرافيكم 256 gf 5500 بود و cpu هم 2.02و رمم 1 بود و بازي به سيستمم خورد
اگه كسي اين جور سيستمي داره بازي بهش ميخوره
راستي لباسها تو بازي همش تو كمد لباس هست و اصلا مغازه لباس فروشي نداره راستي چه جوري ميشه لپ تابم رو ببرم تو پاركي جايي استفاده كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هورااااااا.....
درست شد .....
اون فایل ها رو از درایو مجازی کپی کردم داخل سیستمم و یعد نصب کردم و بدون error اجرا شد ...
چقدر قشنگ شده بازی ....
واقعا" جدابه ...
راستی بچه ها برای من این کلید های ctrl +shift + C کار نمی کنه ؟!!! چرا ؟؟
نقل قول:
این که الان گفتی یعنی چه؟یعنی می خوای از سیمس 2 بیاری تو سیمس 3 نمیشه!اگه از خود سایت سیمس 3 دانلود کردی به این مکانن:
اگه package هست:
اصولا چیزایی که میزارن ابجکت نیست پکیج هست که باید بره توی پوشه ی دانلود
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
یه خونه دانلود کردم که پسوندش اینه:(Sims3Pack.) و مربوط به سیمس 3 میشه
تو اون مسیریم که شما گفتین قبلا ریختم ولی نتیجه نداد
ممنون از همه مشکل حل شد. نمی دونم چه جوری ولی الان 1ساعت بازی کردم مشکلی هم نداشتم.فقط می خواستم ببینم این سنگ ها و پروانه ها رو از کجا آوردید؟ من رو زمین هر جا میگردم جز گوجه و انگور چیزی پیدا نمیکنم.
باید کلید ها کار کنه ، یعنی هیچ کادری اون بالا نمیاد؟نقل قول:
اگر خونه دانلود کردید ، باید خود فایل رو اجرا کنید ، احتمالا فایل باید اجرایی باشهنقل قول:
پروانه ها كه معلومن ولي الماس ها يه 5-6 صفحه قبل مدل اوليه رو گزاشتم .بگرديد اگر پيدا نكرديد بگيد تا دوباره بزارم.:10:نقل قول:
برای مثال جایی که می تونی برای ابتدا الماس و اینا پیدا کنی توی قبرستان است:دی!اونو اولش توی شهر نیست باید خودت بزاریش توی شهر از توی قسمتی که خونه و اینا میزارن قسمت بعدش پارکا و ایناست توی اون پارکا یه قبرستون هست اونو میارید تو میرید توش صبح برید چون هم سیمتون قلبش به دلیل وجود روح ها وای میاسته هم خودت توی تاریکی نمی تونی چیزی پیدا کنینقل قول:
پروانه هاهم بیشتر توی جاهایی که درختو علف هست پیدا میشه
باید بزاری توی کیفت میری توی هرجا که دلت بخواد میزنی روش گزینرو انتخاب میکنی دستش میگیره میبره یه جا که میشه مثلا میز میزاره اونجا کارشو می کنهنقل قول:
لب تاپو می خری میزاری یه جا میری توی قسمت کیفت همون که کوله پشتیه با سیمت لب تاپو می کشی توی کیفت میاد اونجا
امید وارم از راهنمای گام به گام چیزی دستگیرتون شده باشه:دی