ویروس Antichrist (virus hoax)0
سلام من با avg تونستم این ویروس رو از بین ببرم ولی هنوز Folder Option برنگشته در ضمن وقتی که میخوام درایوهام رو باز کنم این error رو میده
this file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the folder option control panel
mer300000000000000000000000000000000000000
اسم این ویروس و راه حل مقابله با آن چیه؟
سلام
قبل از همه چیز از دست اندرکاران این بخش به خاطر مطالب مفیدشون تشکر میکنم.ضمنا بخاطر طولانی شدن متن معذرت میخام
کامپیوتر من مدتیه ویروسی شده و هر چی ویروس پاک میکنم باز همونجوریه. از نشونه های این ویروس(ها):
1.بعد از پر کردن گزینه show hidden folders در folder option باز به حالت don't show برمیگرده
2.دادن ارروری به این شکل:
please insert your disc in drive k(این اررور رو بیشتر موقع نصب کردن برنامه ها یا بازیها-کلیک روی ستاپ و چند ثانیه بعد...-میده)
3.اگر cd از کامپیوتررایت بشه یا flash memory به کامپیوتر وصل کنیم اونها هم ویروسی میشن
4.بعضی برنامه ها باز نمیشن مثل windows media player
5.آنتی ویروس NOD و MCAFFEE رو از کار میندازه
6.kazme gheyze نیست چون فایلی به این اسم در درایوها نیست(همون مخفی و با برداشتن تیک گزینه دوم پایینتر از show hidden files)
من با آتتی ویروس AVAST ویروسیابی کردم یکی از ویروس (تروجان)هایی که پیدا کرد این بود :
WIN32:Trojan-gen(Virus/Worm) یا win32:Agent-EID(Trojan Horse)
اکثرا هم از نوع Trojan horse یا virus/worm بودند.
ولی متاسفانه باز هم همونجوریه
اگه میشه لطف کنید یه راه حل هم برای پاک کردن این ویروس بذارید چون واقعا کار کامپیوتر مختل شده و همه ستاپها و ایمیجها ویروسی شدند و کارهایی هم مثل رایت و... رو هم نمیشه انجام داد.