سلام درسته منم پيداش نكردم
مثلا كجا ميشه واحد ها رو به ميليمتر تغيير داد
قديم يه prefrece درست حسابي داشت من نميدونم الن اين كجاس كه تنظيمات رو تغيير بديم
Printable View
سلام درسته منم پيداش نكردم
مثلا كجا ميشه واحد ها رو به ميليمتر تغيير داد
قديم يه prefrece درست حسابي داشت من نميدونم الن اين كجاس كه تنظيمات رو تغيير بديم
سپاس از جناب wordist بايد آفيس 2003 رو نصب كنم تا دقيق ببينم كجا بود.... اما الان يه مشكل ديگه برام پيش اومده... يه تحقيق هست كه به صورت جدول بايد نوشته بشه... همه كارهاشو انجام دادم ولي مونده اون ستون افقي كه نام و نام خانوادگي و پدر و مادر و... هست ... روشي هست كه به صورت خودكار اين ستون افقي رو به اول هر صفحه اضافه كنم؟ اگه بخوام دستي اين كار رو انجام بدم... 500 صفحه رو تا چند روز ديگه هم تموم نميكنم... شنبه بايد تحويل بدم...
آهان... اينو ميگم توي Tools هاي آفيس 2003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين گزينه رو ميگم كه توي آفيس 2007 پيداش نميكنم...!
اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم
من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید
اولی مطالب سایت که مشکلی نداره
حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.
یکی بیاد کمک کنه
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه اون دكمه دايره شكل بالا و سمت چپ ورد 2007 (Office Button) رو بزنين و از اونجا گزينه word Option رو بزنين و براي تغييرات از اينجا استفاده كنين
مثلا براي اون موردي كه گفتين از تب Advance ، و قسمت Display و باكس مربوطه ميتونين Centimeters يا Millimeters يا ... رو انتخاب كنين
موفق باشين
سلام دوست عزيزنقل قول:
ميتوني فايلت رو آپلود كني و ادرسش رو بذاري تا ببينم ميشه يه راه حل كلي براش پيدا كرد يا نه
خوش باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
راستش من خودم هنوز چنين چيزي كه گفتي تو 2007 پيدا نكردم شايد ايراد از نصب ابتدايي افيس 2007 باشه كه كامل نصب نشده باشه البته فقط يه حدسه
نهايتا اگه مطلب مرتبط باهاش تو 2007 پيدا كردم پست ميدم.
موفق باشي
آیا نسخه ی ورد شما MRT است؟ بهتره صفحه را به طور کامل save و سپی توی ورد باز کنی ببینی چی می شه.نقل قول:
سلام دوستان
با تشکر از شما بخاطر راهنمایی هاتون
یه مشکل دارم
من هیچ وقت کطلبی رو دو ستونه ننوشتم
حالا قراره واسه مجله دانشگاه مطلب بنویسم گفتن باید دو ستونه باشه
من قبلا نوشتم حالا میخوام مطالب رو در دو ستون بنویسم ( مثل روزنامه ها )
بهترین و کوتاهترین راه رو اگه میشه لطف کنید بگید که مطلب هم زیاده .
ممنون
سلام کافیه روی columns از نوار ابزار کلیک کنی ولی برای تنظیمات تخصصی تر از منوی فرمت این گزینه را انتخاب کن.نقل قول:
موفق باشی