salam dostan man k850 daram .ensafan az harchish begam kam goftam
darmoreded ghimat n82 bayad begam bekhatere in ghimatesh balatare ke taze vared bazar shode!!!!ast
dorbin k850 100ha barabar behtar az goshihaye 5mp toye bazar ast {hatta n82}.:40:
Printable View
salam dostan man k850 daram .ensafan az harchish begam kam goftam
darmoreded ghimat n82 bayad begam bekhatere in ghimatesh balatare ke taze vared bazar shode!!!!ast
dorbin k850 100ha barabar behtar az goshihaye 5mp toye bazar ast {hatta n82}.:40:
n82 گرونه . نمیارزه. ولی کا 850 افت خودشو کرده و قیمت معقولی داره. ولی C905 و پایم اساسی.
آقا دیگه برا دکمه های لمسی کسی مشکلی پیش نیومده؟؟؟؟
اگه واستون پولش مهم نیست به نظر من ان 82 را بگیر چون گوشی کارامد تری هست ومیشه رو رنگ نقره ایش تو دخترونه بودن حساب کرد:27:نقل قول:
چون اغلب دخترا عاشق عکس و مکس و .... هستند همون ان 82 بهتره وتو عکس وفیلم کم نمیاره.....
کا 850 هم بد نیست ولی بسته به نیاز خودته..................
این به قول بچه ها از اون حرفاستا اینو همه میدونن گوش ان 82 با زنون بی نظیر:5:ش2 تا سرو گردن بالاتر از ان 95 و کا 850 است..........................نقل قول:
دوستان سلام
K850 رو ميخوام فلش كنم چطوري؟ با چه نرم افزاري؟
کا850 هک نشده هنوز
فقط با بکس فلش میشه کردش
یا با سئوس اپدیتش کنی
ی سوال دیگه k850 ساخت کشور چین دیگه و این اواخر خیلی از گوشی ها وارد شدن که No Name بودن که از لیبل زیر باطری متوجه می شدیم ولی مال k850 رو از کجا متوجه بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
من 6روز پیش یه K850 به قیمت 340 خریدم واز همه چیزش مخصوصا دور بین وصداش راضی هستم ولی از فلاش زنونی که داره اصلا راضی نیستم نمیدوم فلاشش ضعیف هست یا درایور دوربینش مشکل داره خوب نمیتونه از فلاش استفاده کنه تو حالت اتو وقتی فلاش میزنه عکس خیلی تیره میشه تو حالت نایت مود هم تست کردم زیاد روشن نمیکه و تو تاریکی مطلق هم از فاصله 15 سانت بیشتر نمیتونه عکس بندازه من فلاش K800 هم دیدم اون اینطوری نیست میخوام بدونم واسه همه اینطوری هست یا نه
ورژن درایور من 3.7 هست
دوستان سلام
گوشي كه تازه معرفي ميشه كي به بازار ايران مياد مثل c905
اگه ممكنه از عكس هايي كه با k850 گرفتيد برام بذاريد ولي خدايي عكس معمولي بذاريد نه با كيفيت هارو .......
مرسي