چی خوبیت داره؟ این دزدی که شرکت های نرم افزاری می کنن؟ خراب کردنن کار دیگران؟:41:نقل قول:
یارو جون کنده این طوری درستش کرده بعد اینا میاناصلاحش می کنن؟:2:
من که از اولش کامل داشتم.شما چرا حالا می خوای سانسورشو برداری؟ این خوبیت نداره.:13:
Printable View
چی خوبیت داره؟ این دزدی که شرکت های نرم افزاری می کنن؟ خراب کردنن کار دیگران؟:41:نقل قول:
یارو جون کنده این طوری درستش کرده بعد اینا میاناصلاحش می کنن؟:2:
من که از اولش کامل داشتم.شما چرا حالا می خوای سانسورشو برداری؟ این خوبیت نداره.:13:
ول کنین اینا رو خوب کی پچ لباس ایرانی داره بده؟؟؟:10::10:نقل قول:
منظورت از که همون کیه ؟! :27: (با لهجه حرف میزنی:31:)نقل قول:
کسی این مرضیه رو ندیده اینقدر نیومده تاپیک رو هوا داره چرخ میزنه:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
هواسم نبود کی رو نوشتم که:31::31:نقل قول:
آخه این چند روز دکمه های کیبورد رو اشتباه میزنم وگرنه من که لهجه ندارم:5::5:
بیا الآن هم پست قبلیم رو ویرایش میکنم که درست بشه:27::27:
بچه ها اینا رو ول کنین بیایدید هر کی یک خاطره ی جالب از بازی خودشو بنویسه برای همه خوبه هم اگر کاری رو توی بازی نمی دونن یاد می گیرن هم بازیشون بهتر می شه
یه بار بین زن و شوهر تو بازی من دعوا شد ناجور.:47:قبل از این که من اصلا بفهمم چی شد مرده رفت با زنه دعوا کرد(تقصیر من نبود تازه شروع کرده بودم بعضی گزینه های جدید رو نمی دونستم چی هستن.):43:
منم کلی خنده م گرفته بود دعواشون رو بدتر کردم.بعد زنه قهر کرد رفت(یعنی من این کارو کردم که ببینم چی می شه) مرده دیگه ته بدبختی بود نشسته بود گریه می کرد که یه آقا پیره از آسمون اومد دلداریش داد.:18:اینم یه کم بهتر شد. این قدر خنده دار بود که من حالا هر وقت از بازی بایه simخسته می شم از این بلا ها سرش می یارم.:21:
نقل قول:
نکن این کارارو خوبیت نداره :21::21::21:
اون مرد پیره دکتر خیالی سیمزت بیده کسه دیگه ای به جز اون فردی که مریضه نمیتونه اون رو ببینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها ای راست میگویه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی بگم چی نگم؟؟؟:5:نقل قول:
آهان فهمیدم چی بگم:
یک روز من یک زن و شوهر رو دعوا دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد کمی که گر گرفت اختلاف هم بیشتر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که دیگه اینقدر از هم متنفر بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من کلیک کردن رو مرده که زنه باهاش دعوا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دیدم یک گزینه جدید اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کلیک کردیم دیدم مرده از خونه رفت بیرون منم دسترسی ندارم بهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتم توی تاریخچه زندگیه زنه دیدم که طلاق!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلاق گرفته بودن:19::19:
آخر سر اومدم از اون خانواده بیرون و اون خانواده رو حذف کردم هم زنه هم مرده هم بچشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بهترین کاری بود که میتونستم برای هر3تاشون انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]