-
کریستیانو رونالدو گفت: «از اینکه همه چیز به خوبی پیش میرود، خدا را شکر میکنم.»
هافبک پرتغالی منچستریونایتد که تابستان پر دردسری را سپری کرد و سرانجام به باشگاه رئال مادرید نپیوست، اکنون از اینکه هواداران شیاطین سرخ او را بخشیدهاند، خوشحال است. رونالدو به روزنامه Sun گفت: «در دیدار برابر ویارئال زمانی که برای نخستین بار پس از آسیب دیدگیام برای منچستر به میدان رفتم، عصبی نبودم اما، برایم جالب بود که هواداران چه واکنشی نسبت به من از خود نشان خواهند داد اما، خدا را شکر میکنم که همه چیز به خوبی پیش رفت.»
وی خاطرنشان کرد: «این نشان میدهد که هواداران همه کارهای خوبی را که در کنار یکدیگر انجام دادهایم، فراموش نکردهاند و از این مساله خوشحالم.»
رونالدو که این روزها آماده انجام دوباره بازیهای زیبا از خود است، اضافه کرد: «همه چیز خوب پیش میرود. میخواهم مانند فصل قبل ظاهر شده و پیشرفت بیشتری از خود نشان دهم.»
-
خب 4 هیچ بردیم و اگه بازی عقب افتادمون هم ببریم اختلاف با صدر جدول 3امتیاز میشه
-
رونالدو - ون در سار - ویدیچ - رونی
در لیست نهایی واسه توپ طلا قرار گرفتن. ( از منچستر )
-
یه 3-0 دیگه.
بیشتر از گل زنی های برباتوف خوشحال شدم. دقیقه 60 تعویض شد و توز اومد تو بازی. ولی با این حال 2 گل زد.
بازی قبلی هم همینطور بود.
تبریک
-
این برد شیرین رو به همه ی منچستری ها تبریک میگم
گزارشگره هم خیلی باحال گزارش میکرد..مثلا یه جا گفت :اندرسون خیلی قشنگ بازی میکنه انگار باشگاه مال خودشه:18::38:
-
ولی خودمونیم این برباتوف خیلی مغرور بود ولی از اون موقع که اومده زیر دست فرگوسن کرک و پرش ریخته
-
خوب بچه ها فكر كنم امسال هم از منچستر يكي آقاي گل ليگ قهرمانان ميشه. فعلا برباتف آقاي گل شده تو اين سه هفته.
-
الان تيم بازي داره با اورتون . به اميد پيروزي....
-
متاسفانه 1-1 شد.
فلچر گل شیاطین سرخ رو زد.
-
چرا این فلچری که میگن همچین مالی نیست همیشه نجات دهنده منچستره؟:دی