میشه واسه منم تو p.m توضیح بدین ؟؟!! :20:نقل قول:
منم اصفهانم الان از شاتل سرویس میگیرم تا یه هفته دیگم تموم میشه ,میخوام ببینم صرف میکنه از این نامحدودا بگیرم یا نه ؟
Printable View
میشه واسه منم تو p.m توضیح بدین ؟؟!! :20:نقل قول:
منم اصفهانم الان از شاتل سرویس میگیرم تا یه هفته دیگم تموم میشه ,میخوام ببینم صرف میکنه از این نامحدودا بگیرم یا نه ؟
من از جمعه به این طرف افت شدید سرعت داشتم در فن آوا!!!
سرعت دانلودم از 110 به 20 رسیده است!!
بقیه هم همین مشکل را دارند؟
سرعت دانلود شبانه فن اوا 30 کیلوبایت در ثانیه هست.از ساعت 2 تا 7 . اگه یه سره دانلود کنی میشه 500 مگ. یعنی یک فیلم و نیم با پسوند mkv . من خودم سریال دانلود می کنم که شبی 3 قسمت رو راحت دانلود می کنه.نقل قول:
منتها دیشب سرعت از 30 رسیده بود به 15-12 و یه قسمت سریال بیشتر نتونستم دانلود کنم. حالا نمی دونم چرا. دوستان دیگه که دیشب کار کردن برای شما هم سرعت حدود 12 بود؟ الانم سرعت خرابه باز. یه صفحه هم باز نمی کنه
یه تک مضراب بی ربط به تاپیک : سریال هوش سیاهه رو دیدینش تاحالا؟ با برو بچ میبینیم تا قسمت بعدش سر گرمیم... :16:همش راجع به اینترنته ! اونقدر غیرفنی و اغراق آمیز درست شده که تبدیل شده به یه شاهکار کمدی.
نقل قول:
بله. همه فیلم های ایران کمدیه به یه نحوی.
ولی حالا برای اینکه جفتمون رو نندازن بیرون از پی سی ورلد، سرعت شبانه دیشبتون و الانتون در چه وضعیته؟ برای من خیلی افت کرده. پشتیبانی هم که جواب نمیده. مگه قرار نیست 24 ساعته باشه؟
آره برای منم همینطوره من الان S31 دارم 1.2 شبه اینجوری میشه :13:
ببینید مگه یادتون نیست که الان شرکت داره سر ما منت میذاره بهمون شبانه رایگان میده ؟!
پس برید خدا رو شکر کنید...
اما خودمونیم عجب مملکت بی صاحابی داریم ها، هر روز دلشون میخواد میکنن 128 ، فرداش باز 256 باز دوباره 128
برای من دیشب شبانه خیلی خوب بود ( فن آوا گستر توس ، مشهد ) ، شکر خدا گوش شیطون کر.:11:
تو نماینده های فن آوا تو شهرستان های مختلف ، به نظرم نماینده مشهد از همشون بهتره ، والا. یکبار مشکل داشتم فقط تلفن زدم ، بدون اینکه خواسته باشم نیم ساعت بعد دو نفر اومدن با مودم و لپ تاپ ، کفم بریده بود! البته معلوم شد از تجهیزات مرکز مخابراتی بوده ( دانلود با تورنت میشد ولی آدرس نمی رفت ، هیچی نه صفحه نه دانلود )
الان زنگ زدن شرکت گفتم 3-2 روزه سرعت شبانم شده 128 گفت ما 2 ماهه کردیمش 128. از سیاست های شرکتهنقل قول:
شما هم شانس داشتید که 256 می گرفتید
می بینید؟ دنیای ما ها روی شانس می گرده، مرتیکه دروغگو
من که از فن اوا میرم اگه همین طوری بمونه.با 128 هیچی نمیشه دانلود کرد. حالا اینکه گفتین یه بار 128 فرداش باز 256 باز دوباره 128 میشه، یعنی قبلا هم همین طوری کردن؟ احتمالش هست دوباره برگردوننش به 256 ؟
الان از خیلی ار دوستانی که میشناسم سرعتشون روز و شب پایینه دلیلشم هر وقت زنگ میزنیم میگن برای قطعیه کابله سراسری از این حرفا . به هر حال الان سرعت همه یه جورای مثل 1 ماه پیش نیست و احتمال برگشتش به همون سرعت 256 هست البته با یکم صبر :11:نقل قول: