ممنون از راهنماییتون
فیلم های ماتریکس و هر 3 تا شو دیدم و از ماتریکس 1 بیشتر از همه خوشم اومد. ایمان داشته باشم یعنی حله چجوری ایمان بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انسان تا چیزی رو حس نکنه نمیتونه به چیزی ایمان بیاره مگه غیر اینه
Printable View
ممنون از راهنماییتون
فیلم های ماتریکس و هر 3 تا شو دیدم و از ماتریکس 1 بیشتر از همه خوشم اومد. ایمان داشته باشم یعنی حله چجوری ایمان بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انسان تا چیزی رو حس نکنه نمیتونه به چیزی ایمان بیاره مگه غیر اینه
ممنون بچه ها از راهنماییتون
فیلم های ماتریکس هم هر 3 تا شو دیدم و از ماتریکس 1 بیشتر خوشم اومد.
با ایمان همه چیز حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میشه ایمان آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه غیر اینه که انسان تا چیزی رو حس نکنه نمیتونه ایمان بیاره ؟؟ من چجوری این ایمان رو تو خودم به وجود بیارم که بعد بتونم تقویتش کنم من چیزی درک یا حس نکردم تو زندگی
new_boys333 جان , در مورد احساس گناهكار بودنت و اين كه چجوري ايمان بياري...
جمله ي زيبايي رو اوشو ميگه ,
تخم گل نيلوفر اگر تا ته لجن فرو نره , گلي به اون زيبايي در ميان لجن زار به وجود نمي آد.
تو نيازي به ايمان نداري . تو نيازي نداري به چيزي وابسته بشي و از طريق اون اقدام كني. تو تنها يك نظاره گري. مي بيني , تجربه خواهي كرد... اما خيره نميشي. به قول مولانا ....
پيمانه شو .... پيمانه شو....
تا بعد.....
سلام دوستان من الان مي تونم توي خواب هر چيزي رو كه قبل از خواب نگاه كردم يا بهش فكر كردم و ببينم ولي هيچ كاري نمي تونم بكنم مثلا دستهامو نمي تونم تكون بدم و غيره چه كار كنم حالا
ممنون نایتمر
اما
کسی می دونه کتاب های میر داماد رو کجا می فرشند و موضوع کتاباش چیه و چند تا کتاب داره و اسم کتاباش چیه
نقل قول:
نوشته شده توسط new_boys333
ميتوني يه كاري كني البته سخته اما موثره هركاري كه هواي نفست ميگه انجام بده شما انجام نده همه كارهاتا براي رضاي خدا انجام بده از خدا بخواه كه شما را براي خوش تربيت كنه تو روز ذكر خدا را زياد بگو حتي وقت راه رفتن
امتحان كن نماز اول وقت هم يادت نره
موفق باشي
نایت مار عزیز اول که روش کف دست را خوندم فکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بده اما دیدیم بچه ها دارن سریع جواب میگیرن
منم می خوام امتحان کنم البنه یکم کردم اما زمانش را نمیدونم چند بار تو روز باشه وقت خواب هم میخواد
نقل قول:
نوشته شده توسط deer
چه خوب شد حداقل یکی از مطالبی که میزارم خوشش اومد :rolleye:
سلام بچه ها عید شعبان را به همتون تبریک میگم مخصوصا مهدی جان که پیشدستی کرد
راستی منم دیروز اول تمرینات خلسه را انجام دادم و میخواستم به خارج شدن از بدنم فکر کنم اما نمیشد یکاری یاد گرفتم اونم اینه که یه هیچ چیزی نباید فکر کرد و فقط از رلکستون لذت ببرید بزارید فکرها بیان و برند نباید بهشون توجه کرد البته باید مواظب باشید خوابتون نبره میشه تو ذهنتون تصور یه محیط تاریکی را بکنید بعدش شروع کنید به یه شمع نگاه کنید احساس کنید نشستید روبروی شمع و به شعله زردش نگه میکنید طوری احساس کنید که مثل بیداری داره چشماتون را میزنه اینکار میتونه جلوی فکرهای دیگه را هم بگیره و ایجاد تمرکز خوبی کنه خلاصه بعد از اینکه اینکار را کردید و احساس کردید از فکرهای مزاحو خلاص شدید یه کاری کنیدروی قسمت بالای سرتون تمرکز کنید یعنی سه سانت بالی سرتون اون موقست که احساس میکنید دارید قوطه ور میشیداحساس میکنید توی بدنتون تکون میخورید من که سرم میخواد بترکه اما فعلا ادامه میدم اره میگفتم دیروز یکدفعه توی انجامم اینکار مثل اینکه شکه قلبی بهت بدن بدنم از کمر تا شد پنج سانت از زمین کنده شدم البته بدن فیزیکیم نه اینکه پرواز کنم کمرم در اثر شک انقباض از پشت تا شد خلاصه احساس کردم دارم سبک میشم صداهای خفیف وزوز شنیدم اما کار خراب شد ضربان قلبم رفت بالا نفسم سریع شد و حسابی حالم گرفته شد که نشد اون که باید میشد
اینکار را من از خودم انجام دادم بجز اون اخرش که روی بالای سر تمرکز میکنیم خلاصه جواب میده اما سود وزیانش پای خودتون
من که واقعا به سرم فشار میاد اما یک مقدار اولش اینطوری میشه مخصوصا موقع تمرکز روی بالای سرتون
deer عزيز ميخواستم بگم ميدونيد چاكراي ششم قدرت واقعي كردن تخيلان ما و چيزايي كه از اونها وحشت داريم را داره حالا تصور كنيد وقت ريلكس و اون موقع كه داريد اين تمرينات را انجام ميديد چون خيلي بدن تلقين پذيره راحت با ترسيدن از موضوعي اون موضوع اتفاق ميوفته
يه كاري كنيد اينبار سعي كنيد نترسيد اگه بازم دماغتون خون افتاد به نظر من ميتونه براتون خطرساز شه ميدونيد چيه من وقتي بعضي مطالب را ميخونم بعي يكسري اتفاقاتي را مشاهده ميكنم كه تا حدي به اون مربوط ميشه ميتونم به يه نتيجه گيري برسم كه بيشتر وقتها جواب ميده حالا ببين وقتي كه شما اينكار را ميكني چون براي خودم اتفاق افتاده كه فشار زيادي به سر وارد ميشه اگه اين خنريزي از ترس نباشه من احتمال ميدم كه از همون وارد شدن به رگها باشه و چون مويرگهاي دماغ ظريف هستند باعث پارگي اونه ميشه خودت فرض كن اگه خداي نكرده اين فشار زياد تر بشه چي ميشه
پس اينبار سعي كن نترسي ببيني چي ميشه اگه شد و بازم علاقه داري سعي كن زير نظر يه شخص وارد انجام بدي يا حداقل به قول مهدي عزيز سعي كن ظرفيتت را بالا برري پله پله برو جلو
اگه نوشته هاي اقاي مرسدس عزيز را خونده باشي ديدي كه گفتند اينكارها فشار زيادي به اعصاب وارد ميكنه
موفق باشي از خدا كمك بخواه