ممنون!خیالم راحت شد!من قبلا خیال میکردم حول و حوش 220 هه!
فروشگاه گیتار دونی باز نمیشه.منم نمیتونم سازم رو سفارش بدم.کسی میدونی کی باز میشه؟
ممنون!خیالم راحت شد!من قبلا خیال میکردم حول و حوش 220 هه!
فروشگاه گیتار دونی باز نمیشه.منم نمیتونم سازم رو سفارش بدم.کسی میدونی کی باز میشه؟
البته وقتی می خوای قیمت بگیری باس بری از یکی بگیری که سرت کلاه نذاره.:19:نقل قول:
چیو فکر میکنی یا نمیکنی !؟نقل قول:
من امروز دارم میرم بالاخره سازم(گیتار الکتریک STG-006) رو بخرم. البته اگه گیرم بیاد!
باید تاب نداشتن دسته و خوب کار کردن ویبراتو و جای فرت ها و صدای گز ندادن فرت ها رو چک کنم.
چیز دیگه؟؟
ادیت:رفتم،004 داشت اما 006 نداشت.
باید بازم بگردم.
به نظر من با یه بلد برو. خودت تنهایی نرو!نقل قول:
دوستان گیتار سایلنت چی هستش ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گیتار بهش میگن سایلنت چون کاسه صدا نداره و صداش کمه و به آمپ وصل میشه.
اما کاربردش توی اینه که اون میله های بقلش جمع میشه و میتونی بزاریش توی چمدون و ... و جای کمتری اشغال میکنه.
البته مدل هایی هستن که گوشی هاشون هم با جای بالای گردن گیتار اون پایینه و اینجوری طولش هم کم میشه و واقعا توی یه چمدون متوسط جا میشه.
راستی من رفتم یه جایی بالاخره گیتاری که می خواستم رو پیدا کردم.اما فروشنده پکیج آیبانز GRX70DXJU رو پیشنهاد کرد(این آیبانز هم اسمش یه خطه!)
نظرتون چیه؟ ا310 تومن پولش بود یعنی دو برابر STG !
اولا که گیتار، گیتار خوبیه یعنی متوسطه از STG خیلی بهتره.نقل قول:
به هرحال Ibanez کجا Aria کجا.
Ibanez هرچی باشه واسه فروشش هم در آینده به مشکل بر نمی خوری چون Ibanez هستش. پیشنهاد من اگه بودجه رو مشکل نداری Ibanez هست.
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
یک نکته رو من بگم اونم این که این گیتار خودش به عنوان یک جزء آهنگ کاربرد داره. چون صدای خاصی رو ساز داراست. واسه شبام که بخوای تمرین کنی خوبه به درد می خوره:31:نقل قول:
من اصلا قصد فروشش در آینده رو ندارم یعنی چه STG بگیرم چه Ibanez نمیفروشمش هیچ وقت.
STG توی دنیای گیتار الکتریک در حد یاماها C70 کلاسیک هست؟
آیبانز مگه مارک معتبریه؟من فکر میکردم معمولیه.
پکیجی که گفتم دقیقا چیا توش هست؟
سلام دوستان
من قبلا هم یکبار پست دادم حالا چون امتحانام داره تموم میشه میخوام مشورت نهایی رو انجام بدم
من میخوام برم آموزشگاه و گیتار آکوستیک یاد بگیرم
از ساز و موسیقی هم چیزی نمی دونم ( نت بلد نیستم و ساز هم ندارم )
حالا میخوام بدونم خودشون نت یاد میدن ؟ مشکلی نخواهم داشت ؟
برای انتخاب ساز خودشون راهنمایی میکنن ؟
بعد از اینها موندم که بین کلاسیک و پاپ کدوم رو انتخاب کنم
اگه میشه با مثال این سبک هارو برام معرفی کنید که بتونم انتخاب درستی داشته باشم
خیلی ممنون