توی کلوب چطوری لینک میذارند ؟
4ساعاته سرکله میزنم اه
Printable View
توی کلوب چطوری لینک میذارند ؟
4ساعاته سرکله میزنم اه
بچه ها کسی اطلاع کاملی از 5 روز اضافه ای که تو پنل هست داره ؟
من حجم نداشتم این پنج روز رو فعال کردم اما غیر از اضافه شدن 5 روز به قرار داد حجم هم اضافه شد :n13:
شنیدم بعد از تمدید سررسید بعدی این 5 روز کسر میشه اما کسی میدونه حجم هم از سررسید بعدی کم می کنه یا نه ؟
آره اون یک گیگ هم از ترافیک ماه آیندت کم میشه اگه ازش استفاده کنی !نقل قول:
تازه اشتباه کردی اینو فعال کردی این یه جور دزدیه چون این 5 روز شبانه نداره ولی از ماه بعدت که شبانه داره کسر میکنه !
پست تکراری
همه چیز افتضاح شد
بنظرتون ایندفعه چه متنی بنویسم شکایت کنم تا ثابت فیکس درست کنن
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
الان دو تا لینک گذاشتم دانلود از سرورهای اکسپرس.لیچ سرعت کل 400 هست یعنی هر کدوم 200
خطم هم روی 4 مگ بسته شده
برای افزایش به 9 مگ چیکار کنم ؟
زنگ بزن پشتیبانی برات همون موقع زیاد میکنهنقل قول:
سلام دوستان
سرویس 2 مگ ماهیانه
بعد از شکایت در سایت 195 همه چی اوکی شده
تست چند دقیقه قبل:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
افزایش دادن؟ من هم مثل تو ... هر شب هم بلا استثنا دانلود کردمنقل قول:
دوستان زیاد به این بهبودهای مقطعی بعد از شکایت خوشدل نباشین. جاهایی که سرعت کاربرا رو محدود میکنن (مثلاً اونی که بالاترین سرویس یعنی سرویس 2مگابیت خریده سرعت شبانه یا حتی روزانهاش به زحمت به سرعت اسمیش میرسه یا حتی پایینتر از اون) مشکل زیرساختی اساسی داره پارسآنلاین و با یه پیگیری سازمان تنظیم یا وزارت ارتباطات مشکل آنی حل نمیشه.نقل قول:
تنها کاری که پارسآنلاین میکنه اینه که سهمیه اون فرد شاکی رو یه مقدار بالاتر میبره تا در اون مقطع شکایت اون فرد رو جواب داده باشه. اما در نتیجه سهمیه اندک بقیه کاربرا تو اون مرکز خود به خود کمتر میشه. حالا بعد از چند روز ممکنه یکی دیگه از اون کاربرا شکایت کنه که سهمیه اونم بالاتر ببرن تا صداش در نیاد. اون وقت به همین ترتیب و به تدریج باز سهمیه اون فرد اول شروع میکنه به کم شدن.
این مشکلات رو پارسآنلاین باید به صورت اساسی حل کنه. حالا یا ایراد از خودشونه یا از زیرساخت مخابرات که تو بعضی شهرها و مراکز مخابراتی پهنای باند پارسآنلاین این قدر کمه من نمیدونم.
البته این حرفی که میزنم به این معنی نیست که شما شکایت مجدد نکنی. شما پیگیر کار خودت باش.:n23:
2 مگ دارم بعد ماه رمضون سرعت اسمی می داد 200 تا 250 اما چند شبه اومده زیر 190 شکایت کنم جواب می ده پی بنویسم نه سیخ بسوزه نه کباب؟
به هر مقدار استفاده کنم کم میشه یا همون یک گیگ رو بلا استثنا کم می کنه ؟نقل قول:
سلام دوستان سرعت دانلود از سرورهای داخلی برای من افتضاحه و برعکس سرعت از سرورهای خارجی خوبه راه حلی هست بشه سرعت از سرورهای داخلی هم افزایش داد؟
دوستان وضع قطع و وصل سرویستون چطوره من حداقل در ماه 3-4 بار قطعی دارم هر دفعه هم یا مشکل از مخابراته یا سراسریه!
برای شما هم همینطوره؟!
نه من قطعی ندارم اگه هم قطع باشه با یه بار خاموش روشن کردن مودم درست میشهنقل قول:
سلام
رفیقم اینترنت یکساله 1مگ خریده... حجم قرارداد 48GB که برای هر ماه میشه 4 GB
توی کنترل پنل که میره زدن 96GB
چرا حجم 2 برابر دادن بهش؟
نکنه برسه به 48GB قطع کنن بگن تموم شده حجمت اون 96GB هم اشتباهی بوده...
کسایی که بار اول 1 مگ و 2 مگ میخرن حجم دوبرابر میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
یه جشنواره تابستانی دارن که در این لینک توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها اینجا گفته 30% تخفیف اون حجم دوبرابر هم من قبلا تو سایت پارس دیده بودم ولی الان نیست
شما اگه با پشتیبانی تماس بگیرید بهتره ولی این حجم 96 گیگ دیگه کم نمیشه نگران نباش
:n13:نقل قول:
جالب شد اونوقت کجا همچین چیزی نوشته ؟؟
سلام من خطم روی 2 مگ بسته شده خواستم ببینم خطم 9 مگ رو میکشه که تماس بگیرم که تغییرش بدن؟
اینم عکس مودم:
2مگ دارم بعد ماه رمضون سرعت اسمی می داد 200 تا 250 اما چند شبه اومده زیر 190 شکایت کنم جواب می ده چی بنویسم نه سیخ بسوزه نه کباب؟
به نظر میآد که مشکل خاصی نداشته باشی. خطت میتونه 9مگ رو بکشه.نقل قول:
حدود 100 تا صفحه ی قبل یه نفر یه لینکی داده بود مربوط به سایت پارس آنلاین نوشته بود اینونقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه...
مهلت وارد کردن کد هدیه عید فطر تموم شده؟ چون موقع وارد کردن میگه که کد موجود نیست!
یه طرحی بود اونم فقط برای تهران و کرج و برای تابستوننقل قول:
که بر فرض اگه سرویس 1مگ یه ساله میگرفتی دو برابر بهت حجم میداد مثل همین دوستمون ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم
حالا نمیدونم نظرشون عوض شده یا ...
بله یکی دو روز پیش غیر فعال شدنقل قول:
دیگه اگه تا الان استفاده نکردی غیر فعال شده
به مناسبت جام جهانی بودنقل قول:
سلام دوستان
کلوب پارس آنلاین بسته های 1 گیگ رو دوباره موجود کرده سوالم اینه که الان اگه من بسته 1 گیگ هدیه رو بگیرم یه مقدارش بمونه واسه ماه بعد انتقال داده میشه یا کلا ترافیک هدیه میسوزه؟؟؟؟
بسته 1 گیگ و 1 روزه برگشته....
رفقا من شکایت کردم تو ساعات اداری رسیدگی میکنن یا عصرا هم رسیدگی میکنن؟
نیست کهنقل قول:
نکنه قضیه اسب تروی باشه؟
برا شکایت فقط تو ساعتای اداری تماس میگیرن.. مگه اینکه باهات هماهنگ کنن که مثلا فلان ساعت زنگت میزنیم!!! از دیشب 4 5 تا شکایت دوباره نوشتم! جواب تلفنشونم صبح ندادم... انقدر اذیتشون میکنم تا روز اخرنقل قول:
دوستان این راسته که زیرساخت به اینا پهنای باند نمیده؟
به من میگه ما میخوایم بخریم ولی زیرساخت به ما نمیده!!!! خواهشا درست جواب بدید / میخوام سفت و سخت پیگیری کنم
به هر حال یا راست میگن یا دروغ
اگه دروغ بگن که دارن دولت رو میبرن زیر سوال و جدی حالشون رو میگیرم
یه لحظه اومد دوباره قطع شد! نه بابا اسب تروی کجا بود .... حتی بسته 5 گیگ هم حذف شد...نقل قول:
چه طور نیست !!!! واسه ما که هستنقل قول:
دوستان بسته 1 گیگ هدیه رو بگیرم یه مقدارش بمونه واسه ماه بعد انتقال داده میشه یا کلا ترافیک هدیه میسوزه؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای اصلیم هست برای اون فرعیا نیستنقل قول:
الان شما دارید با فرعیتون میگیرید یا اصلیتون؟
ماجرا از اینجا شروع شد که چند تا isp که یکیشون مخابرات بود یه سری تخلف کرده بودن... زیر ساخت بهشون گفت اجازه گرفتن مشتری ندارید تا مشکل این کاربراتون رو حل کنید ... به فرض که اگه پارس هم جزوشون بوده باشه که بعید هم نیست باشه.. سرویساش از همه جای دیگه کمی گرونتره... ممکنه واقعا بهشون پهنای باند نمیدن... که بنظرم خیلی خوبه.. این شرکت هار شده.... باید با زنجیر ببندنش....مخابرات که کلا یه چند مدته اصلا ثبت نام نمیکنه.. به گفته خیلی از بچه ها!...خلاصه اینکه فکر نکن که اینا اگه بهشون پهنای باند هم بدن برا ما اونو مصرف میکنن... خیلی بی شرف هستن اینا.. چند روز پیش نت قطع بود زنگ زدم همون اول یه زنی میگفت بدلیل مشکل شرکت زیر ساخت و فلان و بسیان ما مشکل داریم... مشخصه تو جنگن ما که میریم جای دیگه به امید خبر ورشکستگی پارس انلایننقل قول:
اره مثل اینکه!!! با اصلیه هست با بقیه نیست... باگشو گرفتن انگارینقل قول:
برای اصلیم هست برای اون فرعیا نیست
الان شما دارید با فرعیتون میگیرید یا اصلیتون؟
شانس آوردن این هفته نیاز جدی به اینترنت دارم وگرنه شنبه رفته بودمنقل قول:
فعلا تا 4 روز دیگه هستم بعد منم میرم (خدا رو شکر هفته پیش این یک روزه ها رسید :n09:)
میگه ما به فکر مشتریامون هستیم و پهنای باند بیاد میخریم و اینجوری نیست که شما نوشتید که سودجو و دزد هستیم:n08:
بعد میره تو بحث گرو کشی به من میگه اگه پارس رو نمیخواید تا تخلیتون کنیم ولی اگه میخواید بمونید و میگید پارس شرکت خوبیه تا بریم تو بحث جبران خسارت!!!:n08:
واقعا رسوایی از این بیشتر؟:n08:
من دیگه دنبال مشکل خودم نیستم میخوام کلا مشکل اصلی رو پیدا کنم و ریشه یابی و سر این یک ماهی که اذیتم کردن حالشون رو بگیرم
همگی شکایت کنید تو 195 .اینجوری فایده نداره
صد درصد نتیجه میده
دوستان تو شکایت 195 یارو زده یه چیز الکی از خودش نوشته که فلان توافق رو با هم کردیم
در حالی که من اصلا توافقی نکردم
چطوری میتونم همونجا زیرش جوابش رو بدم بگم این داره دروغ میگه؟
من به جهیزیه عمم خندیدم اگه همچین توافقی با تو کرده باشم ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شکایت منه :
این جواب دروغ آنلاین:!!!!
ما اصلا چنین توافقی نکردیم
زنگ زده بدون توضیح درباره چیزهایی که نوشتم و کارهایی که باهام کردن میگه برید پای سیستم ریمون کنترل رو باز کنید
ما به خیال اینکه کار مهمی دارن رفتیم بعد دیدیم نه مثله همیشه داره چندتا صفحه باز میکنه و پینگ میگیره
بهش گفتم مشکل من شباست اینکارا رو هم قبلا کردید چرا الان داری اینکار رو میکنی گفت نه میخوام روز هم چک کنم
بعد بهش گیر دادم در مورد پهنای باند:
گفت ما به فکر مشتریامون هستیم و پهنای باند بیاد میخریم و اینجوری نیست که شما نوشتید که سودجو و دزد هستیم و زیرساخت به ما پهنای باند نمیده
بعد رفت تو بحث گرو کشی به من میگه اگه پارس رو نمیخواید تا تخلیتون کنیم ولی اگه میخواید بمونید و میگید پارس شرکت خوبیه تا بریم تو بحث جبران خسارت!!!
و من گفتم دقیقا میخوام بدونم کی مشکل پهنای باند مرکز ما حل میشه که گفت من زنگ میزنم از کنترل شبکه مون میپرسم و چند دقیقه دیگه خبرتون میکنم که دیگه زنگ نزد!!!
نگو همه چیز از قبل برنامه ریزی شده بوده!
من به طایفه و ایل و تبار خودم خندیدم اگه به تو اجازه داده باشم دوباره بیایی پای سیستم من! اونم شب! (کاری که یک ماه منو باهاش پیچوندین)
این چه دری و وریه که نوشتی مرتیکه!محترمانه صحبت کردن با تو فایده ای نداره ! جرعت داری دوباره زنگ بزن!
من عمرا بگم پارس شرکت خوبیه
از پارس هم برم پیگیرتون هستم تا تو روز روشن دروغ ننویسید
دوستان اعصابم خورده
چطوری جوابش رو بدم که اونجا ** نوشتی؟
دوباره شکایت بزنم؟نشه جوابشو بدم که فایده ای نداره