سلام دوستانی که در اصفهان اون طرح اعتباری (سرعت حداکثر تا 10 مگ) را دارن لطفا بگن آخرین وضعیت سرعتشون در ساعات روز و ساعات رایگان (با 99 درد تخفیف) به چه صورته؟
Printable View
سلام دوستانی که در اصفهان اون طرح اعتباری (سرعت حداکثر تا 10 مگ) را دارن لطفا بگن آخرین وضعیت سرعتشون در ساعات روز و ساعات رایگان (با 99 درد تخفیف) به چه صورته؟
واقعا مخابرات افتضاحه الان که زنگ زدم 2020 میگه خط شما امکان ارائه سرعت های بالاتر را نداره ( همین طرح اعتباری ) .
من که 18 تومن پرداخت کردم و داره زمانش میگذره الکی پرداخت کردم . پولمم مخابرات خورد رفت . حرومشون باشه با این سایت مسخره شون حداقل باید سایت را درست کنن .
برای درخواست خط ثابت جدید رفتم ( چهارشنبه ) گفت پورت هامون پر شده و دیگه خط ثابت نمیدیم :| خط تلفن هم که به نامم نیست . یعنی شما فقط این مخابرات را بگیرین رفتین تو لجن . فردا میرم مخابرات تا حداقل خط را بزنم به نام خودم و سرویس اینترنت را قطع کنم . من دیگه گ.ه بخورم از مخابرات نت بگیرم .
شرکت های خصوصی شرف دارن پیش مخابرات . انقدر که میگن شاتل دزده بازم از مخابرات بهتره .
قبل از هر خریدی به 2020 زنگ بزنین ببینید که امکانات دارن یا نه که الکی پولی ندین .....
ماشالله به این پاسخگویی تاپیک!
از سرور های خارجی فقط پینگ های خوب برای من بوده:n26:نقل قول:
اینم وضعیت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازگیا مخابرات ip جدید اضافه کرده که توی اسپید تست یکی از کشور های اروپایی رو نشون میده به جای ایران
185.79.156.255
شماها به غیر از آی پی های همیشگی مخابرات (37.254 یا 37.255) آی پیه دیگه ای نمیگیرید ؟
بعضی وقتها هم اینجوری آی پی میده:217.219.0.0
یا بعضی وقتها هم آی پیه آریافون میده...
من زنگ زدم به 2020 بر خلاف همیشه که دوستان میگن مدت انتظار زیاده بعد از یک دقیقه اپراتور گوشیو برداشت ولی از خستگی بنده خدا اصلا نای حرف زدن نداشت ولی با این حال من چند دقیقه باهاش حرف زدم و کلی ازش سوال پرسیدم ضمنا گفت که اون طرح اعتباری حداکثر سرعتش 5 مگ هست تازه به شرطی که خطتون dlc یا فیبر نوری نباشه و dslam یا همون مسی باشه و بستگی به مرکز مخابراتی تون هم داره
خوب معلوم داره میشه با سایت
تست داره میشه توسط دوستان همه را سرعتشون را کم کردند
برای من که فیبر نوری هست رو بهترین حالت مدل کانفیگ اینترنت من روی adsl2 مدلینگ a یا L
بهترین سرعتم همان دو مگ تنظیم میشه ولی مخابرات انگار روشی درست کرده که میتونند خطوط
فیبر نوری را تا 5 مگ بالا ببره
مثلا یک دوستی من تو شهرک ولیعصر دارم قبلا 2 مگ بود حالا همان خط همان خانه تا 5 مگ رفته بالا
-------------------------------------
برای اون دسته افرادی که فیبر نوری نیستند هم بهتر هست تو کانفیگ قسمت تنظیمات کانکشین مدل اینترنت خود را به شکل زیر تنظیم کنند
دقت داشته باشید که اگر خط شما کاملا سالم باشه و فیبر نوری نباشه
بایدData Rate و Max Rate
شما یا 5 هزار باشه یا 8 هزار و سرعت دانلود 500 کیلو تا 800 کیلو باشه
اگر نیست باید نویز روی خط را برطرف کنید و مدل اینترنت خودتون را به شکل بالا تنظیم کنید
سرعت کاملا بالا میره و راحت تو شبانه 6 گیگ دانلود میکنید
من خودم فیبر هستم و هنوز مرکز مخابراتی من تنظیماتی انجام نداده که تا 5 مگ بالا بره فیبر نوری
باید تماس بگیرید و مثل من پیگیری کنید این دو تا کار را انجام بدند
اول فیبر نوری را سرعتش را بالا تر ببرند تا عدالت برقرار بشه ما همه پول یکسان میدیم
دوم سرعت وب گردی را ( سرعت دیدن صفحه ها ) را ببرند بالا قبلا این سرعت نبود و راحت بالای یک مگ بود حالا 40 کیلو لایت کردن فقط به درد دانلود میخوره و به درد هیچ چیز دیگه نمیخوره
اسمشه 2 مگ یا 10 مگ
باید تماس بگیرید تا متوجه بشند شما متوجه شدید وگرنه میگنندمتوجه نشدن یا رضایت دارند از این خدمات بی خود مخابرات و سرعت .....
این اموزش را برای تست سرعت انجام بدید متوجه میشید سرعت اینترنت مخابرات خیلی وضعیتش خرابه
سلام به همگی
لطفا همه یک بار با این سایت سرعت اینترنت خودرا چک کننند نتیجه را اینجا اطلاع دهند
این سایت مثل دیگر سایت های تست سرعت اینترنت نیست
فرقش اینه سرعت لود صفحه های وب سایت را تست میکنه نه سرعت دانلود را
دو کلید دانلود و آپلود داره ما فقط با کلید دانلود اون کار داریم
سرعت امروز من شده 50 کیلو بایت برای وب پیج دیدن
سرعت 2 مگ گرفتم و سرعت دانلود با دانلود منجیر 200 کیلو بایت هست
ولی سرعت باز کردن اگر دقت کرده باشید بسیار کند هست و مشکل از اونجایی هست که دستکاری بیش از اندازه تو کشور ما این میشه دیگه
این هم نتیجه تست سرعت من
تست کنید
[QUOTE=POP_0098;8488474]خوب معلوم داره میشه با سایت
QUOTE]
اگر دوست دارید پینگتون پایین تر بیاد به جای adsl2+ بزارید روی g.dmt
طرح کمپین 1مگ دارم تا چند روز قبل با دانلود منیجر تا 300کیلو هم دانلود میکردم اما حالا از 120 کیلو بیشتر نمیشه.همه ساعات هم امتحان کردم
از اکانتینگ محدود کردن.منم کمپین 2 مگ دارم چند روز پیش تا 1 مگابایت سرعت دانلود داشتم ولی چند روزه از 370 تا بیشتر نمیشه سرعت.شبانه روز همینطورهنقل قول:
طرح حرفه ایی ها خط DLC ... فعلا هیچ محدودیتی در سرعت ندیدم اسپید با IDM 360 KB.S