سلام دوستان
من الان ای دی اس ال دارم
حالا اگه اینجا( منطقه ما) رو فیبر بزنن میشه کاری کرد که سیم مسی زد؟
یا اصلا فیبر نزنن؟
توروخدا جواب بدین
Printable View
سلام دوستان
من الان ای دی اس ال دارم
حالا اگه اینجا( منطقه ما) رو فیبر بزنن میشه کاری کرد که سیم مسی زد؟
یا اصلا فیبر نزنن؟
توروخدا جواب بدین
فکر کنم قبلا راجع به این موضوع صحبت شد، متاسفانه جواب خیر هست.نقل قول:
برادرا خواهرا من از هر چیزی که طی هفته های گذشته اینجا پشت سر صبانت دری وری گفتم توبه میکنم.... حالا میفهمم که چه شرکت باحالیه...
همون بهتر که نیومدم شاتل خودمو بدبخت و ذلیل نکردم...! مرتیکه ها میخوان یه سرویس 512 بدن سه ماه فقط 5 گیگ تا مدارک جد و آباد آدمو میخوان... رفتم صبانت 128 م رو کردم 1024 سه ماه 6 گیگ سگش می ارزه به اون شاتل 512 با سرعت آپلود 256 ش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با توجه به اینکه این SpeedTest یه ذره مغزش معیوبه، مقادیر رو تصحیح میکنم:
Ping 136ms from 4.2.2.4 | Upload 0.50Mb/s
اینهمه گفتیم نظر بدید همون بهتر هیچکی نظر نداد همینجا که هستم موندم...
این که فایده نداردنقل قول:
بگو ببینم مرد و مردونه تو 4 ساعت دانلود شبانه چقد دانلود داری؟
برا محض اطلاع بگم که یکی از دوستان سرویس 1 مگ از پیشگامان گرفته بود خونه پرش 800 مگ دانلود رایگان داشت اونوقت شاتل سرویس eco512 حدود 1200 مگ دانلود رایگان دارد
موفق باشید
نقل قول:دوست منم 128 صبانت داره شبانه با سرعت 3-5 دانلود ميكنه!!! يك ماه و نيمه گرفته يه فيلم بيشتر نتونسته شبا بگيره!نقل قول:
من 512 eco دارم وضعیتم اینجورییه. اساتید عزیز نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من به یه مشکل بسیار عجیب برخوردم که خودم هیچ.پشتیبانیم توش مونده و اون اینه که چراغ استاتوسم چند شبه فقط و فقط شبا دایم خاموش و روشن میشد حلا موندم چرا شب چرا روز همچین نمیشد ؟
تا حلا شماها همچین مشکلی داشنتید؟
موفق باشید
وای نگو........................نقل قول:
این قدر ناامید نباش. من فقط سه روز تو نوبت بودم! البته تازه پورتاشون پر شده بود.نقل قول:
پشتیبانی که هنوز نمیدونه خاموش شدن چراغ status بخاطر مخابرات منطقه هم میتونه باشه بدرد گوسفند چرونی هم نمیخوره !:13: دوست عزیز این مشکل برای چندتا از دوستان دیگر از جمله خودم بوده و کماکان همچنان هم هست و بخاطر منطقه مخابراتیتون هست. البته اگه به پشتیبان گیر بدی آخرش کم میارن میگن مودمت خراب شده !!!!!!!نقل قول:
این حاصل تجربه من بود دیگه خود دانید :27: