اول چک کنید ببینید بعد از 10 روز این عدد زیاد میشه یا نهنقل قول:
Printable View
اول چک کنید ببینید بعد از 10 روز این عدد زیاد میشه یا نهنقل قول:
سلام
يه هارد 1 tb seagate دارم كه بردش بر اثر اشتباه وصل كردن كابل سوخت و من بدون اطلاع پيچهاي صفحه استيل بالايي رو باز كردم حالا با تعمير برد اصلي به علت درست نبستن پيچها هارد بالا نمياد . بستن پيچها فرمول خاصر داره ؟ درست ميشه يا نه ؟ لطفا كمكم كنيد . ممنون .
میشه بگین الان این تستا و بنچمارکا چه چیزی نشون میده؟نقل قول:
اصلا این واسه چی به وجود امده،اگه بره بالا چکار باید کنم؟:n28:
نقل قول:
اگه بره بالا باید هارد رو به یک تعمیر کار نشون بدید
اینا مربوط به قابلیت اسمارت هارد است وقتی هارد این قابلیت رو داشته باشه و بایوس مین هم پشتیبانی کنه هر مشکلی که در هارد به صورت سخت افزاری بوجود بیاد به صورت پیغام یا ارور به کاربر اطلاع داده میشود
یعنی کلا قاب هارد رو برداشتین ؟نقل قول:
برای بستن دوباره هارد اول از همه مطمئن بشید که روی پلاتر خاک نشسته باشه سپس به اندازه یک نیم دور پیچ ها رو بپیچونید برق هارد رو وصل کنید و بزارید در این حالت به مدت سه ساعت هارد کار کنه سپس پیچ ها رو سفت کنید
سلام
من یه هارد segate 500 GB دارم که نه میشه روش ویندوز نصب کرد و نه با هیچ نرم افزاری پارتیشنش کرد
اروری هم که میده ارور ورودی خروجیه یعنی i/o
یه مشکل دیگه هم که من واسش درست کردم وقتی با نرم افزار parted magic می خواستم عمل erase رو روش انجام بدم یه پسوردی افتاد روش که من بهش ندادم خودشم پیغام داده بود که اگه null بمونه یه پسورد خالی خود به خود بهش میده حالا هارد قفله. وقتی لپتاپ بالا میاد اولین چیز درخواست پسورد برای هارده
کمک لطفاً :n27::n27::n27::n27::n27::n27:
ممنوننقل قول:
منظورم اینه که با توجه به این تستایی که گذاشتم وضعیت هاردم نسبت به هاردای مشابهش چطوره؟ایرادی دیده می شه
اصلا این خطایه چیه واسه چی به وجود میاد؟
دارم کم کم شک میکنم که نکنه پستهای من دیده نمیشه, نکنه من روح شدم؟
آقا من هارد یک ترابایت وسترن دیجیتالی رو که ضربه خورده و با نرم افزار درست نشده و گفتن لازمه توی کلین روم باز بشه به کدوم متخصص بدم ببره توی کلین روم باز کنه؟ در وضعیت فعلی کدومشون حرفه ای تر از بقیه هستن؟ لطفا جواب بدید، برای مریض میخاااااام
دارم کم کم شک میکنم که نکنه پستهای من دیده نمیشه, نکنه من روح شدم؟
آقا من هارد یک ترابایت وسترن دیجیتالی رو که ضربه خورده و با نرم افزار درست نشده و گفتن لازمه توی کلین روم باز بشه به کدوم متخصص بدم ببره توی کلین روم باز کنه؟ در وضعیت فعلی کدومشون حرفه ای تر از بقیه هستن؟ لطفا جواب بدید، برای مریض میخاااااام
اون خطایی که من دیدم calibration error بیشتر مربوط به هد است بیشتر از این اطلاعات ندارمنقل قول: