با سلام به دوستان عزیز:
بهترین دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 250
ترجیحا از مارک کنون.
با تشکر.
هادی
با سلام به دوستان عزیز:
بهترین دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 250
ترجیحا از مارک کنون.
با تشکر.
هادی
با اجازه ی اساتید :نقل قول:
Canon PowerShot SX130
که خودمم تو روزهای آینده میگیرمش و فعلا دنبال یه فروشگاه مطمئن با قیمت مناسب میگردم. جهت اطلاعت متاسفانه یه مقدار گرون تر شده.
ظاهرا یه 20 30 تومنی باید بذاری رو پولت
یعنی پاناسونیک ZS8 از sx130 و sx210 و حتی sx230 هم بهتره؟؟نقل قول:
یکی بگه کیفیت این فرمت Motion Jpeg چطوره . خوب هست؟
سلام بر همه دوستان و اساتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد خرید یه دوربین عکاسی داشتم ، چیز زیادی از دوربین نمیدونم ولی میخوام که دوربین از نوع ساده پیشرفته باشه و قیمتشم حدود 400 هزار تومن.
نظر خودم روی Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX7V هستش حالا اگر اساتید بیشتر راهنمایی کنند خیلی خیلی ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جواب دوستان هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک SX220 دوربین خوبیه فقط قیمتش کمی بالاتر از 400 هستنقل قول:
سلام خدمت دوستان
امروز یه دوربین Fujifilm Finepix F70EXR خریدم
لطفا دوستان نظراتشونو در مورد این دوربین بگن
نگه دارم یا ردش کنم؟
فقط سریع
ممنونم
سلامنقل قول:
دوست عزیز
شما که تازه خریدی چرا میخوای ردش کنی؟! لااقل چند تا عکس بگیرید تا قدر کانن رو بدونید :-)
چقدر خریدید؟ با توجه به قیمت باید بررسی کرد می ارزه یا نه.
موفق باشید
تا 450 تومن هم بشه مشکلی نداره، راستی من منظورم Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX9V بود لطفا در موردم HX9V هم توضیح بدین. راستی من میتونم تا یک ماه دیگه هم صبر کنم تا قیمتها ثابت بشه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون
هنوز باز نشده
جمله دوم شما باعث شد پس بدم
160
بنظر شما Canon PowerShot SX130 IS چند درصد از این بالاتره
کلا س ایکس 130 چطور دوربینیه
من عاشق عکاسی در حالت ماکرو هستم:20:
در مورد ماکرو من با شما کاملا احساس مشترک دارم. من خودم با SX 200 IS تصاویر ماکرو قابل قبولی گرفتم ولی با Sx 130 عکس نگرفتم.نقل قول:
این دو تا مدل که گفتید قابل مقایسه نستند. کانن 12 مگاپیکسلی با فوجی 10 مگاپیکسلی.
کانن با فیلمبرداری HD و غوجی با DV
تنها خوبی فوجی باطری لیتیومش هست که کانن تو این مدل برای پایین نگه داشتن قیمت از باطری شارژی استفاده کرده.
ولی حتما کانن بگیرید البته این مدل حدود 100 تومن گرونتز افوجی هست.
موفق باشید