اینم همزمان با دانلود:نقل قول:
محتوای مخفی: Ping Test With Download
گفتم که دارن بهت دروغ میگن. حالا عب نداره 1 ماه تحمل کن چون پول دادی بعدش از شر مخابرات راحت میشی. برات تجربه شد.نقل قول:
Printable View
اینم همزمان با دانلود:نقل قول:
محتوای مخفی: Ping Test With Download
گفتم که دارن بهت دروغ میگن. حالا عب نداره 1 ماه تحمل کن چون پول دادی بعدش از شر مخابرات راحت میشی. برات تجربه شد.نقل قول:
زنگ زدم الان ازشون خواستم آپلودمو بذارن رو 1 مگ، بدون چونه زدن، این کار رو کردن. دمشون گرم. در مورد پروفایل گیمینگم گفتم حاضرم یه پول اضافه بدم و با حفظ همین سرعت، پینگم بیاد پایین تر که گفتن نمیشه :n02: ولی گفتن شاید در آینده همچین کاری بکنیم. این کار رو هم بکنن دیگه قطعا فوق العاده میشن :n10:
من الان به صورت آنلاین ثبت نام کردم . چقدر طول میکشه برای تایید تماس بگیرن ؟ بعد این حجمی که تو سرویس های یک ساله میده برای یک سال کامله یعنی ترافیک تو کل سال قابل انتقاله یا اینکه هر 30 روز حساب میکنه و حجم مصرف نکرده هر ماه رو میسوزونه ؟
این جریان سرعت که 2 پله بالاتر میدن صحت داره یا همون سرعت اصلی هست؟نقل قول:
قسمت اول سوالتون رو فقط اطلاع دارم. شما اگه عجله داری با بخش فروش تماس بگیر بگو من آنلاین ثبت نام کردم و عجله دارم. اینم کد رهگیریمه بی زحمت یوزر و پسوورد بدیننقل قول:
من بالاترین سرعت رو گرفتم پس نمیتونم به این سوال جواب بدمنقل قول:
نقل قول:الان ساعت 9:40 شبه و سرعتم از سرور خارجی نسبت به عصر، بالاتر رفت ( با IDM ) که دیگه حداکثر کشش خطمه از این بیشتر هرچی زور میزنه نمیره بدبخت :n10::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن اوا مشکلی که داره خیلی کنده مثل من خطم رانژه هست تو مخابرات و مخابرات واقعا سریع عمل کرد تو جمع اوری و راه اندازی ولی فن اوا من باید تا ... منتظر بمونم که مرحله ثبت نمام بشه میگه ۹۰ درصد انجام شده !!!
اخه یعنی چی من های وب و مخابرات بعد از رانژه فورا سرویسم فعال شد و وصل شدم به اینترنت ...
بعد میگم به پشتیبانی خطم رانژه شده و تو مودم دارم میبینم وضعیت خط را میگم چرا اینترنتم وصل نمیشه میگه تحمل کنید وخطتون هنوز رانژه نشده !!!!
عجب اوضایی هست فعلا اولش که خراب بود و پشتیبانی ضعیفی هست امیدوارم سرعت اینترنت هم مثل این پشتیبانی ... نباشه ...
-
تهران هستین؟ برای من که سریع راه اندازی شد ( 30 ساعت طول کشید ). اگر ثبت نام آنلاین رو تکمیل کردین و کد رهگیری بهتون داده، زنگ بزنید فن اوا { واحد فروش } بگید من کارم با اینترنته و تو سایتتونم نوشتید طبق گفته وزیر، 1 الی 2 روزه رانژه میشه.نقل قول:
من تهران نیستم ولی خوب خطم تو مخابرات رانژه شده ولی اکانتم مدام قطع و وصل میشه و به اینترنت وصل نیست ماجرای تماس با پشتیبانی هم که گفتم که چه جور دروغ میگه که خطت رانژه نشده ...نقل قول:
البته دو بار تونستم همون اول عصر که وصل شد تست اسید تست بگیرم این جور بود :
سرویس 16 مگابیت نامحدود (منصفانه )
وضعیت خط در مودم :
Downstream Upstream SNR Margin :20.5 26.8 db Line Attenuation :13.0 7.9 db Data Rate :16382 511 kbps Max Rate :24344 1220 kbps CRC :0 0
خطتون فیبره یا چسبیدید به مرکز مخابراتی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
خطتون فیبره یا چسبیدید به مرکز مخابراتی؟نقل قول: