این فارم لول 30 هم توی ورلدهای سرعت پایین عجب ستمیه.
125000 تا خاک میخواد و 25 ساعت طول میکشه تا ساخته بشه !
Printable View
این فارم لول 30 هم توی ورلدهای سرعت پایین عجب ستمیه.
125000 تا خاک میخواد و 25 ساعت طول میکشه تا ساخته بشه !
رنگ عوض کردی مصطفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا یارو اسرائیلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من روستاهاتو تو و21 میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مصطفی خواستی ترک کنی حتما بگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان مثلا افه اومدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا قبولت داریم
================
ترایب شده مثل خونه ارواح - بابا یه هدف پیدا کنین OD رنک ببریم بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدف داشتین من پایه ام :8:
دیگه وقت همکار شدنمه.نقل قول:
از الان خودمو مشکی کردم تا مدیرا بفهمن !
من حلوای همتون رو توی تریبال میخورم و بعد ترک میکنم !
افه چیه ؟نقل قول:
مقدمه چیدم که ریسورس بگیرم.:31::31::31:
صفا این چی میگه ؟ میخواد جاتو بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون مورد آخر رو متوجه نشدم میشه دوباره توضیح بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا بیامرزتت جوووووون خوبی بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برم بهش بگم ؟؟؟ [ازین اسمایلها که داره باتون میزنه رو دست خودش :31:]نقل قول:
این دهل پوز منو توی مفت خوری زد !
بدبخت رو چرا بهش تهمت میزنی
من خودم روستا هارو بهش بخشیدم
حالا با یه اکانت دیگه که 17تا روستا داره بازی میکنم
به اون نمیتونستم برسم !!!
من منتظرم ممد و سلیم 21 رو بیخیال بشننقل قول:
اونوقت تو روستای منو میخوای ؟؟؟:27:
منم منتظر میمونم تا تو و21 رو بیخیال شی :21:نقل قول:
دارم دی ال می کنمنقل قول:
فردا شب شروع می کنم:8:
عمرانقل قول:
منم منتظر میمونم تا تو و21 رو بیخیال شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا روستاهای تو رو نگیرم 21 رو بیخیال نمیشم :27:
عجب چیزیه این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مسله اینکه هیچ کس نیومد به درد ما برسه. نه ادمینی نه چیزی. کل نیروها پرید
حتما با ادمین آشنائه
راستی بچه ها روح سگ ولگرد نیست
عکس هم گرفتم اگر خواستید بگید بزارم
بی کاریم گیر میدیم به روح سگ ولگرد
بابا یه لحظه رفتم پیام خصوصی. یه عکس بگیرم بیامنقل قول:
عکسش رو براتون می ذارم
=======================
اینم از عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شهرم سر بزنید:
کد:http://hojjat.myminicity.com/
میگم کشمش و نخود تو ترایب چه پیشرفتی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
ما همچنان منتظر برگشتن علی با خبرهای خوب هستیم !!
شیطون زاغ سیا چوب میزنی:27: ... کشمش حاجیته:21:نقل قول:
نخود هم یه یارو خارجیه
اهم ... اهم ... من گفتم پرمیوم می خوام ، یه توجه و راهنمایی بکنید.
روح سگ ولگرد جان مهدی آفتامات کلاشنیکف حالش خوبه ؟ :D:D:D:D
pay_pal_ir @ yahoo . comنقل قول:
به این ایمیل بده ( فاصله ها رو بردار )
خوب چی بگم ؟؟ مثلا اگه 20 پوینت بخوام ، متنش چی میشه؟
فارسی بگو
salam
man 20 point premium tw mikham
chikar konam ???
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابک
گریتوف دویل رو گرفتم
خیلی لقمه خوبی بود
دستت درد نکنه
اینیکه گفتی حالا کیه؟:13:نقل قول:
لقمه؟
اون ساندویچ بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینیکه گفتی حالا کیه؟
یعنی توی اون عکس تو Ariadownload رو اصلا نمیشناسی و نمیدونی کیه خدایی فرومش خیلی توپه ها
اینقدر اسپم ندیم :D:D:D:D
بابا Mahdi_AK47 رو میگهنقل قول:
در هر صورت خیلی به پیشرفتم کمک کرد :31:نقل قول:
لقمه؟
اون ساندویچ بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اَ اَ اَ اَ اَ ه!
وحید تو چقدر مفت خوری! من برای اولین بار الان دارم ثانیه شماری می کنم تا یکی حسابی غیر فعال بشه و من نوبلش کنم ... الان 2 روزو نیمه که غیر فعاله.
منکه هرکسی رو بخوام نوبل میکنم
فقط ریسورس کم دارم :31: برای ساخت نوبلمن
اگه میتونی یه 2ایکس ریسورس برا من بفرست میخوام یکی رو نوبل کنم :31:
نقل قول:نقل قول:آهان گرفتم.نقل قول:
بابا چقدر کار کردی رو اون عکس. دیگه چی دست گیرت شد؟
آقا ن همه چی رو بیخیال شدم گذاشتم رو نیرو. هر شهر باید برا خودش یه هزار تایی بزنه بعد برم دنبال بقیه کرا خوبه؟
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:27::27::27::27:نقل قول:
فعالیت مفیدت کمه !!! :دینقل قول:
مثلا نمونهش همین همکار های بازی ! مثل هوس و مگی ! از من دیر تر اومدن ! یا حتی همین پلنگ صورتی ! یا جاوید !
ولی الان همکار شدن ! باید پست مفید بدی ! :دی برو توی انجمن اصلی بازی الکی همه رو راهنمایی کن بگو توی تایپیک اصلیش بگن !! :دی اونجوری سریعا همکار می شی !! سعی کن وقتی مدیر اومد به فعالیتت شدت ببخشی !! :دی
داره ممد رضا رو توی 12 نوبل می کنه !!! ولی از کمال روستا نگرفت !!! (البته فک کنم !! )نقل قول:
این دهل پوز منو توی مفت خوری زد !
:31::31::31:نقل قول:
تو که لالایی بلدی چرا هنوز همکار نشدی ؟
دریغ از یک پست مفید !!!!!
روستاهای منم گرفت ....:41::41:نقل قول:
چیچی از کمال نگرفت ؟؟؟
کمال 20-30تا براش گذاشته بود الان فقط 2تا روستای کمال اسمش دهله
تازه روستاهای کمال رو که به ممدرضا بخشیده هم میخواد بگیره !!!
اون گ متعلق به رووح سگ ولگرد نیست ... آیا؟:31:نقل قول:
ایول ایول :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وحید جان برای ابراز وجود این کارا لازم نیستش
شنیدم وقتی از ترایب رفتم یه چندین نفر قشنگ پذیرایی کردن از من قضیه چیه ؟ :D:D:D
ویرایش شد ....
یه چیزی بود تموم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]