سلام. این مقایسه ای که زومیت انجام داده قدیمی هست. الان خیلی از ارقام ترافیک توی این جدول تغییر پیدا کرده. به عنوان مثال 8 مگ شاتل 175 گیگ اینترنت بین المللی داره در یک ماهنقل قول:
Printable View
سلام. این مقایسه ای که زومیت انجام داده قدیمی هست. الان خیلی از ارقام ترافیک توی این جدول تغییر پیدا کرده. به عنوان مثال 8 مگ شاتل 175 گیگ اینترنت بین المللی داره در یک ماهنقل قول:
خوب تو همین جدول هم سرویس 8 مگ شاتل 175 گیگ زدهنقل قول:
عذر میخوام. اشتباه از من بودنقل قول:
من که از 175 گیگ ماهیانه به قیمت 54 هزار تومان ( با مالیات و .. ) راضی هستم. همه کاری میتونم انجام بدم. نگران حجمم هم نیستم. بعد از 4 روز تازه 5 گیگ ازم کم شده که البته توی این هفته سریال های آمریکایی تعطیل بودن
درباره سرعت هم بعضی وقت ها یه سکته کوچیک میزنه و حدود ملا 20 تا 30 دقیقه سرعت افتضاح میشه اما بقیه ساعات خیلی خوبه
یه مشکل کوچک این شاتل با استور اپل داره. نمیدونم چرا . روزی یک بار باید اکانت ای کلود رو چک کنیم وگرنه احساس میکنی فیل -- تر شده
همین الان دارم از اینترنت دیدهبان نت استفاده میکنم . قطعی به هیچ وجه نداره. سرعت هم خیلی عالی.مشکلی هم با اکانت های اپل نداره
من احتمالا بعد از نزدیک به ۳ سال دوری از ADSL و استفاده از اینترنت گوشی از داتک میگیرم یا سرویس ۸ مگ یا ۱۶ مگنقل قول:
فردا احتمالا سفارش میدم ببینم چی میشه
سلام
شاتل چه کار زشتی میکنه.
میگه اگر ترافیکت تمام شد . باید هر جوری هست ترافیک ازاد بخری تا انتهای دوره.
واقعا سقوط یک شرکت چطور میتونه شکل بگیره؟ اینم کم کم مشتری هاش می پرونه
چرا موقع خرید بار اول این متن رو به مشتری نشون نمیدن؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دقت بخوانیم.
حتما اگه 16 مگابیت نامحدود داتک رو گرفتی در تاپیک داتک، تست سرعت و پینگ بذار که استفاده کنیم، ممنون میشم :n16:نقل قول:
چشمنقل قول:
حتما میذارم
با بنده بودید؟ میگه اگر سرویس بالاتر یا پائین تر بخواهی باید تا اخر دوره ات صبر کنی!! غیر از اینه؟نقل قول:
نقل قول:بله غیز اینه! فکر میکنم شاتل به دوره گیر میده و کاری به سرعت سرویس نداره. من همین مورد رو در پنلم تست کردمنقل قول:
هر سرویسی رو حتی سرویس ۱۶مگ رو اگر همون دوره ای انتخاب کنم که سرویس الانم هست، یعنی دوره یکماهه انتخاب کنم و بعد تایید کنم در صفحه بعدی مینویسه: تغییر به این سرویس در لحظه انجام می شود
ولی اگر سرویسی که انتخاب میکنم دورهاش بیشتر از دوره الانی که دارم بزنم، یعنی بیشتر از یکماهه بزنم، مثلن سه ماهه یا بیشتر انتخاب کنم در صفحه بعدی مینویسه: تغییر به این سرویس در انتهای دوره فعلی انجام می شود