سلام... من دو روزه عطر IRIS از شرکت bellona رو خریدم موندگاریش فوق العاده بالاست با توجه به قیمتش (130 تومان).... رایحه تام فورد رو داره...
Printable View
سلام... من دو روزه عطر IRIS از شرکت bellona رو خریدم موندگاریش فوق العاده بالاست با توجه به قیمتش (130 تومان).... رایحه تام فورد رو داره...
اگه مساله فقط شیرینیشه که بهت توصیه میکنم اوشنا بلو از جورجیو مونتی رو بگیری 50 قیمت دارم شیرینیش کمتره و ترشتر و فرش تره.پخش و موندگاریشم خوبهنقل قول:
تمامه مشابه های بلک ارکید موندگاری و پخش بالایی دارن . قیمتش تو بازار تهران بین 70 تا 80 تومنه و اصلا بدرد فصل فعلی نمیخوره. کلا بوی بلک ارکید بنظرم خیلی زیاد از حد ادویه ایه انگار وسط عطاری وایسادی!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام برم عطر سلطان رو بخرم
یک دو بار گشتم خواستم از شرکت SFA بخرم نبود
گفتن الان از شرکت BFF و یکی داریم
1. از BFF بخرم؟
2. ماندگاریش چجوریه؟
3. قیمتش چقدره؟
ممنون
درجه یک و دو دارن و تفاوت توی درشون هست درجه دومش همین قیمته که شما میگی.... در مورد بوی ادویه ای حق با شماست رایحش خیلی تنده ولی بعد از مدتی ملایم مبشه خیلی عالی میشه هر جند این به سلیقه افراد بستگی داره...نقل قول:
دوستانکسی نمیدونه بلک افگانو رو از کجا میشه پیدا کرد؟:n27:
سلام !
من یه پرفیوم می خوام بگیرم ... یه دونه lacoste essential sport دارم بوش رو خیلی دوس دارم ... الان قیمتش چند هستش حدودا ؟
توی همین رنج که بوش خوب بمونه و خنک باشه چی رو پیشنهاد می کنین ؟
ممنون .
دوست عزیز دقیقا کجای بازار تهران رو میگی؟قیمتایی که میگی خیلی خوبن.من این ادکلن رو 140 بهم گفتننقل قول:
دوست عزیز بلک افگان رو جایی ندیدم بفروشن، ولی عطر گرمیش هست من تهران نیستم که آدرس بدم. ولی پخش بو و موندگاریش خیلی خیلی بالاس و بوش خیلی تیزه.نقل قول:
اصلا طرف اسمارت و ریو نرونقل قول:
ژک ساف بگیر حرف نداره
من مشتری دائمیش هستم اینجا میگیرم 9 تومن
polar blue و magic و گلادیاتورش حرف نداره.اگه خنک میخوای اولی رو بدون حرف پیش برو بخر پشیمون نمیشی.