به به کی نشسته روی صندلی؟؟؟
سلام استاد جاوید حالت خوبه ؟
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
حتما پرشی خواهم پرسید . فعلا عجله دارم
Printable View
به به کی نشسته روی صندلی؟؟؟
سلام استاد جاوید حالت خوبه ؟
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
حتما پرشی خواهم پرسید . فعلا عجله دارم
سلام
1-اولين شعرت چي بود؟
2- اولين شعر طنزت چي بود؟
3- چرا شعر ميگي؟
4- نظرت در مورد اين دو بيت چيه:
به نام خداوند خاتم و زهرا و علي**** رب يكتاي حسن و حسين و مهدي
به نام خداي علم و ايمان و يقين *** خداي ماه و خورشيد و زمين
5- اگر بگن فردا ميميري چه كا رميكني؟
6- اگر فرداش بگن صد سال ديگه ميميري چه كار مي كني؟
7- نظرت در مورد من چيه؟
8- از موضوعات زير خوشت ميآد؟
رياضي
فلسفه
9- آخرين شعرت چي هست؟
10- چند سالت هست؟
--------------------------------
دوستان ميشه بعدا 10 تا ديگه بپرسم يانه؟
سلام جیگر بابا
سبک شبستری چیه؟
ملا لغتی یعنی چه؟
چه ادکلنی رو دوست داری؟
اگه تو یه کره ی شیشه ای توش هم یه باغچه باشه اسیر شی چه حسی داری؟
نظرت راجب به ساقی چیه؟
آخرین بار کی ستارههای بالا سرت رو نگاه کردی؟
آخرین باری که دعوا کردی . زمین خوردی . با دوستا تو کوچه بازی کردی . فکرت مغشوش شد . فیلم نگاه کردی . کی بود؟
نظرت راجب عشق چیه؟
نظرت راجب ماه چیه؟
ناراحت نشی از سوالاتم (تی فدایه تو )شمالی بخوان کاکو:11:
سلام استاد شاعر.
1- چندتا کتاب شعر منتشر شده دارید؟
2- برای مجلات هم شعر مینویسید؟
3- دیوان حافظ رو چقدر حفظید؟
4- میتونید جواب همه رو با شعر بدید؟
ممنون. موفق باشید.
دوستان عزیز عنایت داشته باشند که با توجه به سن بالای استاد جاوید (نسبت به من و شما) بهتره از ضمیردوم شخص جمع استفاده کنیم
سلام :11:
من تا حالا تو این بحث داغ توی صندلی داغ تو فروم داغ و توی کشوری داغتر نبودم حالا تابستون اومده و من توی هوای داغ جنوب یه سوال تگری و یخ ازتون میپرسم که امیدوارم جوابش قانع کننده باشه
اصولا شعر چون از دل برمیاد پس حتما هم باید به دل بشینه (هر آنچه از دل براید ○○○لاجرم بردل نشیند) :40:
من خودم زیاد اهل شعر گفتن نیستم (بیشتر اهل شعار دادنم :31:) ولی دو تا سوال دارم ئر مورد شعرای امروزی امیدوارم که از سوالات من ناراحت نشی دوست من (خیلی وقته برام این سوالات بی جواب موندن ) :20: :46:
1-آیا به نظر شما شعرای امروزی (شعر نو)تونسته اونجوری که غزل ها و قصیده های شعرا و عرفای بزرگی همچون حافظ و مولوی و همینطور سعدی که در عشق سرآمد بود و در هر مصرع و هر بیت از هر غزل صد نکته ناگفته قلبی و عرفانی داشتند و تاثیر عمیقی برروح و روان آدمها چه از نظر اخلاقی و رفتاری و چه از نظر معنای واقعی عشق و عالم معنا بر انسانها داشته آیا شعر نو هم توان این رو داشته که همین نقش رو ایفا و همین تاثیررو داشته باشه ؟
2- آیا شعر نو تا به حال تونسته نیازهای عاطفی آدمها رو از نظر معنای حقیقی و وجودی برطرف و به بررسی و علل پیداش و ظهورآنها در این عالم بپردازه؟ (منظورم عالم معنا و عشق حقیقی هستش)
مثلا ما در غزل های حافظ ( که الان عین عبارت رو یادم نیست ) به مصرعی بر میخوریم که حکایت از دید ایشون نسب به ساختار اتمی ماده که در عصر حاضر دانشمندان با دستگاه ها و آزمایشات پیچیده تونستند به اثبات برسونند داره
دل هر ذره را بگشایی آفتابیش در میان بینی
و یا حکایتهای شیرین و در عین حال بسیار آموزنده شیخ اجل سعدی که......
و یا در مثنوی اثر مولانا محمد بلخی (مولوی) که واقعا چیز دیگه ای هستش که خودتون بهتراز من به این امر واقف هستید ....
من خدای نکرده قصد توهین و ناچیز شمردن شعرای امروزی و همینطور سبک شعر و ایده ونظرات ایشون رو ندارم ولی میخوام بدونم شعر نو تا چه حد تونسته این نقش رو ایفا کنه؟؟
بازم ممنونم و براتون از خدای منان آرزوی موفقیت و شادابی و همینطور نشستی داغ بر روی صندلی داغ رو دارم
یا حق
بسمه تعالی
ستایش خدای را سزاست که توفیق داد بر بنده رو سیاه خویش که پا ز گلیم خویش گذارد بیش و چندین مسئله ز مسائل شعر و شاعری ز استاد خویش حضرت استاد جاوید ( دامت برکاته) پرسیده و روح پر تشویش را ز ناآرامی به آرامی کشاند
انشالله
1- استاد را در باب این سخن پاسخ چیست؟ که گویند که شاعران را ز عالم دگر اشعار الهام گردد و شاعری که آنتن ندهد را شاعر نگویند .
2- استاد را عشق به کدام شاعر باشد ؟ با کدام شاعر مراوده بسیار داشته با کدامیک مرافعه نموده اید ؟
3- شعر را کهنه می پسندید یا نو ؟
4- آن را که شعر نیکو گوید چه ویژگیست ؟ و آنرا که که شعر خواند چه ویژگی باید ؟
5- استاد چون شعر سراید نخست آن شعر بر که خواند ؟
6- به این ملک کسب و کار شاعری چگونه است ؟
7 - استاد را گر روزی بیاید ، شهره عالم شود در شاعری ، به این طرف و آن طرف خلق تا ایشان ببینند امضا گیرند و روزنامه نگاران روز و شب استاد را گیر دهند تا ز حال ایشان مقال ها نویسند استاد را آن شهرت خوش آید یا به طرقی ز شهرت گریزد؟
8- شعر سماعی بر چه گویند و میان آن شعر و شعر غنایی چه تفاوت است ؟خوش داریم شعری ز استاد بشنویم و سماعی ببریم ؟
9- استاد را چه آرزویی است که گر بر آورده شود دگر هیچ آرزویی نکند ؟
سلام.
صندلی نشین شدن دوست عزیز ((محمد جاوید)) عزیز شاعر انجمن را خددمت ایشان و تمام کاربران گل p30world تبریک می گویم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- چند سالتونه؟شما تو شیراز به دنیا آمدید؟(در غیر این صورت بفرمایید در کجا به دنیا آمدید؟)(می دونم محل سکونتتان شیراز است محل تولد را می خواهم)
2- از کدوم درس بیشتر خوشتان می آید؟(یا می آمد؟)
3- چند بار ویندوز عوض کردید؟
4- تا حالا شده که سخت افزار کامپیوترتان مثلا رم بسوزد و مجبور شوید دوباره بخرید؟چند بار؟
5- نظرتون درباره صندلی داغ؟
6- چی شد که صندلی نشین شدید؟
7- یک انتقاد سازنده از صندلی داغ بکنید؟(مثلا نگید که اگه behroooz بره بهتر میشه)(سوال خود behroooz!!!)
8- فکر می کنید کی صندلی داغ بهترین تایپیک p30world میشه؟(!!!!!!!!)
9- چی شد و چرا کاربر فعال شدید؟
10- اهل ورزش هستید؟چقدر؟چه ورزشی؟
فعلا خداحافظ.
سلام:20:
1- توی شعرات بیشتر از عشق می گی یا شکست ؟
2- کلا مضمون اصلی شعرات چیه ؟
3- نفرتو هم قاطی شعرات می کنی ؟
4- کلا روحیاتت هم مثل شعراته ؟
به به بالاخره یک صندلی نشین شاعر هم دیدیم :27:
محمد جان چند تا سوال دارم که خوشحال میشم جواب بدی
1- همیشه در شعرهای خودت از طنز استفاده میکنی ؟
2- در حیطه چاپ شعرهای خودت اقدامی کردی ؟
3- بعضی از شعرهای زیبات درباره مسائل روز است آیا به اونها توجه داری ؟
4- برای رونالدینهو هم شعر میگی ؟ :27:
5- دوست داری وقتی از روی صندلی بلند شدی یک شعر هم برای صندلی داغ بگی ؟
ممنون دوست عزیزم که وقت میزاری :11: