اقا نامحدود حجمش تموم نمیشه خیالتون تخت .اولا اگه تغییری اعمال میشد 100% توی لیست تعرفه های میزدن نامحدود 20 گیگ .
بعد من ماه قبل بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم تموم شد بعد خودش پرشد.
Printable View
اقا نامحدود حجمش تموم نمیشه خیالتون تخت .اولا اگه تغییری اعمال میشد 100% توی لیست تعرفه های میزدن نامحدود 20 گیگ .
بعد من ماه قبل بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم تموم شد بعد خودش پرشد.
طبق گفته خودشون 3 روز تا 1 هفته . یوزر نیم میشه 831 به اضافه شماره تلفن و پسورد هم شماره تلفن . رانژه یعنی از مخابرات پورتتون رو برای ADSL وصل کنن . مودم معمولا کانفیگ نمیخواد تنها چیزی که باید کانفیگ کنید VCI و VPI هست که در Setup مودم هست و برای مخابرات به ترتیب 0 و 35 هستن ( اگر اشتباه نکنم ) اما اکثر مودم ها این مقدار هارو به صورت پیشفرض در تنظیماتشون دارننقل قول:
7 ماه پیش قرار بود بری بگیری که :n04:نقل قول:
آره یادش بخیر....کلا من آدم بدشانسی هستم...هر کاری رو که بخوام انجام بدم چندین بار به تعویق میوفته....ولی بالآخره این اینترنت رو گرفتم....نقل قول:
===============================
یه سوال بی ربط:
دوستان از شانس بد من یه گوشی xperia spخریدم که قسمتی از تاچش از کار افتاده...:n28:
هنوز دوهفته نشده که800هزار تومن پولشو دادم وخریدمش....:n28:
توی شهر تعمیر کاری رو میشناسید که هم حرفه ای باشه وهم با انصاف که تعمیرش کنه؟؟؟:n03:
متاسفانه نمیشناسم. شاید بچه ها کمک کنند؟نقل قول:
*
با گارانتی گرفتی؟ اگه آره ببر نمایندگیش
انگار میگن سری جدید sp تاچش مشکل داره راست میگند.
سلام.نقل قول:
نه متاسفانه گارانتی نداره....
نمایندگی گوشی هاش ظاهرا توی ایران شرکت آرین هستش. شماره ش رو از نت بردار زنگ بزن ببین قبول میکنند گوشی رو ببریهزینه بگیرند تعمیر کنند. حداقل اینه تعمیرکار و قطعاتشون مطمئنهنقل قول:
سزعت شما هم نیومده پایین؟:n13:
مرگ بر اینترنت کرمانشاه
مرگ بر دزدهای مسلمان
مرگ بر حروم خورهای مخابرات
قراره 20 درصد اینترنت ارزان بشه
حالا تا ببینیم دزدهای مسلمان میگذارند یا نه