داداش به این تاپیک باید خندید با به پارس؟ اگه جریان اون 60 گیگ رو نمیدونستم 100 درصد میگفتم شما از طرف پارس هستی! اما.... :10:نقل قول:
توی تاپیک صبانت یکی هست که از طرف پشتیبانیه!
Printable View
داداش به این تاپیک باید خندید با به پارس؟ اگه جریان اون 60 گیگ رو نمیدونستم 100 درصد میگفتم شما از طرف پارس هستی! اما.... :10:نقل قول:
توی تاپیک صبانت یکی هست که از طرف پشتیبانیه!
آخه دوست عزیز منو چه به پارس . خوبه کلی راجب جریان 60 گیگ اینجا حرف زدم البته آخرش 6 شد دیگه . ولی یه گیگ بخشیدن به من بخاطر صداقتم . اما منم دل خوشی ازشون ندارم . دیدی که اون بالا هم یه جریان از حروم خوری شون رو گفتم . من فقط نمیخوام بحث فنی و اصلی این تاپیک منحرف بشه حیفه .نقل قول:
ای برادر ، هرچی شما گفتی که به ما نساخته . نمیدونم این قوانین یا بهتره بگم این تجربیات رو چرا یهو قانون میکنید .نقل قول:
ببین اینجا هرکسی یه چیزی میگه هرکسی تجربه ای داره که هم نقض میشه هم تایید . پس نباید سریع اینو بگید اینم فقط جزو احتمالاته که خوب برا شما کار میکنه ولی واسه من و خیلی های دیگه نه .
من همه جای حرفهام گفتم به اون دوستمون که بعضی ها ، بشرطها ، برا همه کار نمیکنه ..............
میانه رو باشید لطفا
رفیق نگی جایی:31:نقل قول:
الان جمع بزنی شاید 3 تا ISP تو کل ایران سرعتشون بالای 100 میره.
من 128 داتک داشتم سرعتش از 16 تکون نمیخورد.
تو مغازم سپتا 256 محدود دارم اونم از 27 بالاتر نمیره.
رفیقم 128 صبا داره که روزا گاهی تا 100 میره و شبا همون 16.
شاتل که کلا مرخصه.
اسیاتک هم زیره 100هستش.
مبین نت و ایرانسل هم که تو بهترین حالت همون سرعته واقعی میبندن.
نقل قول:بفرما شاهد از غیب رسید:31:نقل قول:
اگه یه روز کسی از ساعته دانلود شبانه سوال نکنه باید شک کنیم:27:
فقط من موندم این رفیقمون که میدونه سوال تکراریه دیگه چرا میپرسه:31:
------------------------------------------------------------------------------
حالا دوست عزیز Rhodes یه وقت جسارت نشه ولی این سواله دانلود شبانه شبیه جک سال شده:31::11:
دوستان نمیشه که کانکشن رو بریج کنم ، اون وخ واسه ی اون دو تا پی سی که با وایرلسن و واسه ی دو تا گوشی خودم کانکشن بسازم؟؟؟
فی الحال سرعت سرویس 256 من 14 کیلوبایت در ثانیه هست
آخه عزیز من ، وقتی میگم خنده دار شده نگید چرا .نقل قول:
اینا همش سوالات خیلی خیلی تکراری هست که مطمئنم در هر صفحه از این تاپیک حداقل یکبار تکرار شده .
باور کنید هر روز به این تاپیک سر میزنم فقط بخاطر اینکه ببینم عضو جدید اضافه شده به این بحث کیه و کدوم سوال تکراری رو پرسیده :31::18:
-----------------------
دیدی چی شد ؟! آخرشــــــــــــــــ به من پیشنهاد شده یه مطلب جمع و جور و مرتب راجب این چند سوال بسیار تکراری این بحث به همراه پاسخ هاشون ردیف کنم که اول تاپیک بذاریم همه بیان اونجا رو فقط بخونن و مشکلشون بسلامتی حل بشه .
اما نیست که من توی انجمن علمی یک پای ثابت بحث ها هستم وقت ندارم به اینجا برسم . تازه همونجا که فعالیم هم خیری برکتی ستاره ای مدالی چیزی هم نرسیده ... حالا بیا هی فک بزن برا ملت دل بسوزون . :5::wac:
البته دوستان باتجربه زیادی در این تاپیک و در این مباحث داریم من ازین جسارتا نخواهم کرد .نقل قول:
اینم تست الانم 256 pol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
احتمالا تو شهر شما یا تو منطقه شما این مشکل وجود داره
خیلی از دوستان و همکاران من که پارس آنلاین دارن دارن تو این زمان 12:31 تا 6:59 دانلود میکنند و مشکلی ندارند(تهران و کرج) و عده ای هم هستند که گویا مشکل دارند با این جریان
حالا علت رو نمیدونم چی میتونه باشه احتمالا اون شرکتی که تو شهر شما قرار داده محدودیت از این لحاظ رو قائل شده که کاربران همون 1 تا 6 بیشتر دانلود نکنند
احتمال اون چیزی هست که شک داری میشه یا نه ولی این دیگه احتمال نیست و یقین تلقی میشه چون من و خیلی از دوستانم تجربه کردیم کم نکرده و شما و خیلی از دوستانتون تجربه کردید و کم کرده
دوستانی که براشون کم میکنه ترافیک بین ساعت 12:31 تا 1 و 6 تا 6:59 رو بهتره ریسک نکنند دیگه ، چون اگر تجربه کم کردن ترافیک رو تو این ساعات حتی با عمل به شرایط اتصال در ساعت 12:31 تا 1 رو دارید بهتره تو این زمان ها دانلود نکنید چون تنظیمات شرکت برای شما اینگونه صورت گرفته و کاریش نمیشه کرد
این پارس آنلاین یه بخشی از دانلود شبانه 2 شب پیش منم کم کرده، نزدیک 1گیگ و خورده ای پریده. امروز زنگ زدم هرچی گفتم آخرش هم طرف زیر بار نرفت :41: میگه حتی کاربرای دیگه هم که این مشکلو داشتن وضعیتشون با من فرق داشته و ساعت dc شدنشون تو یه تایم خاص بوده!!!!
سلام بروبچ میبینم که همه دارید شکایت میکنید!!:27::27::27:
من هم هنوز موندم تو پارس...:41:
فقط رفتم سرویسم رو عوض کردم و یه POL-256-20G گرفتم که دیگه هر چی بخوام بگیرم رو همون ساعت 7 تا 10 صبح بگیرم و بقیه روز رو بی خیال بشم...:41:
البته جاتون خالی من دارم میرم رو satelite بهتون پیشنهاد میکنم که یه خط adsl زپرتی بگیرید و یه اکانت sat که من هم این کارو کردم...:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبیند که خط الان وضعیت خوبی داره ولی تا 2 ساعت دیگه با دایل آپ هم نمیشه مقایسش کرد...