احتمالا غلط املایی داره جمله. chairs, نه charis . یعنی صندلی ها، و توی جای خالی هم باید they are گذاشت. اگه مطمئنی که he is هست پس جمله قسمتی از یه داستانی در مورد یه فرد مذکره که شما اینجا ننوشتی.نقل قول:
Printable View
احتمالا غلط املایی داره جمله. chairs, نه charis . یعنی صندلی ها، و توی جای خالی هم باید they are گذاشت. اگه مطمئنی که he is هست پس جمله قسمتی از یه داستانی در مورد یه فرد مذکره که شما اینجا ننوشتی.نقل قول:
سلام
عزیزان laid گذشته کلمه ای هست؟ چه معنا میده؟
سلام.
برای یادگیری زبان انگلیسی می خواستم سایتی رو معرفی کنید. طوری که به صورت روزانه یا حداکثر هفتگی آپدیت بشه. مطالب آموزشیش کوتاه و مفید باشه. مثلاً پست های طولانی نداشته باشه، صوت و یا فیلم های آموزشیش حدود 2 دقیقه باشن.
چون در طول روز زیاد تو اینترنت هستم و از طرفی حوصله کتاب یا دوره های آموزشی رو ندارم برای همین این گونه سایتی اگه می شناسید حتماً معرفی کنید. چون تبلیغ می شه لطفاً از طریق پیغام خصوصی نظرتون رو بگید.
خیلی ممنون.
یه چیز دیگه این که سایت های خبری رو یه مدت بررسی می کردم ولی نمی تونستم مطالبش رو درک کنم و برام سنگین بود.
نقل قول:
باید با کتاب آشتی کنید و گرنه بدون کتاب ، چیزی یاد نمی گیرید. کتاب رو عوض کنید و جذاب تر رو تهیه کنید.
یک سری کتاب فروشی ها هستند فقط کتاب های زبان های خارجی رو می فروشند. اونجا برید کتاب جذاب و خوب بخرید که خسته کننده نیست
گذشته و pp فعل lay هست به معنای قرار دادن پهن کردن گذاشتن و... استنقل قول:
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
سلام
often/always/usually و این چیزها ، بهشون گفته میشه قید تکرار؟؟ و قبل از فعل در جمله میان؟
بله قید تکرار هستند. برای قسمت دوم سوالتون هم، نه. یکم شرایطشون فرق میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو مطالعه کنید توضیح داده
ممنون سایت خوبی معرفی کردید. فرق occasionally با sometimes در چیست؟
فرق زیادی ندارن، قید های تکرار معمولا به ترتیب مقدار تکرار شدنشون اولویت بندی میشن، برای راحت تر شدن موضوع مثال میزنمنقل قول:
rarely احتمال بسیار ضعیف (نزدیک به هرگز)، 1-10 % اوقات
seldom به ندرت (کمی محتمل تر از rarely ـ)، 10-20 %
occasionally گهگاهی ، 20 -40%
sometimes بعضی وقتها (کمی محتمل تر از occasionally ـ)، 20 -50%
usually معمولا، 50-70 %
often غالبا - بیشتر وقتها ، 60-80 %
always همیشه ، 100%
البته ترتیبشون همینطوره که نوشتم، ولی درصد ها فقط برای مثال بود و جنبه مستند نداره :n02:
سلام
من فکر کنم تفاوتی بین have و have got
has و has got وجود دارد :n35: