-
سلام دوست عزیز جناب knc
ارادتمندم
مسائلی در مورد سیستم ترمز میگم که درmanufacturer کاتولیگ خودروهای امریکایی نوشته هست
برای بازدید ترمزهاو نحوه تمیز کردن کالیپر ترمز و master cylinder
شیر تقسیم یا break combination valve -
pressure bleeder= نحوه هواگیری با فشار سنج psi
break combination valve چراغ اخطار ترمز
نکته = از هرگونه مواد ی مثل گازوئیل -نفت سفید و غیره برای تمیز کردن خودداری بشه=
تمام قطعات سیستم ترمز بجز اورینگها و دیافراگم پوستر ترمز و داخل هوزینگ قطعات MASTER CYLINDER با مواد شستشو به نام الکل ALCOHOL DENATURED یا اگر هم موجود نباشه الکل معمولی صنعتی تمیزو شستشو و با پمپ باد خشک بشه =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چراغ اخطار ایراد در ترمز باید پر نور باشه اگر کم نور باشه احتمال ضعیف شدن سیم کشی هست چون سیم ها اهم دارند و بعد مدتی ضعیف میشه و قدرتش ارسال برق کم میشه که باید عوض بشن واگر سم کشی سالمه یا کم نور و پرنور شدن چراغهای پشت امپر موقع استارت اولیه نشانه برق دزدی هست و علت دیگه ضعیف شدن کابل اتصال مثبت و از اتومات استارت و از باطری دینام و همینطور اتصال کابل منفی هست که باید بررسی بشه و در مرحله اخر رگلاتور یا افتامات دینام باید بررسی بشود
سال 83 یکی از دوستان میگفت پیچ موتور برفک پاکن شل شده بود دینام را با مولتی متر بررسی کردم برق دینام 11 بود
2.پوستر ترمز اگر بازبشه باید قطعات شستشو داده بشه و با پمپ باد تمیز و خشک بشه و داخل پوسته که به اطاق نصب میشه و درپوش اگر زنگ زدگی داره و قطعات با سمباده نرم زده بشه
3.MASTER CYLINDER بعد از تمیز شدن باید برای روان کاری به اورینگها گریس سیلیکون زده شه یا میشه از روغن ترمز استفاده کنیم=
4.بعد از نصب قطعات برای هواگیری MASTER CYLINDER دو شلنگ نصب میشه و قسمت عقب که به پوستر نصب میشه با ابزاری که اسیب نزنه چندین بار فشار میدیم و رها میکنیم تا هوا از شلنگ برمیگرده داخل مخزن روغن ترمز و حباب خارج میشه =
5.شیر تقسم هم به همین روش تمیز و خشک میکنیم و به اورینگها گریس سیلیکون زده میشه و بسته میشه
6.اگر پیسونهای کالپیرترمز خط افتاده یا ایراد داره با سمباده نرم زده بشه و باالکل تمیز و خشک بشه بسته شود واگر قابل تعمیر نبود عوض بشه
7.روغن ترمز AC =546 4831- DOT 3 چک بشه مقدار سطح روغن ترمز از لبه بالا یی مخزن به پائین مخزن 1/4 اینچ کم باشه -
درب مخزن روغن ترمز چک بشه که سالم باشه و دیافراگم درب هم سالم باشه چون روغن ترمز به دلیل جذب رطوبت از اتموسفر هوا و این رطوبت الودگی بوجود میاره که روغن ترمز به نقطه جوش میرسه وباعث کم شدن مقدار روغن میشود=
8.نحوه تست شیر تقسیم ترمز چرخها به این صورت است که اول چراغ اخطار ترمز سالم و پرنور باشه
بعد احتیاج به ابزار درجه فشار سنج داریم PRESSURE GAGE NO= J-24657و از یک نفر کمک میگریم بعد ماشین را روشن میکنیم
بعد = 1.پدال ترمز را 20 تا 30 بار فشار میدیم
2.پیچ هواگیری همه چرخها را باز میکنیم
3.باید چراغ اخطار ترمز روشن بشه
4.همونطور که شخصی پدال ترمز را گرفته و پائین هست پیچ واگیری چرخها را میبندیم چراغ اخطار ترمز خاموش میشه
5.چک کنید مقدار روغت مخزن MASTER CYLINDER که پر کنید تا درب مخزن 1/4 اینج باشه
6.جک بزنید چرخ عقب که سمت شاگرد و دورترن است بازکنید پیچ هواگیری چرخ عقب را بازکنید درجه فشار سنج را وصل کنید و تقریبا ای بی اس 50 بار پدال ترمز را فشاربدید تا پدال ترمز سفت بشه درجه فشار سنج نباید بیشتر از 700 PSI نشون بده اگر بیشتر باشه شیر تقسیم خراب است
7. برای چک کردن نشتی روغن ترمز اول ماشین روشن کنید و گرم بشه و چند بار پدال ترمز زده و نگه دارید
اگر همینطور که نگه داشتید احساس کردید پدال ترمز به پائین میره احتمالا سیستم نشتی داره
کاسه های چرخهای عقب پس از سمباده زدن با الکل تمیز بشه
در قسمت پیچهای کالیپتر ترمز اورینگ هست که به مرور زمان خراب میشه و باید عوض بشه تا در حرکت تولید صدا نکنه
موفق باشید
-
سلام دوست عزیز.
لطفا در نگارش مطالب کمی بیشتر دقت نمائید،چون واقعا تو درک مطلب من یکی به شخصه گیج میشم.لطفا از نظر نگارش و رعایت کردن اصول آن کمال دقت رو بفرمائید.این تاپیک یکی از بهترین ، فنی ترین و علمی ترین تاپیکهای انجمن اتوموبیل است، وبه نوعی مرجع محسوب میشه،حتما دقت کنید که مطالبتون دقیق علمی و با نگارش صحیح باشه تا کسانی که میخوان از مطالب استفاده نمایند،نهایت بهره رو ببرند.
-
سلام دوست عزیز
درک مطلب با تصاویر واضح هست برای کسی که با قطعات اشنا باشه مشکلی نیست
این تایپیک بهترین و علمی ترین و فنی ترین انجمن اتومبیل هست= مگه بنده مطلب غیر فنی گفتم
من دقت کردم و ایا علمی تر از کاتولیگ خودرو مگه هست؟ اگر میدونید بگید چون طبق کاتولیگ گفتم
دوستان هم اگر کاتولیگ دارن مطلبی را میدونن بگن واگر ندارن تهیه کنند
اقای camera it من یک بار به شما در جواب اون پیغام توضیح دادم شما هم بجای تائید مطلب سعی کنید کاتولیگ خودرو تهیه کنید
نگارش مطلب هم واضح تر بنویسم
-
جناب cadillac.1977 و یا همان آقا مهدی
همانطور که مدیریت محترم انجمن تذکر دادن، نحوه نگارش مطالب و فرم دستوری و املاء پستهای شما بشدت درهم و آشفته است و به واقع اگر قرار باشه کسی از روی این جور نوشتن و توضیح دادن شما ، مطلبی هم یاد بگیره، با مشکل زیادی روبرو خواهد شد چرا که باید اول ویراستاری و غلط گیری انجام بده، یعنی کاری که وظیفه شما است و به عنوان نویسنده پست باید انجام بدید اما به دلایل نامعلومی از زیر بار اون شانه خالی میکنید.
در ادامه، همین مطالب نوشته شده نیز دارای اشتباهات فنی زیادی هست که نه تنها راهنمایی نیست بلکه باعث به اشتباه افتادن مخاطب و سردرگم کردن خواننده ها شده و ناچار هستند دوباره برای درک صحیح مطلب به سایتهای دیگه مراجعه بکنند.
همانطور که اشاره شد، این تاپیک دارای بار و ارزش علمی زیادی هست و این نتیجه یک شبه به دست نیامده بلکه در طی سالهای متمادی و با حضور کاربران بسیار به اینجا رسیده.
کاربرانی که خیلی از اونها دیگه در بین ما حضور ندارن، بعضی دیگه در میان راه ملحق شدند و بعضی هم به دلایل شخصی کنار کشیدند و بنده هم عضو کوچکی از این گروه هستم.
شاید بهتر باشه برای درک بهتر شما در رابطه با اشتباهاتی که داشتید چند مورد مثال بزنم:
اشتباهات املایی:
کاتولیگ اشتباه و کاتالوگ صحیح هست،
کنترول اشتباه و کنترل صحیح است.
اینتیک اشتباه و اینتک صحیح است،
پوستر اشتباه و بوستر صحیح است.
کالپیر اشتباه و کالیپر صحیح است،
سم اشتباه و سیم صحیح است.
الدرادو اشتباه و الدورادو صحیح است،
تقسم اشتباه و تقسیم صحیح است،
اینها تعدادی از اشتباهات املایی شما بود، و در ادامه تعدادی از اشتباهات فنی:
درب رادیاتور RC27
دربهای رادیاتور در اکثر خودروها مانند یک ترموستات عمل کرده و تحت فشار معینی ، سوپاپ خروجی باز شده و با کم شدن فشار بسته میشه. مقیاس سنجش فشار در بعضی مدلها بر اساس پوند و در بعضی دیگه بر اساس PSI سنجیده میشه.
بنابراین نمیشه صرفا با نام بردن یک نوع درب رادیاتور بگیم که برای خودرو مناسب هست چون انتخاب درب مناسب باید بر اساس فرم دهانه ورودی رادیاتور، حجم موتور و شرایط آب و هوایی و مواردی از این دست باشه و بر این اساس دربهای متعددی با کدهای متفاوت وجود داره مانند RC95 , RC85, RC74 , RC33 , RC15 که هر کدام در خودروی خاصی مورد استفاده هست.
گذشته از این وجود مارک و نام سازنده و نام کشور بر روی قوطی یا شماره بارکد و شناسایی دلیل بر اصلی بودن قطعه نیست و چه بسا قطعات تقلبی که بدترین کیفیت را دارن اما با شکل و شمایل بسیار زیبا و مطابق نمونه اصلی ساخته شده باشه.
SPARK PLUG TYPE 45 NSX
در مورد شمعها هم مانند درب رادیاتور، تنوع زیادی در شماره و سایز و کدهای حک شده بر روی بخش عایق یا بدنه شمع وجود داره که با توجه به مدل سال ساخت، حجم و تعداد سیلندر، قدرت موتور ، نوع گیربکس و حتی داشتن یا نداشتن کولر باید انتخاب بشه و اینطور نیست که یک شماره برای همه مدلها مناسب باشه و البته بازهم تقلبی یا اصل بودن قطعه شرط لازم است.
برای آب رادیاتور استفاده از مخلوط آب رادیاتور استاندارد یا آب جوشیده شده به همراه نسبت مناسب ضد یخ/ جوش / زنگ ( با توجه به شرایط و دمای محیط) بهترین گزینه هست و این محلولهای موجود در بازار که گاها به نام اصلی فروخته میشه به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و میتونه به راحتی باعث صدمه زدن به بخشهای داخلی موتور شده و هزینه سنگینی بوجود بیاره.
سنباده زدن لبه های پروانه های پمپ روغن موتور کاری بشدت اشتباه هست که به راحتی باعث از بین رفتن قدرت و توان پمپ شده و تبدیل به پمپ دست دوم خراب خواهد شد. قطعه نو بدون پلیسه و کاملا تمیز هست و نهایتا در صورت لزوم کافیه با استفاده از بنزین شستشو داده بشه.
روغن ترمز DOT 3 زرد رنگ بوده و به هیچ وجه مناسب خودروهای متداول آمریکایی نیست چون باعث خورده شدن سریع کلیه اورینگها و سیلهای مدار ترمز میشه. روغن مناسب برای این نوع خودروها DOT 4 است که رنگ آبی داره. اگر به درپوش سیلندر ترمز اصلی نگاه کنید معمولا این نوع روغن در اونجا نوشته و توصیه شده.
برای بررسی کردن استکانی تایپیت نیازی به روغنکاری قطعه نیست چون اگر قطعه به اصطلاح نو روغن زده بشه به عنوان دست دوم محسوب شده و احیانا در صورت داشتن ایراد پس گرفته نمیشه.
باید در ابتدا محل نشیمنگاه این قطعه بر روی میل بادامک بخوبی چک بشه تا اگر اثری از فرسودگی و گود شدن وجود داشت پس داده شده و اگر نه با استفاده از یک میله محکم مقدار فشار فنر داخل با یک نمونه سالم مقایسه بشه.
TERMINAL AIR CLEANER بخش فلزی محفظه فیلتر هوا است که سیستم WARM AIR INTAKE که هوای گرم را برای مصرف در موتور به سمت دهانه ورودی کاربراتور میفرستد، در آن نصب شده و نه اینکه خودش یک سیستم جداگانه و مجزا باشه.
قطعات مختلف این مجموعه بخشی از سیستم ساسات اتوماتیک را تشکیل میدن و نه اینکه صرفا محفظه فیلتر هوا برای این کار تعبیه شده باشه.
درضمن لوله های سنسور حرارتی نصب شده در محفظه فیلتر هوا، دو عدد هست که یکی به پایه کاربراتور و دیگری به دریچه وکیوم ورود هوای گرم در محل ورودی هوای محفظه فیلتر متصل شده و بجز این دوتا لوله هیچ لوله دیگه ای از این قسمت به وکیوم دلکو متصل نیست.
PCV VALVE بصورت استاندارد بر روی اتومبیل نصب شده و نه اینکه بصورت دلبخواهی نصب کنیم چون روغن موتور هم مثل همه مایعات دیگه در دمای مشخصی بخار میشه و این ارتباطی با سالم یا خراب بودن موتور، نو و یا دست دوم بودن اون نداره و فقط در مقدار شدت بخار شدن تفاوت هست بنابراین این قطعه نصب شده تا بخار روغن دوباره به سمت ورودی دهانه کاربراتور فرستاده بشه تا در ضمن احتراق بسوزه و آلودگی کمتری بوجود بیاد.
AIR PUMP در بعضی از مدلهای دهه 90 شورلت کاپریس کلاسیک هم وجود داشت و نه فقط در کادیلاک و برای فرستادن هوای بیشتر به مانیفولد اگزوز جهت سوختن گازهای مضر و جذب اونها در منبع کاتالیزور نصب شده که این امر به قوانین تعیین سطح آلایندگی موتورها در آمریکا و بخصوص ایالت کالیفرنیا مربوط هست و در مدلهای مورد استفاده در این ایالت بیشتر نصب شد.
اشتباهات املایی و فنی و دستوری و..شما بسیار بیشتر از اون هست که بشه در یک پست به اونها اشاره کرد و توضیح داد، که یکی از دلایل این، کپی کردن مطالب آنهم بصورت ناقص و اشتباه از سایتها و وبلاگهای دیگه هست که نه تنها اثر مثبتی در بار علمی کلوپ نداره بلکه باعث بهم ریختگی و آشفتگی مطالب شده و از ارزش علمی و فنی کلوپ کم میکنه که این به هیچ وجه درخور شان و اعتبار اعضاء کلوپ نیست و بیشتر باعث زیر سوال رفتن اطلاعات شما و رفتار و دیدگاههای شما نسبت به این کلوپ و اعضاء و مدیریت انجمن خواهد شد.
توجه داشته باشید که این کلوپ به نوعی حکم مرجع و منبع اطلاعات فنی برای بسیاری از دوستداران اتومبیل، بخصوص اتومبیلهای آمریکایی هست که اگر مطالب تمام بخشهای این کلوپ را مطالعه کنید متوجه خواهید شد و نبود ریتم مناسب نوشتاری و املایی و فنی و دستوری و... در پستهای شما باعث ایجاد دیدگاه منفی در بین اکثریت کاربران و تیم مدیریت خواهد شد.
مسائل زیادی در این باب هست که فعلا از صحبت در مورد اونها صرف نظر میکنم و البته توصیه میکنم همه بخشهای کلوپ را با دقت مطالعه کنید تا با فرم و ریتم نوشتار و گفتگوی مناسب بین کاربران مختلف و اعضاء قدیم و جدید، بیشتر آشنا بشید.
توجه داشته باشید که هیچکس توی این کلوپ ادعای داشتن دانش کامل و 100% نداره بلکه همه جمع شدیم تا اطلاعات و تجربه های خودمون را در یک محیط آرام و دوستانه به اشتراک بگذاریم و مسلما از دانش و اطلاعات شما هم استقبال میکنیم، البته اگر تلاش کنید و با ریتم و آهنگ و قوانین این کلوپ هماهنگ شده و مسیر اصلی و صحیح گفتگو را پیش بگیرید که هیچکس با شما خصومت شخصی یا دشمنی نداره و دلیلی هم برای وجود چنین فرم رفتاری در اینجا نیست.
در نهایت بازهم از شما تمنا میکنم به تذکرات ناظران و تیم مدیریت احترام بگذارید و بیشتر از این باعث برهم خوردن نظم کلوپ نباشید که ادامه این کار جز اینکه به خود شما لطمه بزنه نتیجه دیگه ای نخواهد داشت که در گذشته هم تجربه کردید.
متشکرم.
-
اقای camaro lt
در مورد =یا همان اقا مهدی =خودتی
اطلاعات هم من از سایت کپی نکردم طبق کاتولیگ مینوسم
در مورد نگارش =کلمات کتابی نمیخوام بنیوسم شما باید معلم املاء بشی چون فکرتون فقط به مسائل املائی هست به دلیل اینکه شما میخوای بگی فقط من باید توضیح بدم کاملا مشخص است
در مورد توضیحات فنی=
اگر شما اطلاعات میدونستید چرا توضیح قبلا ندادید ؟
شما اطلاعات ندارید نمیدونستید درب رادیاتور شماره داره یا چه شماره ای باید نصب بشود شما این نوشته ها هم از سایتها کپی کردید چون درب رادیات کاتولیگ توضیح داده که این شماره برای همه خوروها غیر از خودرو سویل هست
و همه میدونن فشار سنج و psi هست نیاز نیست تکرار کنید
radator cap =
تقلبی بودن قطعات =هر کشوری یک بارکد سازنده در روی جعبه حک کرده هست اگر شما میخوای از دست فروش بخری خوب مشخصه تقلبی هست باید از فروشگاههای معتبر و یا نمایندگی خریداری شود چون اونها هم هزینه میکنن و اگر مشکلی باشه قبل از خرید با فروشنده میتونی شرط کنی اگر جنس تقلبی بیاره که باید درب فروشگاه یا مغازه را تخته کنه و شما به شکل و شما به زیبا توجه نکن روش تشخیص جنس تقلبی با اصل را توضیح بده
درمورد شمعها =تنوع و و سایز و شماره روی ان حک شده خوب اصلا احتیاج به توضیح شما نیست ومینویسی این را همه میدونن چه ارتباطی داره اون شماره ای که در کاتولیگ نوشته درست هست تقلبی بودن هم مشخص است و شمهای 2 پلاتینه یا 6 و4 پلاتین هم هست که اگر 4 پلاتینه نصب بشه هم عمر شمع زیاد میشه هم مصرف سوخت مقداری کم میشه چون جرقه در پلاتنهای شمع پخش میشه
شماره شمعها طبق کاتولیگ=
درمورد اب رادیاتور= معمولادر خودروهای امریکایی از کولانت به رنگ صورتی- زرد- نارنجی استفاده میشه منتهی باید به ترکیبات کولانت دقت کرد چون مواد سیلیکات برای رادیاتورهای المینیومی ساخته شده است برای رادیاتور های چدنی نباید استفاده بشه عمر قطعات خنک کاری را کم میکنه =
این اب لوله که ریخته شده در ظرف ببینید بعد از نیم ساعت حرارت دیدن البته حرارت نباد به حدی باشه که اب جوش بیاد وقل بزنه بلکه فقط داغ بشه و ازش بخار زیاد بلند بشه=
ببینید چطور لایه ای نسبتا ضخیمی از املاح روی اب بوجود امده هست =
این املاح تمام سیستم خک کاری خودرو را داغون میکنه پس همیشه باید از اب مقطر اسفاده بشه البته با ضد یخ استاندارد حتی میشه داخل مخزن برف پاکن هم استفاده کنیم =
اب مقطر نسبتا ارزان هست اما مشکل ان هست که ایا اب مقطری که میخریم با کیفیت است یا نه ؟ یا فقط جهت سرکیسه کردن هست و کیفیت نداره؟
با یک ارزمایش ساده میتونیم از کیفیت اب مقطر مطمئن بشیم
ابزار لازم =یک اهم متر و یک درب پلاستیکی بطری مثل درب اب معدنی هست البته میتونید مقاومت اب کولر گازی -اب برفک یخچال -اب مقطر تجاری-اب مقطر خانگی را مقاومتش را اندازه بگیرید پی ببرید کدام با کیفیت هست
اهم متر را قرار بدید روی کیلو اهم= بطری اهم متر اگر ضعف باشه ممکنه اهم درست نشون نده برای تست باطری دو سر پراب اهم متر را به هم میزنیم باید عقربه با سرعت بره روی صفر و در اهم متر دیجیتالی باید به سرعت عدد صفر بشه درب بطری را پر از اب کنید پنج دقیقه بذارید کنار تا حرارتش بشه مثل حرارت اتاق
حالا به این شکل مقاومتش را اندازه بگیرید=
دقت کنید دو سر پرابهای اهم متر از هم فصله داشته باشن مقاومت در حدود 20 تا40 کیلو اهم خواهد بود معمولا یعنی
20تا40هزارم اهم و هر چی مقاومت بیشتر باشه یعنی اب سختیش کمتره و اب اهک کمتری داره سبکتره و مقاومتش بیشترهست هر چه مقاومت کمتر باشه املاح بیشتره یعنی سختیش بیشتره وسنگینتره اگر یک قوطی یک لیتری اب مقطر بخریم و روش مقاومتش را اندازه بگیرم باید در حدود 100تا 140 کیلو اهم باشه اگر 140 کیلو اهم باشه که عالی هست هر چه بیشتر باشه بهتر هست
سمباده زدن اویل پمپ =گفتم دقت کن اگر لبه داره باید مقداری سمباده زده بشه اون سمباده ای که شما گفتی فرق داره این تصویر مشخص میکنه که درست گفتم شما اطلاعاتت کم هست =
روغن ترمز dot3 = در کاتولیگ نوشته شده , درمورد شستشو و تمیز کردن قطعات سیستم ترمز گفتم غیر از داخلقطعات سیلندر ترمز و اورینگه با الکل شسته بشود =مسائل دیگه هم هست =
درمورد تایپیتها= منظورتون لیفترها یا robs هست که قبل خرید مشخص هست و مدل انها به هم فرق دارد برای شما نیازی نیست ولی سازنده خودرو گفته انجام بشه
روغن کاری با روغن دون از مجرای بدنه لیفترها باید انجام بشه تا صدا نده و اماده نصب بشه البته در استارت اولیه چند ثانیه تا ورود روغن صدا میده بعد صدا قطع میشه همچنین میل یا push robs لیفنر =
درمورد TERMINAL AIR CLEANER در کاتولیگ گفته و درست هست
روش نصب هم به این صورت هست و شلنگ سنسور به tvs نصب میشه صفحه قبل گفتم =
PCV VALVE = هم شماره داره نوشته همه خودروها بجز دیزل ac =type cv 697 c بله همه میدونن در خودروها به صورت استاندارد نصبه ولی کدوم خودرو ؟
و طرز کارش هم گفتم این عکس هم طبق نوشته کاتولیگ=
درمورد قطعهair pump = میدونیم فقط در سویل نصب نیست کلی گفتم نحوه کار قطعه هم همه میدونن
قطعات دیگه هم توضیح میدادید
میلنگ اگر خریداری شده دقت در نصب بشه =
استفاده از گیج پلاستیکی و کاغذ گیج اندازه گیری ترک سفت کردن پیچها در جعبه قطعات پیستون و یاتاقانها هست =
البته مسائل خیلی زیادی هست باز هم سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
-
متاسفانه شما بازهم همان روش اشتباه گذشته را پیش گرفتید.
نه فرم نگارش و انشاء و املاء و دستور را رعایت میکنید و نه اشتباهات فنی را تصحیح و فقط به یک موضوع بسنده کردید و مرتب تکرار میکنید.
مواردی که توضیح داده شده مربوط به اتومبیلهای موجود در ایران هست که سالها کار کرده و نیاز به مراقبتهای خاصی بجز آنچه که در دفترچه های راهنمای خودرو هست، دارد و تجارب عملی و البته علمی که همه ما در طی سالیان دراز در مورد نگهداری و بازسازی خودروهای آمریکایی داشتیم بخشی از این قضیه است.
البته توضیحاتی هم که در این مورد در دفترچه های راهنمانوشته شده صحیح است اما نه با این توضیحاتی که دادید چون درست و اشتباه را مرتب با هم قاطی میکنید و به عنوان اطلاعات صحیح پست میکنید.
هم مدیریت محترم انجمن و هم من و بقیه ناظران تذکرات لازم را به شما دادند اما شما توجه نکردید و لحن پرخاشگرانه و تند شما نشان میده که قصد ندارید بر اساس قوانین عمل کرده و به اعضاء کلوپ ، مدیریت و ناظران احترام بگذارید.
این آخرین بار است که به شما اخطار میکنم و امیدوارم از این روش اشتباه و ناپسند دست بردارید که در غیر این صورت مطابق قوانین با شما برخورد خواهد شد.
-
متاسفانه شما به هیچ وجه به تذکرات و اخطارهایی که در گذشته توسط بنده و تیم مدیریت داده شد، توجه نکرده و همچنان با اصرار و پافشاری و لجبازی بی معنی ، به روش اشتباه خودتان در رابطه با فرم نگارش و ادبیات کلامی ادامه دادید.
با توجه به اینکه این کلوپ صرفا محلی برای تبادل نظر دوستداران خودروهای آمریکایی هست، به هیچ عنوان رفتارهای خارج از شئونات و قوانین انجمن قابل قبول نبوده و از این پس مطابق با قوانین با شما برخورد خواهد شد.
چنانچه پستهای بعدی شما ،همچنان حاوی اطلاعات اشتباه و درهم باشه ، و نوشتار ناموزون و بهم ریخته و کپی از سایتها و وبلاگهای دیگه در اونها وجود داشته باشه و البته به هتک حرمت کلوپ و سخره گرفتن اسامی و عنوانهای دیگران و مضحکه کردن ادامه بدید، همچنان پستهای شما پاک خواهد شد و در ادامه تنبیهات بیشتری برای شما در نظر خواهیم گرفت.
-
اقای camaro lt
چرا سوالات من را که از شما پرسیدم سریع پاک کردی ؟ ومیگی په طور اتوماتیک خذف شده ؟
چرا برای خودت خذف نمیشه ؟
سوالات را که میپرسم جوابی نداری و پاک میکنی؟
شما که میگی از خودروهای داخل ایران باید اطلاعات قرار بدیم چرا جواب ندادی ؟
-
سلام
اول اینکه من قبلا گفتم الان هم میگم این تاپیک به زعم من بهترین تاپیک انجمن اتومبیل بوده و هست و خواهد بود ، بنابراین برای من اهمیت ویژه ای داره که نظمش و روند مثبتش حفظ بشه
دوم اینکه دوست عزیز
چنانچه انتقادی به مدیریت اینجا دارید باید در انجمن
مطرح کنید تا اونجا با هم بحث و بررسی کنیم ، پرداختن به مسائل مدیریتی در این تاپیک باعث به حاشیه رفتن این تاپیک مهم و مفید میشه و اجحاف به حق بازدیدکنندگانش هست
سوم اینکه به نظر من غلط املایی ایرادی نداره ، حتی اختلاف نظر فنی هم طبیعیه اما بهتره اگر فکر میکنید شخص مقابل داره اشتباه میکنه ، با سند و مدرک و منبع بحث کنید و در نهایت هم اجازه بدین کاربرا تصمیم بگیرن کدوم نظر رو بپسندن ، اینکه شما با علی آقا ناظر انجمن از لحاظ فنی زاویه داشته باشید ایرادی نداره اما وقتی در قالب تیکه و کنایه و ... صحبت میکنید با ایشون ، درست نیست و موجب دلزدگی دیگران هم میشه
من امیدوارم دیگه شاهد همچین مسائلی در این تاپیک نباشیم ، چون این تاپیک خط قرمز شخص من هست که نباید از روال و نظم خودش خارج بشه :n16:
-
سلام
گویا هرج و مرج تمام شده هست من هم با نظر شما موافقم
در مورد انتقاد به یکی از مسئولین گفتیم
و در مورد غلط املائی بنده فکر کنم کیبورد کامپیوتر ایراد داره که درست میکنم اگر هم غلط املائی داریم این اقا که ناظرانجمن هست نباید به خلق الله در صفحه اصلی عیب جویی کنه که باعث مسخره کردن شخص بشه ولی ایشون فقط به دیگران میگه
این اقا نوشته املائی داره در پست بالا نوشته =
البته به هتک حرمت کلوپ و =سخره گرفتن اسامی و عنوانهای دیگران و مضحکه کردن ادامه بدید
در ادامه تنبیهات بیشتری برای شما در نظر خواهیم گرفت. = اقا این چه حرفی هست به خلق الله میزنی
خودتون نگاه کنید
درمورد مسائل فنی ایشون از من ایراد گرفت گفت من اشتباه توضیح دادم
من هم عکسهای دفترچه راهنما رابا مدرک وسند قرار دادم ولی باز هم این اقا camero lt نوشته که این دفترچه فنی مربوط به خودروهای داخل امریکاست
من نمیدونم دفترچه راهنمای 2000 صفحه ای اشتباه نوشته هست ؟