نقل قول:
این نام کاربریت منو کشته.... وای خدا مردم از خنده...:n08:
-------------
راستی بچه ها امتیازاتون رو مصرف نکنید...بذارید یواش یواش....:n02: وفتی 30-40 تا کد هدیه پشت سر هم استفاده میکنید تابلو میشه خوب....
Printable View
نقل قول:
این نام کاربریت منو کشته.... وای خدا مردم از خنده...:n08:
-------------
راستی بچه ها امتیازاتون رو مصرف نکنید...بذارید یواش یواش....:n02: وفتی 30-40 تا کد هدیه پشت سر هم استفاده میکنید تابلو میشه خوب....
فعلا که تموم کردهنقل قول:
من از اکانت اصلیم هم نتونستم استفاده کنم همش ناموجود :n28:
دیجی جاننقل قول:
استان هرمزگان- شهرستان بندرعباس- مخابرات ولی عصر هستم
سرعتم 512 هستش
در روز سرعتم زیر 200 خیلی کم پیش میاد بالای 200 برسه (قبلا البته این طور نبود و سرعت تا600-700 هم میرفت)
در شب تایم رایگان سرعت بین 25-35
میانگین سرعت اینترنت در استان شما(هرمزگان) 1.54Mbps هستنقل قول:
استان شما متاسفانه پهنای باند کمی داره... این در حالیه که شیراز میانگین سرعت استفاده کاربرانش از اینترنت 5.7Mbps هست
دوستان این میانگین سرعت استفاده کاربران در استان تهران( میانگین سرعت کاربران) برروی پارس آنلاین 3.4مگابیت در ثانیه هست. شما خودتون قضاوت کنید از روی نمودار زیر که همونطور که می بینید پارس در رده بندی های انتهایی شرکتهای سرویس دهنده های اینترنت قرار داره و گرید D دریافت کرده. این نشون دهنده سرویسهای افتضاح این شرکت هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت داستانت بگو چیزی هم هدیه میده؟ امتیاز میده؟
چیزی نمیدهنقل قول:
میشه سایت رتبه بندی رو بدی ؟نقل قول:
این خط دوستمه :
نویزش 3 هست !!! اصلا باورم نمیشه :n02::n04:
مخابرات کرمانشاه 2 مگ داره ولی نمیدونم چرا خطشو رو 8 بستن سرعتش هم از 300 بالاتر نمیره :|
این نویز نیست. فاصلش تا مخابراته که به نظر میاد دیوار به دیوار مخابرات هستنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
فیبرنوریه خطشنقل قول:
فیبر نوری چیه؟نقل قول:
میگه تازه اومدن خونه جدیدشون خطش اینطوریه :|
دمش گرم دوستتنقل قول:
خوشمان امد حسابی:n20:
میشه توی پخ یکم توضیح بدی دادانقل قول:
چطور بفهمم استان خودمون بهترین ای اس پیش کدومه
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
سایت که باز شد باید روی ایران کلیک کنینقل قول:
وقتی صفحه جدید باز شد پایین صفحه اکثر استانها رو داره مثلا روی اصفهان کلیک می کنی
وقتی صفحه باز میشه می تونی اطلاعات مختری از isp ها ببینی
برای دقیقتر شدن روی view وسط صفحه که کلیک کنی صفحه جدید باز شده که شامل رنک شرکتهای استانی هم میشه
مرسی دادا
لیاقتته مدیر کل سایت بشی واقعا
انتظارشو نداشتم انقد زود ج بدی
وضعیت خراسان که افتضاحه
خراسان شمالی رو نشون نداد
کل خراسان رو نشون داد که پهنای باندش 1.5 بود
نتونستم شهر خاصی رو چک کنم
پهنای باند بجنورد رو هم نتونستم ببینم چنده
واسه من هم امشب سرعت خوب شده عجیبه بم زنگ زد که درستش کنه ولی گفت خطوط بین بین الملل قطع شدن بخاطر همین یه وقت دیگه تنظیم میکنه بعدش اینطوری شد !نقل قول:
سرویس 1 مگ
خدا کنه واسه همه همینطوری بشه و همینطوری بمونه :n16:
این قطعیا نمیخواد درست شه؟ آقا منم یا بقیه هم همینن کیفیت پارس خیلی اومده پایین بعد از ماه رمضون :n27: یه دست league of legends نمیشه زد از ترس این نت...
من درخواست تجدید نظر که میزنم بعد متن درخواست رو داخل کادر که میزنم و ارسال که میخوام بکنم اخطار میده که فیلد تاریخ اجباری هست و باید در فرم قرار بگیرد بعد من تاریخ هم که توی فرم اضاف میکنم باز ثبت نمیشه
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
این ردهبندی که سایت نتایندکس داره نشون میده یه کمی غلطاندازه. غیر از شاتل (3.79 مگابیت)، هایوب (3.78 مگابیت) و آسیاتک (3.52 مگابیت) که تو این لیست بالاتر از پارسآنلاین (3.4 مگابیت) هستن، بقیه شرکتها رو نمیشه با پارسآنلاین مقایسه کرد. شرکتهایی مثل آریاگستر اسپادانا، رسپینا و پارسون شرکتهای کوچکتری هستن با مشتریای محدود. این قبیل شرکتها خودشون پهنای باند اینترنتشون رو از شرکتهای PAP میگیرن. ضمن این که این جور شرکتها به همراه افرانت (که گر چه خودش جزو شرکتهای PAPاه) بیشتر مشتری شرکتی دارن تا مشتری عمومی و سرویس پهنای باند اختصاصی ارائه میکنن. واسه همینم متوسط سرعت سرویساشون تو تستهای اسپیدتست بالاتر در میآد.نقل قول:
اگه اون چهارتا شرکت رو که سرویس ADSL به صورت گسترده میدن با هم مقایسه کنیم، شرکتهای شاتل و هایوب تقریباً تو یه رده هستن. بعدش آسیاتک و بعدش پارسآنلاین. ضمن این که بین شاتل و پارسآنلاین فقط 0.39 مگابیت اختلاف وجود داره.
البته اینا رو نگفتم که از پارسآنلاین حمایت کنم. ولی اوضاع به اون بدی هم که شما گفتین افتضاح نیست. فقط خواستم بگم که وقتی دو تا چیز رو با هم مقایسه میکنیم باید اون دو تا چیز یه سنخیتی با هم داشته باشن و الا به قول علما قیاس مع الفارقه.
اون قطعی رو من هم دارم. هر شب یکی دو بار قطع میشه. بعضی وقتا زود وصل میشه. بعضی وقتا هم یه نیم ساعتی طول میکشه. البته این قطعیها واسه من از ماه رمضون شروع شد نه بعد از اون. متأسفانه هر بار هم که این جوری میشه کل لینکهایی که تو IDM دارم خراب میشن و فرداش باید کلی وقت بذارم دونه دونه لینکهاش رو درست کنم. (مودمم هر وقت قطعی اینترنت پیش میآد به طور پیشفرض صفحه کنترل پنل مودم رو به جای لینک اصلی میآره و تمام لینکهام که نصفه و نیمه دانلود شدن میرن روی صفحه کنترل پنل مودم.:n27:)نقل قول:
اما بعد از ماه رمضون، یعنی درست بعد از شب عید فطر، سرعت من خیلی بهتر شده و دوباره برگشته به حالت سابقش. حالا دیگه فقط تو ساعت 2 تا 3 بامداد یه کمی مشکل سرعت دارم. بعدش خوبه.
خیلی قطعی زیاد شدهنقل قول:
شکایت کردم مردیکه میگه مربوط به یا سیم کشی داخلی هست یا اسپلیتر
بعد 1 ساعت مهلت خواسته که مودم رو مستقیم به پریز تلفن وصل کنم بعد چک کرده میگه الان مشکلی نداره ولی اخر شب باز یک ساعت کلا نت قطع شده بعدم رفتم مودم رو مستقیم زدم به پریز باز همون قطعی زیاد
من که خسته شدم 20 روز دیگه قراردادم تمومه میرم یه شرکت دیگه البته غیر از شاتل
شاتل و پارس نابودن
البته من با شاتل فقط مشکل سرعت پایین دانلود شبانه و محدود کردن سرعت داشتم وگرنه 5 سال با شاتل بودم اصلا قطعی نداشت
نقل قول:
دقیقا واسه منم همینجوره
بعد قطع و وصل شدن لینک های idm خراب میشه
حالا نمیدونم چه اتفاقی میفته
فک کنم دستگاهاشون یه جوریه که خودش پارازیت میندازه
خراب شدن لینکهای IDM من مربوط به مودممه. یعنی وقتی پارسآنلاین لطف میکنه و اینترنت رو قطع میکنه مودمم تلاش میکنه تا با باز کردن صفحه 192.168.1.1 قطعی اینترنت رو عیبیابی کنه. نتیجتاً IDM هم فکر میکنه لینک دانلود عوض شده و این لینک جدید رو میذاره جای لینک اصلی و دهن منو سرویس میکنه.:n13:نقل قول:
هر وقت میخوام تخلیه کنم میام میبینم سرعت شبانش بهتر شده ..روز بعد میبینم گند زده شده تو سرعت !!!!! اخه چرا ثبات روحی و شخصییتی نداره :n08:
نقل قول:
سایت به گستردگی کار شرکت نگاه نمی کنه! بلکه به سرعتهایی که مشترکینش می تونند به شبکه کانکت بشند رو مبنا قرار میده در همین تهران یه شرکت هست فقط به برجهای تجاری و مسکونی خدمات پهن باند میده که از 20مگ شروع میشه به بالا خوب مشخصه این شرکت رتبه بالاتری کسب میکنه چون سرعت اتصال مشترکینش خیلی بیشتر از مشترکین یه شرکت PAP بزرگ هست که این سایت هم مبنای کارش همینه و نه بزرگی و کوچیکی شرکت مذبور
نقل قول:
گاهی اوقات سایت مشکل دار میشه با کروم هم باز کن ببین مشکلت هنوز هست؟ یه بار کلاً صفحه رو باز کن دوباره ببند
دقت کن که از زمان ثبت جوابیه بیشتر از 72ساعت زمان برای تجدید نظر نداری
نقل قول:
بعضی از استانها هم اگر می بینی وجود ندارند چون مبنای کار این سایت بیشتر روی ISP ها متمرکز هست و تست هایی که افراد از سایت speed test میگیرند تقریبا حدود سرعتها درسته و خیلی دقیق نیست. در کل سایت خیلی عالی هست مسولین که خودشون عرضه ندارند بیان از این نوع سایتهای اینفوگرافیکی راه اندازی کنند فقط میان میگند آسیاتک مثلا اول فلان شرکت دوم!
من که سرعتم 8 مگ هست تغریبانقل قول:
توی تست شهر رو برام تهران میزنه ولی اینجا همدان در حالی که خرم اباد هستم
منظور من هم دقیقاً همین بود که مقایسه نتایج تستهای اسپیدتست برای تشخیص کیفیت خدمات دو نوع سرویسدهنده متفاوت درست نیست. اگه قرار باشه از این نتایج استفاده بشه باید نتایج شرکتهای مشابه رو با هم مقایسه کرد. وگرنه مقایسه افرانت با شاتل تو این سایت هیچ تصویر درستی از کیفیت اینترنت این دو شرکت نسبت به هم ارائه نمیکنه و نمیشه نتیجه خاصی ازش گرفت.نقل قول:
اون برمیگره به خود ISP شما که اطلاعات خودشو اینطوری ست کرده برای دسته ip که تهران نشون بده محل رو.آدرس ip در واقع روی سرور اصلی ست شدهنقل قول:
آره درسته دسته بندی ها کلی باشه و تفکیکی که مد نظر شما هست صورت نگرفته باشه ولی همون رتبه شاتل بطور مستقیمی ارتباطات داره با تستهایی که مشترکینش در ساعات مختلف ازش مگیرند اینطوری هم نیست که سایت اطلاعات خام رو بگیره بذاره رو سایت اونها طبق فاکتورهای مختلف آنالیز می کنهنقل قول:
مثلاً در همون عکسی که من الان گذاشتم دقیقاً پشت سر پارس آنلاین شهراد نت بود این نشون میده که این سایت در محاسباتش کمترین خطا رو داره که این 2تا رنج ip رو کیفت هاشونو شبیه هم تشخیص داده در حالی که هر 2دسته از مشترکین پارس آنلاین هستند!
سلام
کسی میدونه بسته يکروز اضافي کی به فروشگاه اضافه میشه ؟
چرا سرعت من اینقدر کمه کلافه شدم تست همین الان
نه وی پی ان نه هیچی
خدا لعنتشون کنه ! دیشب از ساعت 8 شب تا 3 شب اینترنت من داخلی شده بود فقط سایت های فارس - خبر انلاین و ... اینا رو باز میکرد !
سرعت هم امروز پایین اومده برام !