اینم پینگ من که بالا اومده دوباره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم پینگ من که بالا اومده دوباره
دوستان بعد از بیشتر از 1 هفته محدودیت کذائی :2:دیشب برای دومین شب شیر فلکه برام باز شد !! و جاتون خالی تا میتونستم دانلود کردم :31::21:
اینم یه عکس برا اینکه اذهان عمومی اروم بشه:27:منو نمایندتون بدونید :16:
از امشب گمونم دوباره میشه 3 کیلوبایت :2:
سلام داداشنقل قول:
شما بعد از 9 روز ولت کردند:31: . من تقریبا 12 روزه که محدودم و فکر هم نکنم به این زودیا خلاص بشم:5:
شاتل راهزنترین شرکت اینترنتی در دنیا:21: از اون نامردای بی همه چیز
دیگه همین رو کم داشتیم کارمندای شاتل هم محدود بشن (شوخی) !!!!!!!!! :18:نقل قول:
آقا منم یه 5 ماهی هست از شاتل سرویس میگیرم این سری که از محدودیت دراومدم(چون دوباره تمدید کردم) مواظب بودم زیاد دانلود نکنم که یه وقت نرم تو تحریم ولی باز فرقی نکرد تو 10 روز 5 گیگ دان کردم ولی باز محدودم کردن نامردا زنگ زدم میگم چرا؟؟؟!!!میگه کاربرا زیادن واسه خاطره اینه ما که جلوشو نگرفتیم؟؟!!!!!!!!!!!:27:
دوهفته پیش یه ترفند یاد گرفتم یه شبه 4 گیگ دانلود کردم ولی فرداش مثل چی پشیمون شدم 11 روز محدودم کردن:31:
من اصلا راضی نیستم ولی خب کارمو راه میندازه از صبانت که قبلا داشتم خیلی بهتره
کلا اگه هر شب 600 مگ دان کنید اتفاقی نمیافته 1تا3 که کلا سرعت 7KB بیشتر نمیشه سعی کنید 3تا8 دانلود کنید
ولی اینکه جدیدا سرعتو تا250 بردن بالا بد نشده ها بروز کردن و دانلود های کم حجم روزانه که معمولا داریم خیلی حال میده:10:
داداش دمت گرم اینقدر دانلود کن تا پدر شاتل (..........)نقل قول:
من تو ای ن قرارداد 3 ماهه ام تا الان 31 روز محدود شدم ...فقط منتظرم شیرفلکه رو برام باز کنند تا حالی ازشون بگیرم.....
دیگه همین رو کم داشتیم کارمندای شاتل هم بیان پست بزنند و بار علمی تایپیک رو ببرند بالا:21:[/QUOTE]
شما چرا اینجوری حرف میزنی؟
اگه پست قبلی من 2 صفحه پیشو ببینید میبینید که گفتم اگه منو محدود نکنن
متاسفم واستون
نقل قول:
بار علمی تایپیک رو بردن بالا مگه حرف بدیه!!:18:
شما نمیخواد برای من متاسف باشی . برای همون شرکت به اصطلاح محترمت متاسف باش که کارمندش هم به قول خودش ممکنه محدود بشه
این شرکت چه خیری به ملت رسونده که ازش طرفداری هم بشه با اون محدودیت مسخرش
یکم از پشتیبانیتون یاد بگیر که خیلی خونسرد و بیخیالند و انگار داری با دیوار صحبت میکنی جواب میده انگار توی بهشت نشسته
دوست عزیز از کدوم مرکز اصفهان هست شما که سرعتت مثل من افتضاحه؟نقل قول:
اگه سرعت دان اکو ۱۲۸ تبریز بشه ۲ مگ من همین فردا اینو ول میکنم و شاتل میگیرم
چون اینجا هیچ گونه محدودیتی در کار نیست
اگه بشه چی میشه رفتم تو کفففففففففففففففففففف
من تنها دانلود های پر سرعتی که داشم تو صبانت بود که سرعتم ۲۴۰ بود و هر شب حدود ۳٫۵ گیگ دان میکردم بعد اون شد ۲ و الان هم شده ۱٫۵ چون شرکتها رو یکی یکی عوض کردم
کارمندای محترم شاتل : این چیزی که من از شاتل می دونم اینه که شاتل هر 3 ماه کارمنداشو عوض می کنه . خیلی هم به این ..... اعتماد نکنید چون شما ها رو هم بالاخره زمین می ندازه !! :5:
سرعت روزانه هم برای دوستان محدود شده؟
من امروز خیر سرم رفتم پیش دوستم که شاتل داره تا یه فایل رو دانلود کنم اما دیدم سرعتش خیلی پایین اومده.
با ۱۰۰ شروع میشد اما سریع میرفت روی ۱۰-۱۲ و گاهی ۲-۳ و حتی به ۰ هم میرسید.
البته درسته که ۱۲۸ سرعت دانلودش از ۱۶ نباید بالاتر بره اما این چند روزانه روی ۲ مگ بسته شده بود که انگار اونم دیگه تعطیل شده.:19:
کاملا تایید وشدنقل قول:
عزیزم فرقی نداره منم تبریزم تازه منطقه ی خلوتش ! 128 دارم که رو 2 بسته شده شده ولی شبانم سرعتش 6KB ه ! پخ پخ د !نقل قول:
نه بابا من ۶ ماه از شاتل سرویس داشتم نه محدودیتی در کار بود نه چیزینقل قول:
هر شب ۱٫۶ گیگ دان میزدم
سرعت هم شب و روز ۶۵ بود حالا شما کدوم مرکزی که سرعت دانت ۲ مگه؟؟
من شهریار
آقا توی روز مثلا سرعت الکی روی 120 هست ( وقتی که استفاده نمی کنید )اما وقتی شما شروع به دانلود می کنید شاتل با یه نرم افزار سرعت شما رو روی سرعت 10 کیلوبیت یا حتی کمتر میاره تا شما بیخایل دانلود بشید. اینطوری مثلا فکر می کنید که سرعتتون بالائه اما در واقع سر کارید و در واقع شاتل پهنای باندش رو حفظ می کنه !!!
فقط من موندم کی پشت این فکر های شیطانی شاطل هست :2:
به سلامتی یک افتضاح دیگر برای اینترنت کشور این خبر را بخوانید ولینک زیرش را مشاهده کنید:
به قولی دیگه چه گلی به سر adsl زد که حالا وارد بحث voip هم شد!خدا به خیر کنه!:5:کد:http://www.shatel.ir/shatelvoipwinner/
من اگه بفهمم سرعت دان شاتل ۲ مگه برای مرکز من فوری میرم شاتل
وگرنه میخوام همون صبا بگیرم که سرعتش ۲ مگ باشه
اگه شاتل باشه خیلی خوبه چون شبانش از ۱ شروع میشه ولی صبا از ۳ ولی در عوض پینگ صبا از شاتل ۲ برابر بهتره
تا زه من ۵۱۲ صبا داشتم
سرعت دانم روی ۳۳۰ بود ُ هر شب ۵ گیگ میزدم ولی مثل اینکه اینترنت تو هر نقطه کشوری یه جوریه مثلا مال کرمان با تبریز از زمین تا اسمون فرق داره صبا همینجوری داره سرعت میده
سرعت ۱ مگ کرمان ۲۵۶ کیلو بیته
در حالیکه تو تبریز سرعت ۱۲۸ ۲ مگ
یا حتی تبریز در مقایسه با جاهای دیگه سرعتش کمه
من این جمله اخبار رادیو رو که همیشه اولش میگه خیلی دوس دارم : میگه(دین دین دین اینجا ایران است)
ما شهرک اندیشه میشیم . اره قبلا خیلی خوب بود ( 3ساله شاتل هستم ) وقتی رو 512 بسته بودن هر شب 1.3 گیگ دانلود میکردم اما الان مدتیه کلا شبانه رو فراموش کردم ! بهشونم که میگم میپیچونن دورم تموم بشه در میرم از قاطر2+ !!!نقل قول:
oh my god
یعنی من همچین سرعتی داشتم تو صبا خاک بر این سرم:18::31::31::31:
jax2 جان سرویس شما ویژه اس.نمی دونم پهنای باندت رو چه قدر بستن که تونستی با یک مگ بایت دانلود کنی:(
سرعت دانلودتون محشره...میشه downstream و upstreamت رو بگی چنده؟
آخه عزیز من،یه چیزی بگو که منطقی باشه!نقل قول:
آقا توی روز مثلا سرعت الکی روی 120 هست ( وقتی که استفاده نمی کنید )اما وقتی شما شروع به دانلود می کنید شاتل با یه نرم افزار سرعت شما رو روی سرعت 10 کیلوبیت یا حتی کمتر میاره تا شما بیخایل دانلود بشید. اینطوری مثلا فکر می کنید که سرعتتون بالائه اما در واقع سر کارید و در واقع شاتل پهنای باندش رو حفظ می کنه !!!
اینکه سرعت دانلود روزانه افراد پایین باشه بیشتر به ضرر شاتله تا کاربران.چون در سرعت های بالا کاربر پهنای باندش رو سریع مصرف می کنه و ترافیک می خره که سود بیشتری برای شاتل داره.
خداییش تو زمینه ی پشتیبانی شاتل حرف اولو میزنهنقل قول:
در مورد پشتیبانی
من که با شماره 02123089 تماس میگیرم
خیلی خونسرد جواب میدن و مشکلو حل می کنند
حتی 30مین خودش زنگ زد تا مشکلم حل نشد قطع نکرد
اسم من به دلیل اینکه کدرک شاتل ندارم جزو کارمندای رسمیش نیست که منو محدود نکنه
من به خاطر 2سال تجربم تو نصب adsl که قبلا پشتیبان صبانت بودم استخدام شدم
درست حرف بزنید
دوستان عزیز و هنرمند
از قرار دادن عکسهای متنوع خودداری کنید
عزیز گول 2 مگ شاتل رو نخور...تو ساعات رایگان اگه اهل دانلود باشی سرعت دانلودت زیر1 کیلوبایت هم خواهد رسید(حدود 600 بایت بر ثانیه)نقل قول:
خداییش تو زمینه ی پشتیبانی شاتل حرف اولو میزنه
الله وکیلی این و راست میگه :5: من خودم تو روز زنگ زدم اون بیشتر سیریش بود تا مشکل را حل کند ولی شب ها چون می دونم سرویس می پیچه به بازی زن نزدم تا حالا
بچه ها از سرعت شبانه چه خبر من هنوز سرعتم کمه ؟!
من که نمیخوام دروغ بگم دادانقل قول:
واقعا پشتیبانیشون خوبه
هردفعه واسه هر مشترکی که میرم نصب کنم زنگ میزنم کامل کارمو راه میندازم
وقتی واسه من یا حداقل تو شهر ما شاتل خدمات خوبی داره و پشتیبانیش عالی هست چرا ازش بد بگم؟؟؟؟
خط من ویژه نیست تمامی میپشترک های های شاتل تو بجنورد همین سرعتو دارن
در مورد آقایی که میگم با نرم افزار سرعتو پایین میارن
دوست عزیز
تمامی شرکت ها سرعت دانلود روزانه رو بالا میارن تا کاربراشون زودتر ترافیکشونو تموم کنن و ترافیک بخرن
کی به ضرر خودش کار می کنه که پایین بیاره سرعتو؟
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
الان خونه نیستم و الان دارم با پارس آنلاین پست میدم
ولی downstream من 2مگ هست و upstream دویستو خورده ای دقیق یادم نیست باید نگاه کنم
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
اقای جکسون چطور شد پستتو ویرایش کردی؟
این که شما وضعت خرابه دلیل نمیشه همه از شاتل بدشون بیاد و واسه همه همینجوری باشهنقل قول:
دیگه همین رو کم داشتیم کارمندای شاتل هم محدود بشن (شوخی) !!!!!!!!!
والا من تهران هستم....برای منم 2 مگ میبستن ولی به محض اینکه 3 شب دانلود کردم بلافاصله سرعتم رو پایین اوردن و محدودم کردننقل قول:
این که شما وضعت خرابه دلیل نمیشه همه از شاتل بدشون بیاد و واسه همه همینجوری باشه
الان دیگه شاتل رو بوسیدم گذاشتمش کنار و رفتم از یه جای دیگه سرویس گرفتم
3 سال شاتل داشتم ولی.......
نه اینکه شاتل داره کاربرای پر مصرفشو محدود میکنه تردیدی نیست چون این همه ادم مگه مرضن بیان اینجا دروغ بگن
ولی جاهایی هستن که این اتفاقات توشون کمه یا اصلا وجود نداره
مثلا همون دوستی بود که ۲ مگ داشت تو همون بجنورد ایشون هم هر شب ۵ گیگ دان میکردن ولی محدود نمیشدن
مثل من و چندتا از دوستام که هیچوقت تا حالا محدود نشدن تازه خیلی هم از شاتل راضی هستن یا همین دوستم که کافینت داره و ارت ۳ داره و سرعت دانش ۱۲۰ هست همیشه خدا هم از صبح تا شب تا خرخره پره همیچوقت هم محدود نشده
ولی حالا وضعیت خیلی از بچه های همین تاپیک بر عکسه با وجود یکم دانلود محدود میشن
سرویس شما بین N نفر دیگه share شده...نقل قول:
استفاده ی بیش از حد شبانه توسط یه یوزر باعث کاهش کیفیت اینترنت بقیه ی کسایی می شه که اینترنتشون با شما share هست
شما 3 شب شبی 3-4 گیگ دانلود کردی!خودت هم حساب کنی می بینی تقریبا انداره ی هزینه ای که پرداخت کردی اینترنت مصرف کردی
من مودم D-link گرفتم دارم خودم نصب میکنم ، Encapsulation باید چی باشه ؟ Mtu چی ؟
ارت 4 دارم
Encapsulation:pppoe llc
MTU:0
اینا رو امتحان کنید احتمالا همیناس
یه تست speed و سرعت دانلود هم بگیرین اینجا بزارین ممنون می شم:)
محدودیت دانلودتونم دربیارین ممنون میشم
ممنون
سرعتم خوبه
حداقل برای من خوبه ، قبلا ارت 1 داشتم کلافم میکرد الان راضی ام
بیشتر وبگردی دارم تا دانلود ، شاید هفته ای 2 تا فیلم دانلود کنم که با سرعت تقریبا 90 میگیره
البته تهرانم ، کرج نیستم
کاشکی شاتل از این زرنگ بازی هاش دست بر می داشت و خسارت به کاربراش رو جبران می کرد. اما متاسفانه کوتاه نمی یاد . تنها راه اینه که واقعیت توی هر فرومی که می شناسید برید بگید تا بلکه کوتاه بیاد ا :21:
-----------------
راستی من که توی 10 تا فروم دیگه رفتم همه ناراضی بودن . اما کارمندای شاتل مثل اینکه فقط توی p30world میان ! جاهای دیگه از این خبرا نیست !
سلام به همه دوستان عزیز
ظاهرا شکایتها به نتیجه رسیده این درسته که میگن شاتل تمام سرویسهای اکو رو به 128 تبدیل می کنه و دیگه بیش از سرویس 128 سرویس
دیگری به کاربران خانگی نمیده ؟
خوب این که بدتر شده که !!!!!
واقعا جای تاسف داره که نماینده شاتل شهرمون (نیشابور) برگشت بهم گفت سیاست جدید شاتل همینه که مشتری های پرمصرف که چه عرض کنم مصرف کننده رو واسه خودش نگه نمیداره و به جون بقیه میندازه اگرم بخوان بمونن باید هزینه گیگ اضافی رو پرداخت کنن....2 هفته پیش فسخش کردم با کلی جر و بحث...الان از پارس آنلاین استفاده میکنم (نمیگم خیلی خوبه)
ولی به مراتب بهتر از شاتله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست همین الان
بله همینطورهنقل قول:
محدودیت دانلودت هم اگه بگی ممنون میشم.نقل قول:
اگه مصرفت کمه ART 3 بگیر...فکر کنم سرعتش با سرعت سرویس فعلیت یکسان باشه فقط محدودیت دانلودش کمتره:10:
عزیز من این دوستمون اینجا به عنوان کاربر فعالیت می کنه و نه به عنوان کارمند شاتل...نقل قول:
راستی من که توی 10 تا فروم دیگه رفتم همه ناراضی بودن . اما کارمندای شاتل مثل اینکه فقط توی p30world میان ! جاهای دیگه از این خبرا نیست !
مرسی عزیزنقل قول:
عزیز من این دوستمون اینجا به عنوان کاربر فعالیت می کنه و نه به عنوان کارمند شاتل...
اگه این دوست ما همینو نگاه کنند که من از 2009 تو این انجمن هست و کاربر فعالم دیگه اینجوری حرف نمیزدند
برای من روی 128 محدود شده و سرعت دانلود از 17 بالاتر نمیره؟نقل قول:
باید از بقیه هم پرسید که شاتل همین بلا رو سرشون آورده یا نه؟
سرعت من فوق العاده پائين اومده شده 128 .. بيشتر از 16 تا اصلا نميده ...
به همه كسم قسم اگه اين رويه باشه ثانيه اي تعلل نميكنم و از اين شركت لعنتي ميرم ... دانلود شبانه رو ناديده گرفتم واسه اينكه سرعت روز رو بسته بودن رو 2 مگ ... گفتيم اين به اون در ... حالا كه روز رو هم درش قيف گذاشتن ... به سرعت ترافيك رو خالي ميكنم و ميرن ...
فقط دوستان اطلاع رساني كنن واسه همه اينقدر سرعت اومده پائين امروز ؟
راستي من حتي سايت شاتل رو نميتونم بيارم .. سايت شاتل باز نميشه ..