512/8=همونی که میشه که توی idm هستشنقل قول:
Printable View
512/8=همونی که میشه که توی idm هستشنقل قول:
نقل قول:
هر فیلم قیمتش حدود 60هزار تومن میشه هر فصل سریال 150هزار تومن تک آهنگ 5هزار تومن هر آلبوم 50هزار تومن....!!برای اینکه فیلمارو تو tv 4k ببینین باید ی apple tv داشته باشین و اینکه هیچ کدوم از چیزهایی که میخرین فایلشو بهتون نمیده یعنی شما بخوای تو ی دستگاه دیگه ببینی باید اکانتت رو بزنی و دوباره دانلود کنی!زیرنویس فارسی هم کلا ساپورت نمیشه یعنی زبانتون باید فول باشه!برای کرسیمس هم هیچ تخفیفی نزده آیتونز برای فیلمها و سریالها!چیزی هم به نام اینکه شما فیلمی که رو پردست با کیفیت بخری نداره!!اگه به کیفیت اصلی هم علاقه دارین هر جیزی که تو آیتونز منتشر میشه چ فیلم چ آهنگ با محتوای کامل و دست نخورده منشر میشه(فیلمهای 4k bluray هم قفلشون شکسته شده و تو نت با حجمهای 70-80گیگ منتشر میشه که از 4k های آیتونز خیلی قوی تره)
قصد بی احترامی ندارم ولی حرفاتون اصلا برای من قابل باور نبود چیزایی که گفتین هزینه خیلی زیاد و نت خیلی قوی میخواد و کسی هم تو ایران اگرم اینارو داشته باشه بعید میدونم اینکارارو کنه!
اگه امکانش هست یک عکس از آرشیو خریدهاتون از آتونز بزارین
نمیدونم چرا دوستان همیشه فاز مقابله دارند .بگذریم دیگه ایرانمون هست دیگه :sq_9:نقل قول:
دوست عزیز اولا من هم ایپد پرو دارم هم اپل تی وی
ایپد پرو HDR ساپورت میکنه
من زبانم فوله
کریسمس فصل حراجه خدایی اینو از کجا میاری میگی؟ یعنی مردم اینو هم نمیفهمند؟؟...!!
کیفیت به گیگ نیست!!!
یک بار گفتم چرا با خودتان لج میکنید ایتونز بخش فروش فیلمهای هم زمان اکران با سینما داره که همون موقع میتونی بخری و یا کرایه کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیلمها تازه 4 ماه دیگه برای دیسک و دانلود برای شما میاد . مثلا این عنوان را خریدم که هم اکنون 4K HDR به فروش میره و الان اکران سینماست شما واستی 4 ماه دیگه برانون ریپ دیسکش میاد:
اپل بزودی گفته تمامی فیلمهای اکران سینما را تو خودش اضافه میکنه
در رابطه با شکتون خواهش میکنم دیگه تو ایران جو احساساتی وجود داره برای شما:
کلی هم این هفته کریسمس و تعطیلات فیلمهای کرایه ای 1 دلاری شده بودند فرصت خوبی اگه خرج زیاد نمخواد بکنی به خصوص فیلمهای مستند ارزشش رو خیلی داره :sq_25:
دیگه علاقه هست یکی علاقه به خرج و خرید بازی و کنسول داره یکی سیگار و قلیون یکی هم مثل ما این ولی خوب من به کپی رایت خیلی احترام میگدارم. الان هم تو بخش موزیک خیلی ها در ایران اسپوتیفای و یا اپل میوزیک دارند و اشتراک و استفاده و لذت میبرند که نشان از درک بالاشون و احترام به سازنده کار و کپی رایت و...هست که هر روز داره بیشتر میشوند. تصویری شاید برای همه هنوز نباشند ولی اینده خودش اینو میاره.
نت من 50 مگ هم هست همیشه تصاویر دانلودهام تو بخشش هست سر بزن ببین گیگی 3 دقیقه دانلود میکنم
من هیچ وقت چیزی رو دروغ نمیگم. من تو scene بودم از پس دزدی فیلم و سریال و موزیک دیدم حالم به هم خورد امدم بیرون. از دانلود غیر قانونی متنفرم. :sq_23:
حرف شما درسته و خدارو شکر که میتونین از پس این هزینه ها بربیاین الان توی پلی استور گوگل هم امکان رنت و یا خرید هست هرچند الان آف خورده ولی اگه قیمت اصلیش رو در نظر یگیریم برای خرید تا 30 دلار (4K) و رنت 10 دلار هزینه کرد با با ضریب خطای 0 درصد میشه گفت 90 درصد مردم ما از پس این هزینه بر نمیان و مجبورن سراغ تورنت برن پس نمیشه همه رو به یه چوب زد و این سرگرمی رو ازشون گرفت.نقل قول:
مورد دوم وقتی خود اون استور مردم ایران رو آدم حساب نمیکنه برای چی باید پول بریزم توی جیبش استور اپل رو نمی دونم ولی برای گوگل پلی تو مجبوری برای خرید یا وارد کردن کد گیفت کارت از وی پی ان استفاده کنی تجربه دوبار خریدم از گوگل پلی یکی آلبوم شادمهر :n12: و دیگری اپ POWERAMP که به این صورت بود.
داداش تنها نیستی منم ایتونز دارم منم پایرت نیستم ولی من همه فیلمارو نمیگیرم فقط اونایی که واقعا بخام-ولی الان نمیدونم چرا همش موقع اجرا کرش میکنه:n28:نقل قول:
کیفیت مهمتره تا کمیت برام
خوب پول رو می گذاریم کنار تو این مورد مسئله کاملا شخصی هست و من هیچ دخالتی ندارم شاید یکی میخواد پولشو خرج عطر 2 میلیون تومانی یکنه به جای این و به خودش مربوطه و حق دارهنقل قول:
اما اگه بحث امریکاست که مشکل ماست و داستان لعنت و تحریم و 40 ساله که اینجوریه و نمامی شرکتها و برندهای امریکایی با ایران کاری ندارند این ما هستیم که داریم
بعد شما اگر مشکل زبان نداشته باشید مشکلی ندارید من هر هفته با اپل صحبت میکنم و انواع مشکلات و ریپورت بگیر تا عودت پول اینقدر ساپورت و پاسخگویی خوبی داره که نگو من اگه مشکلی تو یک حریدی مثلا فیلمی داشته باشم یک سوت عودت پول میگیرم درعرض 12 ساعت و حق با مشتریه و رقابت جهانیه اما نو کشور خودم بخوام مشکلات را گزارش بدم و یا پول را عودت یگیریم که 30 روز یا نامعلومه باید به 195 فقط متوسل بشم.
خلاصه خیلی راضیم. :sq_25:
دیدم شما رو تو بخش مویایل مشکل رو گفته بودی البته من فیلمها رو با ایتونز کامپیوتر نمبینم و کاری زیاد باش ندارم ولی شما باید یکبار کلا پاک کنی و سپس با پرو ک سی و یا وی پی اقدام به دانلود و سپس ریبوت کنی البته شاید مشکل فولدر مدیا ایتونز هم داری میتونی فولدرش رو از تنظیمات تغیر بدی مثلا مال من C:\Users\scene\Music\iTunes\iTunes Mediaنقل قول:
شما عوض کن موقت ببین حل میشه یا نه.:V31::V28:
سلام
شاتل چه کار زشتی میکنه.
میگه اگر ترافیکت تمام شد . باید هر جوری هست ترافیک ازاد بخری تا انتهای دوره.
واقعا سقوط یک شرکت چطور میتونه شکل بگیره؟ اینم کم کم مشتری هاش می پرونه
نقل قول:
اگر واقعا بخش پخش فیلم همزمان با اکران سینما داشته باشه که خیلی خوبه .ارزش داره !!!
ولی خوب یه سوال پیش میاد که شما چقدر قدرت ذخیره سازی دارین با توجه به اینکه شما فقط سرویس خودشون و بروی ایپد و ...می تونین فیلم رو ذخیره کنین یعنی بهر حال مجبورین فیلم رو پاک کنین و یا دوباره دانلود کنین . نکته بعدی اینکه سرعت نت ما واقعا در این حد هست که یه فیلم 50 گیگی رو تو یه روز اونم با وی پی ان بگیره ! خوب ایپد داغ نمی کنه؟. من کاری به قیمت ندارم چون خودم با کنسول کار می کنم با نت فلیکس و هولو هم کار می کنم . ولی مشکل من با دقیقا همین دریافت فیلمه . در کل جالبه
ایپد پروم 512 گیگه و واقعا همین الان دیگه جا ندارم :V4: امیدوارم اپل سال جدید 1 یا 2 ترا بایتش رو بزنهنقل قول:
بله بعد یک مدتی باید قدیمی ها رو پاک کنم :V13: ولی چون اپل سرویس کلاد داره همیشه برای انلاین و استریم در هر جا امکان دیدن دارید و یا بعدا دانلود مجدد و افلاین تو هر دستگاه اپلی چون اپل سیستم جامع کلی برای همه محصولات مشترک داره
نه نه 50 گیگی خوب اپید پرو فقط HDR را ساپورت میکنه که سایز فیلمها از 5 تا 10 گیگند ولی اپل تی وی 4K میتونه کامل همون 50 گیگ که گفتی را پخش کنه بنابراین و با توجه به سایز که اشاره کردید الوویت من همون ایپد هست چون کلا باش حال میکنم 13 اینچ و سبک :V2:
بله خبرش اعلام شده بود:
اول 2 هفته پس از اکران بود حالا هم زمان شده
2018 میخواد همه رو بیاره