نقل قول:
من آسیاتک هستم. خصوصی دولتی نداره خر خره فقط پالونش عوض شده.
بله برای من هم چند وقت یکبار قطع میشد تو چند روز پیش الانم دو هفته ای هستش که پینگ بالا و سرعت پایینه.
Printable View
نقل قول:
من آسیاتک هستم. خصوصی دولتی نداره خر خره فقط پالونش عوض شده.
بله برای من هم چند وقت یکبار قطع میشد تو چند روز پیش الانم دو هفته ای هستش که پینگ بالا و سرعت پایینه.
به شدت تایید میشه :n03:نقل قول:
واسه منم امشب این مشکلو پیدا کرده ! مشکل ظاهرا مسریه ! مرکز به مرکز سرایت می کنه . دیگه مشکلی نیست که این "اینترنت پر سرعت" نداشته باشه :n01:.نقل قول:
من کلا دیگه زدم تو بیخیالی انقدر زنگ زدم زبونم مو دراورده پشتیبانا هم پوست کلفت شدن اینهمه پول بریز تو هلقوم اینا با این 1 مگ 1 ایمیل نمیتونم بزنم قشنگ شده عین روزایی که دیال اپ داشتم
این مدل خرابی مشکل فنی نیست اونایی که انلاین بازی میکنن قشنگ اماره پینگ و خرابیارو دارن از عید به اینور اینجوریه روز به روزم بدتر داره میشه
جدی دارم میگم افغانستان اوضاع اینترنتش از ما بهتره
من نمیدونم رسانه تو این مملکت چه نقشی داره پس؟ انگار نه انگار سیب زمینی خالص
معمولا از زمان درخواست اینترنتی تا زمانی که سرویس قابل استفاده بشه چقدر طول میکشه ؟
سلام دوستان من برگشتم
این مخابرات باز تعطیل شد که جی میل باز نمیشه پینگ هم افتضاح
TTL 47 بود تا قبل از شنبه و همه چی خوب الان شده 43
سپنتا هم دارم ان بهتره ولی سرعت درسته
این وزیر جدید هم امد که باز نابود کرد انگار نامی قبل از رفتنش داشت حال میداد به ملت.....:n29:
شما اگر ان جوری میخوای توضیح بدی, برادر من مشکل که کیانوش جان گفتند نزدیک به 1 سالی داره میشه بحث سر من و شما نیستنقل قول:
نقل قول:
راستی خصوصی هام مشکل دارن؟
من سپنتا دارم پینگ از بعضی کشورها پایین امده ولی بعضی دیگر هنوز خوبند
ولی سرعت رو میشه گفت نرماله با 3 کانکشن درست میشه ولی تا هفته پیش 2 کانکشن ای جواب میداد انجا 1 مگ دارم
ولی مخابرات تعطیل ....البته من 256 رو دارم
1 چیز جالب بگم خوب میدونید که مخابرات صبحها تا 11 تک کانکشن خوبه بعد میترکه
من تو شرکتم هم مخابرات دارم 1 مگابیته
صبح خوبه خوب همه همکاران و...دارند استفاده میکنند اصلا صداشون در نمی اید ظهر که میشه همیشه دعوا سر سرعت چرا خراب شد و نمیدونم پینگ بالا رفت ان همکار داره میکشه و....
حکایت همچنان باقی است...:n08:
فیدبک برای مخابرات حال کن ای حروم خور
دیروز غروب اینترنتم چراغش کلا قرمز شد تا امروز صبح که الان درست شده.
حالا الان فعلا وضعیت پینگا عالی و خبری از تایم اوت نیست چون شبکه هنوز شلوغ نشده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکله مزخرف دی سی شدن پشت سر هم رو دارم الان چند روزه که اینجوری شده .. پاکت لاست ها که کلا" همیشه بالا بود االان دیگه همش دی سی عه . هر30 ثانیه 5تا تایم اوت پشت سر هم :(
100بارم با پشتیبانی تماس گرفتم میگن داریم بررسی میکنیم. دیشبم که کلا" نت قطع شد هرچی واسادم وصل شه نشد تا امروز صبج :(