جناب مهندس خب چرا از اول موقع فروش اینو نگفتین ما روی حساب اینکه شب می تونیم با سرعت 2 مگ نزدیک 5 گیگ دانلود کنیم پول دادیم حالا اومدید می گید این یه امکان رایگان هرچی دوست داشتیم می دیمنقل قول:
Printable View
جناب مهندس خب چرا از اول موقع فروش اینو نگفتین ما روی حساب اینکه شب می تونیم با سرعت 2 مگ نزدیک 5 گیگ دانلود کنیم پول دادیم حالا اومدید می گید این یه امکان رایگان هرچی دوست داشتیم می دیمنقل قول:
الان مهندس محدودیت سرعت شبانه طلایی دقیقا چیه ؟نقل قول:
سرعتها شب بنا به طرح به شکل زیر محدود میشود:
بسته به طرح دارهطلایی=تا 2mb/s
این که شد همون سرعت خودش محدودیت نداره دیگه
شما مطمئنید پست های ما رو میخونید 2 صفحه قبل گفتم قبل از این اقدامات مثلا اصلاحی تون با وجود نارضایتی ها هر کس بسته به طرح 1 تا 4 گیگ دانلود داشته و تا جاییکه یادم میاد هیچ کس وضعش اینقدر خراب نبود مث الان.نقل قول:
آمد و رفت. نتیجه؟ هیچی :n08:
رفت و باز هم ما ماندیم و این سرعت داغون :n28:
نمیشه همه چی رو برگردونید به تاریخ قبل 20 مهر ؟ :n28:
چقد خوب بود اون روزا به نظرم مخابرات بهترین بود!
شب های قبل که مستقیما باهاش بحث نکرده بودم یعنی دیر می رسیدم حس میکردم یکی داره منو ترول میکنه ولی الان که با خودش روبرو شدم خیلی احساس تلخ تری دارم:n21:
امشب که نسبت به شب های قبل وضعیت خیلی افتضاح تر شده....
چند دقیقه باید صبر کنم تا صفحه لود بشه چه برسه به دانلود کردن
وضعیت سرعت شما هم به نسبت شب های قبل بدتر شده یا فقط واسه من اینجوری شده؟:n13:
امشب از همه شبا افتضاح تره
چون امشب جمعه ست مردم همه خونهاشونن برای همین زدن دانلود سرعت پایین اومده مثل خیابونای دور حرم که برای مناسبت ها بیشتر مسافرها میان برای زیارت و شلوغتر از روزای شلوغ دیگه میشه :| نه مهندس؟
داغ دلمو تازه نکن دانلود با سرعت 4KB سرعت طرح 1024Kb به قول آقای همساده من دیگه حرفی ندارم.نقل قول: