tnx god for baning omid TRANCz:n07:
Printable View
tnx god for baning omid TRANCz:n07:
میخوام بین Riven و Cassiopeia و Fiora یکی رو بخرم.
بنظرتون کدوم بهتره؟ یه چیزی میخوام همچین جنگ باهاش کیف بده، گیمینگ پر هیجان هم داشته باشه!
مثلا یه سری Draven خریدم، خیـــــــــــــــــــــلی باهاش صفا کردم همیشه بالای 20 تا کیل میگرفتم باهاش :D
Akali هم یه سری خریدم، دوسش داشتم ولی خیلی سخت بود برام :|
هیروهایی که سبک بازیشون رو (یکم) میتونم پیاده کنم: Draven ,Ziggs,Syndra ,Malzahar , Leona , Nami , Jayce , Mordekaiser , Lulu
کلا با همین چندتا بیشتر نمیتونم کمک کنم تا ببریم :( بقیه هیروها رو محض فان برمیدارم :دی
اینا رو یکم بلد بودم، ... حالا .. بنظرتون کدوم این هیروها میتونه واسم هیرو بشه؟! :D
یه چیزی میخوام که استفاده ازش کیف بده بهم. مثل Yi خز و خیل نباشه :n02:
__________________________________________________ _________
ویرایش: renekton از قلم افتاد!
بهترینایی که تونستم برم همین renekton و Jayce و Malz و Draven و Nami بودن :)
راستی! من یکم زیادی تازه کارم... اینم مد نظر داشته باشید D:
riven بگیر , magic زدن باهاش هم آسونه
مشکلی با اسپل زدن و اینا ندارم :)
اسمارت کستینگ رو خوب بلدم! با Malz کلی اسمارت کست میکردم
یه باف آبی میگرفتم، همینجوری اسپل میریختم وسط!
تو هر بازی 70 الی 80 کیلو مجیک دمیج میزدم
دوستان اینقدر گیر به گرفتن چمپ ندین سعی کنید با 3-4 تا فقط بازی کنید به نظر من آدم با 1 چمپ بازی کنه اما بترکون نه این که 120تا چمپ داشته باشه با همه تر بزنه اکثرا کسایی هم که elo بالایی دارن فقط با 1 رول و با یه چمپ به بالا رسیدن:n09::n16:
من با نظرت مخالفم,نصفه کیف و حال لول اینه که چمپ جدید try کنی :n10: در ظمن اکثر elo بالا ها با 90% چمپ ها بازی میکنن اونم به صورتpro و تعداد کمی هستن که با چمپ های محدود بازی میکنن, همین مسابقات جهانی رو نگاه کن,تو هر بازی چمپ متفاوت میبینی ,من که بازی fnatic رو از اول دنبال کردم فقط aatrox بود که چند بار pick شد و همش تو هر بازی چمپ متفاوت میدیدم pick میشه
خب هرکسی نظر خودشو داره و قابل احترامه اما منطق من میگه با 1 چیز بازی کن اما درست بازی کن و لذت ببر :n02: کسی مثل الکس ایچ هم فقط با چمپای محدودی بازی میکه
نتیجش رو هم دید :n02:نقل قول:
ori vs fizz
اتفاقا الکس خیلی با چمپای متفاوت بازی میکنه تو مسابقات قبلی annieرفت و حتی galio
برعکس xpekeفقط با 5 تا چمپ بازی میکنه خیلی پیکای محدودی داره
این مید پلیرomg حرف نداره از همه متنوع تر و عالی حتی جرات کرد با syndraرفت
باو رو دست این چیشم بادومیا فقط خودشونن .....
royal clube چقدر تیمشون شاخه مخصوص adc شون:n19:
omg که اونجوری تیمارو برده بود تو 2 تا گیم بردن و اصلا به گیم 3 نرسید .
فکر میکنم بازی سختی داشته باشه fnatic جلو royal