اینم وضعیت امشب ... پینگ با داخل اندازه پینگ خارج ترکاس :n02: کلا هر چی پینگ میگیرم 200 تا 300 هس :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت امشب ... پینگ با داخل اندازه پینگ خارج ترکاس :n02: کلا هر چی پینگ میگیرم 200 تا 300 هس :n04:
ارش این حرفت بو دار بودا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه اینترنت ما با اونا یکیه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با این تستات که میزاری دل منو کباب میکنی تو ...نقل قول:
مخابرات نامرد تو تهران نامحدود میده فقط ، که اونم اصلا بالاتر از سرعت اسمیش نمیره ، محدود نمیده نمیدونم چرا! میترسم محدود هم بیاره بازم سرعتش بیشتر از سرعت اسمی نشه ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
حرف دل منو زدی...:n09:نقل قول:
ول کن هم نیست...فقط میخواد به ما عذاب بده
مخابرات تهران در بعضی مراکز منتخب شنیدم محدود هم محدود میده....یکی از دوستان به نام mr_exir یه مگ داشت سرویسش حرف نداشت...ولی حیف که با نقل مکان این سرویس خوبو از دست داد:n03:
باز امشب شبانه بهتر تر تره:n02:
2 تا اینک راحت 500 کیلو سرعت رو میده:n02:
اینم میزان مصرفم تو هفته گذشته:n02::n02::n02::n02:
واقعا اگه بدونی هر وقت این تست میزاره چه حسی به من و اینترنتم دست میده !!! میگم اگه اون اینترنت داره پس ما چی داریم !! اصلا رومون نمیشه تست بزاریم با این تست های فضایی که از اینترنتش میزارهنقل قول:
اگه بده که خوبه ، پس من فردا میرم دنبالش که ببینم مرکزمون محدود میده یا نه ، سایتش که اصلا چیزی نزده محدود هم میدن ولی اگه میگی بعضی جاها میدن ، میرم از صبح تهشو در میارم کجاها میدن اصلا خونمون رو عوض میکنم میریم همون منطقه :))))
فکر کنم کلا شما ۲ نفر نصف پهنای باند ایران رو کشیدید سمت خودتون دارید از اینترنت یه بک آپ میگیرید برای خودتون :))))نقل قول:
بابا یه دستی رو اینترنت منم بکشید شاید خجالت کشید یکم سرعتش بیشتر شد !!