اره ولی اینترانته فقطنقل قول:
Printable View
اره ولی اینترانته فقطنقل قول:
از کیه که وصلین؟چند بار ریست کردی تا گرفتی؟نقل قول:
حتی با قیلتر شکن هم جواب نمیده؟
از ساعت 2نقل قول:
نه اصلا به فیل شکن وصل نمیشه
قصد پست دادن نداشتم ولی دیدم داره یه یه ذهنیت غلط در مورد اینترانت بودن 188 شکل میگیره ...
خیر؛ اینترانتی در کار نیست هرچند گفته دوستان هم غلط نیست اما موضوع محدود به چند سایت میشه و در کل مشکلی برای ارتباط با سرورهای خارجی و مخصوصاً استفاده از چیز پی ان وجود نداره.
همون چند سایت مشکل دار هم ، با چیز پی ان باز میشن
:n16:
ما که از این آشغالبرات ( همون مخابرات ) رفتیم . خودشو بد خراب کرد همه مشترکاش دارن میرن
نه دوست من، یک تعداد از آی پی های 188 دیگه به هاستهای خارجی وصل نمیشند و با توجه به همین موضوع ف..ل..ت..ر.. شکن هم روشون کار نمیکنه. ولی باز هم میگم یک تعداد از آی پی های 188. به عنوان مثال امروز من 5 تا آی پی 188 گرفتم که 3 تاشون مشکلی نداشتند ولی دوتاشون اینترنت ملی بودند. در کل خدا رحم کنه تا این دهه فجر تموم میشه هممون جان سالم به در ببریمنقل قول:
حالا کدام isp را میخواهی بری؟نقل قول:
من بدبخت یکسال گیر آسیاتک گرفتار بودم وقتی که حکم آزادی ام اومد و آزاد شدم، دوان دوان گفتم برم مخابرات که میگن نامحدودش نامحدوده، اومدیم اینجا گل رفت سرمون، الان موندم که کجا برم چون واقعا اگر با محدود کردن مشترکین کنار بیام دیگه نمیتونم با سرعت سایت باز کردن مخابرات که به غیر از ای پی 188 افتضاحه کنار بیام... از طرفی هم فقط با نامحدود کنار میام و با محدود از نظر روانی مشکل دارم
چاره ای نست باید کنار اومد با نا محدود . توی ساعت رایگان دانلود کرد .... احتمال زیاد پارس آنلاین .... وضعیت توی مرکز بعثت خوبه ....نقل قول:
راستی نامه جمع آوری رو از کجا باید گرفت برای مخابرات ؟ صبانت پارکینگ ؟ یا مخابرات ؟
من از صبانت پارکینگ گرفتمنقل قول:
دوستان وقتی من فرم ثبت نام مخابرات رو پُر کردم به من یوزر نیم و پسورد ندادن....چه موقع باید بگیرم؟؟؟
تا چند روز دیگه اینترنتم وصل میشه...با آموزش های سایت خودم میتونم مودم رو تنظیم کنم و به اینترنت وصل بشم؟؟؟
چه مراحلی باید طی بشه تا اینترنت من وصل بشه؟؟
رانژه چیه؟
ممنون.