یعنی بگیر نگیر داره؟:38:نقل قول:
Printable View
یعنی بگیر نگیر داره؟:38:نقل قول:
بابا خرکیه دیگه.... :31:نقل قول:
سرعت فعلی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا از ظهر سرعتم رو گوز بود ولی حالا بهتر شده . چند روزه دانلود شبانه هم بیخیال شدم سرعت از 120 بالاتر نمیره و نمیشه بیشتر از 3 گیگ دانلود کرد:2: دیشب ساعت 12:32 کانکت شدم ولی با کمال تعجب ساعت 01:05 که به اکانتم نگاه کردم دیدم حجم ازم کم کرده :2::18: از دوستان کسی از ترفند 12:31 دیشب استفاده کرده؟
میگم که بحث رو در قالب فنی ادامه بدیم بهتره .نقل قول:
راستی یه چیز بگم . یه شرکت من براشون رفتم تمدید کردم برا 3ماه 4 گیگ . بنده خدا اصلا حواسش نبوده چک کنه سه ماه تموم شده فقط یک گیگ استفاده کرده و 3 گیگ دیگه پریده !!!!!!!!!!!!!!
رفتم پارس هرچی صحبت کردم نتیجه ای نداشت دیگه . آخه کمتر از 4 گیگ هم پیدا نکردم توی سرویس ها . باز رفتم شارج کردم و باز هم داره زمانش تموم میشه نمیدونم چکار باید کرد . پارس میگه باید حجم هم بگیری که زمانش تمدید بشه . راه دیگه ای نداره .....................
آقا من یه ADSL می خوام با سرعت 30 به بالا دانلود کنه و Ping اش خیلی خوب باشه برای بازی های آنلاین، توصیتون چیه؟
شما دیگه ناشکری میکنی , ما آرزومونه شبانه سرعتمون 100 باشه و 2 گیگ دانلود کنیم بعد شما میگی بیشتر از 3 گیگ !! :27:نقل قول:
دوستان کسی با Du Meter که این همه ازش تعریف میکنند آشنایی خوبی داره؟ یه مشکلی که من توش میبینم این هست که تقریبا سرعت رو 2.5 برابر نشون میده! یعنی وقتی با IDM دانلود میکنی وسرعتتم 140 یا همون 1Mb هست و برنامه دیگه ای هم به اینترنت کانکت نیست ولی میبینی Du Meter داره سرعت 2.5Mb رو نشون میده!!! توی حجم هم همینطور هست مثلا پارس حدودا بعد از یه دوره که 2 گیگ ترافیکت بوده Du Meter برات میزنه 4.2 گیگ!!:18:
یک سوال تکراری:
ساعت رایگان از چند تا چنده؟
اگر یه چیز بزارم واسه دانلود بعد که وارد ساعت رایگان میشه،باید کانکت و دیسکانکت شد تا رایگان بشه یاوقتی وارد شد ادامش مجانیه؟
اگر چیزی گذاشتم برای دانلود و از ساعت رایگانی گذشت و صبح شد،کلش از ترافیک کم میکنه؟یا فقط مقداری که از ساعت گذشته؟
تشکر.
:31::31::31:نقل قول:
سایتش زده 1 تا 6
اما میگن بعضی خطها (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) میشه از 12:30 تا 6:57 رایگان هستن اون هم بشرطی که وسط اون تایم اضافه (12:30 تا 1 و 6 تا 6:57 ) دیسکانکنت نشین . این قانون برا همه کار نمیکنه !!!!!!!!!!
بعدش اینکه نیاز به کانکت و دی سی نداره خودش وارد تایم رایگان بشه رایگان حساب میشه بعدشم زمان اتمام ساعت مجانی خودش خودبخود هزینه میندازه .
ضمنا چند وقتی هست پارس حتی در ساعات رایگان از شارج کم میکنه و حساب هاشون حسابی بهم ریخته .
ضمنا ضمنا ضمنا اگر لطف کنید همین دو-سه صفحه قبل رو نگاه کنید متوجه میشین !
:31::31::31::31::31::31:
بنظرم فقط باید خندید به این تاپیک ......... :31::31::31:
آلبته بین 6 تا 6:57 دیسکانکت هم بشی مشکلی نداره و بارها تست شده فقط 12:31 تا 1 رو به هیچ وجه نباید دیسکانکت شی و بهتره در صورت امکان بعد از 1 هم دیسکانکت نشینقل قول: