من اگه بخوام آمپ 522 سینمای rs777 رو به 922 یا 1022 یا 1122 ارتقا بدم با همون بلندگوهای rs77، چیز خوبی از آب در میاد؟
Printable View
من اگه بخوام آمپ 522 سینمای rs777 رو به 922 یا 1022 یا 1122 ارتقا بدم با همون بلندگوهای rs77، چیز خوبی از آب در میاد؟
دوست عزیز کلا بلندگوهای این سیستم حرفه ای نیستند. دیتیل زیادی ندارند. ولی پرتابه صدای بالایی دارند. البته باید گفت از تمام سیستم های صوتی همردش در مارکهای مختلف با کیفیت تره. اون آمپها هم خیلی کاملند ولی چیز خاصی تغییر نخواهد کرد.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
درود
یه LED 46 سامسونگ دارم میخرم، میخوام براش اسپیکر هم بخرم، البته موندم سینم خانگی بخرم یا اسپیکر،
بنظرتون احتیاجه که یه هزینه واسه دستگاه پخش بدم در صورتی که tv خودش usb داره و هر چی که بخوام رو میتونم با pc روش بریزم؟
بودجم تا دورو بره 600 تومنه ، گزینه پیشنهادیه شما واسه من چیه؟
اگه بتونم بودجم رو تا یه تومن افزایش بدم پیشنهادتون تغییر میکنه؟
نقل قول:
شما قیمت هارو از اینجا چک کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز يه اسپيكر اديفاير يا لاجيتك بگير عاليه واسه كارت
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز جدیدا قصد گرفتن یه ال ای دی دارم.برای سینماش هم مشورت شما خوبان غنیمته.
فیلم زیاد میبینیم ولی مطلقا بعید میدونم گذارم به بلوری و حتی دی وی دی برسه.یه چیزی تو مایه خز و خیل های ریپ شده داونلودی 1080پی که معموله. اون هم از روی هارد.
موسیقی هم گوش میدیم ولی نه حرفه ای و ..
فوتبال و ورزش به طور کل با کیفیت اچ دی هم زیاد استفاده میشه
میخواستم هزینه زیادی نکنم وصدای با تفکیک در حد مناسبی هم داشته باشم که فضای فیلم رو برسونه و حس سینما داشته باشه.وسواس زیادی هم ندارم کلا.
توصیه شما برای سیستم خونگی در مایه های تا 500 چیه.بدون بلوری یا دی وی دی پلیر منظورمه.
اصلا میشه یا حتما باید با هم باشن.
یه اچ دی پلیر یا هارد پلیر یا خود لپ تاپ رو میخوام وصل کنم.
در مورد ال ای دی هم یه سووال داشتم در حاشیه که من ال جی سری ال ام 76100 رو دیدم فوتبال اچ دی روش به شدت توپ تاخیر داشت و تصویر جا میموند.با اینکه انطباق تصویر 800 هست آِیا دوستانی که تجربه ال جی دارن همه شون این مشکل رو دارن یا اون سیستم پخش نمایندگی ال جی مشکلی داشته؟
ممنون
دوست عزیز میشه دقیقا مدلای مد نظرتونو بگیننقل قول:
تا 600 تومن واسه یه LED سامسونگ 47 اینچ و فضای 30 متری چی بگیرم خوبه؟
اصلا اسپیکر خوبه یا سینما خانگی؟
اگر فقط موسيقي هست اسپيكر
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
70 % موسیقی، 20 % فیلم
اگه موافقی اسپیکیری چه مدلایی رو پیشنهاد میدی؟
حدود 900 تومن سینما خانگی خوب چی بگیرم ؟