بفروشش به كس ديگهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بفروشش به كس ديگهنقل قول:
سلامنقل قول:
1- تا اونجایی که اطلاع دارم، رشته ها به چند گروه تقسیم میشن و شهریه ی ثابت و متغیر هر کدوم مشخص هست، مثلا رشته هایی که شما گفتید در گروه "فنی مهندسی" هست.
بچه های فنی ورودی 87 شهریه ثابتشون 360 تومن بود، 88 فکر میکنم 420 و... شهریه متغیر به ازای هر واحد نظری حود 13 تومن بود. اگر دوستی نتونست راهنماییتون کنه، یه تماس
بگیرید یکی از واحد های دانشگاه آزاد، شفاف راهنماییتون میکنن. :)
2- مثل دانشگاه دولتی، انصراف میدید / البته شهریه ی اون ترم رو باید پرداخت کنید.
3- بله، بله
با تشکر مهران...
دوستاان دیگه اگر طلاعی دارن دریغ نکنن :n16:
چه اطلاعاتی دوست عزیز؟! عرض کردم اواخر یا اواسط دی اطلاعیه میدن و همونموقع میتونید از طریق سایت azmoon.org ثبت نام کنید.
دوستان در مورد این ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد کسی اطلاعاتی داره؟
من خیلی سال پیش کاردانیم رو گرفتم و الان مدرکش رو حتی هنوز نرفتم بگیرم :دی
می خواستم بدونم برای ثبت نام اون به اطلاعات خاصی که نیاز نیست و حتی من که مدرک رو ندارم هم می تونم راحت ثبت نام کنم؟
اخه داداش یکی به ما گفت فقط ورودی مهر داره و بهمن نداره و الان ثبت نام کن مرخصی بزن بعد بهمن برو سر کلاسا !!!
هم مهر و هم بهمن پذیرش داره.نقل قول:
اطلاعات خاصی نمیخواد، فقط معدل کاردانیتون رو باید درست توی سایت وارد کنید و بعد از اینکه در رشته مورد نظرتون پذیرش شدید حداقل باید گواهی موقت رو به دانشگاه ارائه بدید و احتمالا ازتون سفته و تعهد میگیرن که تا فلان تاریخ مدرک اصلیتون رو ارائه کنید..نقل قول:
ارشد آزاد هنوز نيومد؟
دوستان من مدرك كارداني رشته حسابداري دارم ميخواستم بدونم اگه واسه كارداني به كارشناسي تو دانشگاه ازاد يه رشته ديگه بخونم بايد دروس جبراني پاس كنم؟چند واحد؟اگه در حد يكي دو كتاب باشه مشكلي ندارم ولي اگه بخواد يه ترم اضافه فقط واسه جبراني بخونم بيخيالش شم