اولیش اومد...نقل قول:
خسته نباشی ...
ریاضیش فکر کنم سخت بود ولی فیزیک و شیمیش فکر کنم از ریاضیش کمتر سخت بود ، درسته؟:31:
Printable View
اولیش اومد...نقل قول:
خسته نباشی ...
ریاضیش فکر کنم سخت بود ولی فیزیک و شیمیش فکر کنم از ریاضیش کمتر سخت بود ، درسته؟:31:
نظری ندارم بچه ها که سر جلسه بودن میتونن نظر بدن اگه سخت بوده واسه همه سخت بوده اگه آسون واسه همه هیچ فرقی نداره ...;)نقل قول:
سعید به نظرت نسبت به پارسال اسون تر نیست؟
من که یه نگاه کردم عمومی هاش خیلی سطحش پایین تر بود نسبت به پارسال
راحت گزینه ها رو میشه حذف کردو جوابو پیدا کرد
اختصاصیاشم یه نگا بنداز!نقل قول:
به نظرم ریاضی و فیزیک از شیمی سخت تر بود. ریاضیش خیلی سخت بود!نقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
به نظرت چه جور بودن؟ آسون؟نقل قول:
منم میبینم الان میگم اما بچه ها اینقدر رو سخت یا آسون بودن بحث نکنید بخدا اصلا اهمیتی نداره هیچ تاثیریم نداره اینقدر حرص نخورید الکی
درسته
الان به فکر این باشید که چند روز حسابی تلافی این مدت رو که فقط درس خوندین رو در بیارین:دی
خب حرف بزن دیگه سامان!!!:19:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
خب ریاضیا بگید دیگه چه جوری بود! دارم از استرس می میرم...
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
خب ریاضیا بگید دیگه چه جوری بود! دارم از استرس می میرم...
سلام به کنکوری ها...مث اینکه هیچ کس جرات حرف زدن نداره خب اول خودم بگم طبق روال همیشگی عمومی رو حدود 50 و اختصاصی ها رو حدود 30 می زنم چیزی واسه از دست دادن نداشتم امیدوارم همین امسال روزانه قبول شم سطح سوالاتم به نظرم مثل پارسال بود (برای من که همه رو عین هم می زنم خب سطح سوالاتم عین همه دیگه!!!)
ریاضی اش خیلی خیلی سخت بود.من یکی فقط 16 تا زدم.فیزیک و شیمی خوب بود.مسدله های شیمی اش یه جوری بود(بعضی هاش) عمومی ها غیر قابل باور بودند برای من.
بیشتر از پایه داده بودن تا پیش.معارفش که آب خوردن بود.در کل خیلی خیلی آسون بود.
عمومی ها رو آسون داده بودن که با ریاضیات جبران کنن.
همه ی بچه های کلاس تو یه حوزه بودیم.از زرنگ تا تنبل می گفتن اختصاصی سخت بود.همه از ریاضی شاکی بودن
نمیدونم چی بگم!نقل قول:
هنگه هنگم!
خییییلی بد دادم...
ریاضی 25 تا زدم!