پس تک کانکشنش به فاگ هست..... فقط به درد منیجر و دانلود میخوره... باید 16 کانکشن کنی تا خرخره دانلود کنه :n02:نقل قول:
Printable View
پس تک کانکشنش به فاگ هست..... فقط به درد منیجر و دانلود میخوره... باید 16 کانکشن کنی تا خرخره دانلود کنه :n02:نقل قول:
بچه ها کسی میدونه 20نت لعنتی! چه جور ترافیک مازاد رو حساب میکنه؟؟؟
الان طرح 1مگ 6ماه ترافیک 2 گیگ دارم با دانلود شبانه رایگان،حساب کردم 600 مگ بیشتر مصرف نکردم(کل مصرف-مصرف دانلود رایگان)،ولی ببینید چطور واسم ترافیک مازاد کنتور انداخته!
خواهشا اگه کسی میدونه سیستم محاسباتیشون چطوره توضیح بده چرا اینقده ترافیک مازاد خوردم!
نکنه این ترافیک رایگانشون الکیه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ماه قبل 512 برنزی داشتم متوسط سرعت 60 بود این ماه 1024 گرفتم با هزینه ی تقریباً دو برابر
سرعت 1024 هم 60 هست چند بار تماس گرفتم گفتن طبیعیه
می گفتن سرویس قبلی احتمالاً اون هشت نفری که با هم بودین دانلود نداشتن که سرعت شما 60 بوده
آره خوب،مگه شیرازیا ورزش هم می کنن؟فکر می کنم با سرعت اینترنت وزنو کاهش می دن :n02:نقل قول:
برای من چند روز اول 90 بودنقل قول:
خودشون کاهش میدن.
512 هر کی داشته 60 بوده.
اینجا که میخوام شکایت کنم ماتریکس توش نیست .. چه کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اینترنت بیشتر جاها سرعتش قشنگ نصف شده ...
ثبلا شبا 1 مگ روی 125-126 بود الان فبکس 60-61 تکون نمیخوره ....
اعصاب مصاب چی کارش کنیم... همین من توو سرمم میزدی صدام در نمیومد :n02: اما الان اعصابم همچی ضعیف شده چپ نگام کنن یه چک میخوابونم توو پوزشون.... کلا یه روانشناس پیاده شدم :n27:نقل قول:
اگه تفاوتی بین سرعت دانلود 512 و 1024 نیست پس آدم مریضه 20 تومن بیشتر بدهنقل قول:
سلام دوستان.اقا ما سردرگم شدیم،مرکز ما پیشاهنگ هست(میانرود).اینترنت بیشتر برای دانلود و دانلود شبونه میخوام.کدوم isp رو پیشنهاد میدین؟کدوم تعرفه رو بردارم.؟
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
اره دقیقا ،ماله منم 256 هست ، شبانه 32 بوده الان شده 16 ، میخواستم از ی شرکت دیگه بگیرم، ولی مث که همه افت سرعت دارن، منتظرم ببینم چی میشه....نقل قول: