من دو تا خط دارم
تصمیم گرفتم رو خط دومم همه رو امتحان کنم ببینم کدومشون بهتره و به درد بخور تر
فعلا پارس آنلاین رو به عنوان سرویس اصلی نگه میدارم و رو خط دوم به نوبت ISP ها رو امتحان میکنم تا ببینم چی به چیه و کدومشون بهتره
Printable View
من دو تا خط دارم
تصمیم گرفتم رو خط دومم همه رو امتحان کنم ببینم کدومشون بهتره و به درد بخور تر
فعلا پارس آنلاین رو به عنوان سرویس اصلی نگه میدارم و رو خط دوم به نوبت ISP ها رو امتحان میکنم تا ببینم چی به چیه و کدومشون بهتره
دوستان چطوری میشه خط من فیبر نوریه ولی همسایه روبرومون از پارس آنلاین نت داره؟مگه کل محله فیبر نوری نمیشه؟
داداشه فقط تست مست کردی مارو بی خبر نزاری ها قربونتنقل قول:
من چندماه پیش به فامیلمون که تو مخابراته گفتم مال ما فیبره یا نه گفت بهت خبر میدم پس فرداش زنگ زد گفت آره فیبره مخابراتم که اون بلارو آورد سرمون خیلی ناراحت شدم گفتم شرکت دیگه هم خدمات نمیده ولی وقتی زنگ زدم 2020 گفتن خططون مسیه اونم از نوع لیونلش :n19: نمیدونی اون لحظه میخاستم زنگ بزنم فامیلمونو .... میدونم اصلا تحقیق هم نکرده شانسی گفت.نقل قول:
الآن مسئله شماست حتما زنگ بزنین یا حتی برین مخابرات ازشون بپرسین. تو سایت شرکتا شمارتونو میزنین میگه پشتیبانی میشه یا نه؟
اول رو کدومشون برم؟نقل قول:
داداشه فقط تست مست کردی مارو بی خبر نزاری ها قربونت
برو رو شاتل
دوسان کسی از صبانت سرویس داره یا داشته چطوره؟
صبانت طرح منصفانه داره بری گرفتار میشی.نقل قول:
اول از ترکانت شروع کن بعد اسیاتک بعد ماکسنت احتمالا تو همون اسیاتک بمونی اون 10 مگ سرعتو بگیری با 6 گیگ ترافیک و البته ترافیک اضافی خیلی به صرفست.نقل قول:
نظرتون چیه تقسیم بشیم و هر کس یه آی اس پی رو تست بکنه؟
این طوری خیلی سریع متوجه میشیم که کدوم یکی بهتره
لطفا ای اس پی ها رو لیست بکنین (نام - آدرس - تلفن - وبسایت)
بعد هر کس یکیش رو انتخاب بکنه
خیلی خوبه زودتر به نتیجه میرسیم من فردا عازم سفرم شنبه یکشنبه برگشتم یک راست میرم تخلیه از اونجا هم برج شمس (نمایندگی ماکسنت و اسیاتک) یه سروگوشی آب بدم ببینم چی به چیه خبرتون میکنم.نقل قول:
خیلی خوبه زودتر به نتیجه میرسیم من فردا عازم سفرم شنبه یکشنبه برگشتم یک راست میرم تخلیه از اونجا هم برج شمس (نمایندگی ماکسنت و اسیاتک) یه سروگوشی آب بدم ببینم چی به چیه خبرتون میکنم.نقل قول: