به نظر شما من الان می خوام دانلود نامحدود با سرعت حدود 200کیلوبایت رو داشته باشم کیمیا (دو مگ) نقره ای بهم می ده این سرعت رو؟ چون برنزی 2 مگ نهایت 140 می داد قبلا تا اونجا که من می دونم الانم 1 مگ برنزی دارم که نهایت 80 بهم میده :n03:
Printable View
به نظر شما من الان می خوام دانلود نامحدود با سرعت حدود 200کیلوبایت رو داشته باشم کیمیا (دو مگ) نقره ای بهم می ده این سرعت رو؟ چون برنزی 2 مگ نهایت 140 می داد قبلا تا اونجا که من می دونم الانم 1 مگ برنزی دارم که نهایت 80 بهم میده :n03:
دوست عزیز من و دوستان دیگه تو پست های قبلی بهتون گفتیم که نقره ای فرقش با برنزی همون ترافیک هدیه اولیه با سرعت بالاست.به نظرم کیمیا نقره ای بعد از ترافیک هدیه 130 تا 140 تا بیشتر نمیده.حدس نمیزنم کیمیا طلایی هم 200 تا بده.چون این آسیاتک تو سرویس های نا محدودش خیلی کنسه...نقل قول:
دوست من شما و دوستان دیگه لطف می کنید که سعی می کنید جواب بدین ممنون ولی مخاطب من از این سوال کسایی هستن که سرویس رو خودشون امتحان می کنن. حدس گمان رو که منم خودم می تونم بزنم! من 3 روز دیگه باید سرویسم رو تمدید کنم این سوال رو پرسیدم که اگه کسی از دوستان تست می کنه این سرویس ها رو توی این چند روزه لطف کنه منو راهنمایی کنه. در هر صورت ممنون:n16:نقل قول:
خواهش می کنم قصدم ناراحت کردن شما نبود.من خواستم تغییر سرویس بدم به نقره ای در پنل بود ولی نمیشد مبلغ واریز کرد و فعالش کرد.ولی چون ترافیک هدیه داره به نظر میرسه نقره ای و طلایی از این به بعد بعد از کسر ترافیک هدیه همون سرعت اسمی بشه.یکی از دوستام می خواد ثبت نام کنه اگه نقره ای گرفت ازش می پرسم اطلاع میدم...نقل قول:
برای چی سرویس 6 گیگ نیم بها شده مگه 6 گیگ که کلا رایگان بود////////
دوستان من نوین نت داشتم و چند روز پیش درخواست جمع آوری دادم که دیروز نامه ی جمع آوری به مخابرات ارسال شد و از دیروز به نظرم جمع آوری شده چون چراغ adsl ثابت نمیشه دیگه.امروز آسیاتک ثبت نام کردم ولی به من گفتند خط هنوز تخلیه نشده.رفتم سریع مخابرات پرسیدم گفتند که مشکلی ندارید و خط آزاد هست و تخلیه شده.ولی باز به آسیاتک که زنگ زدم همینو گفتند.به نظر شما جریان چیه؟چه باید کرد؟
نه عزیز ناراحت نشدم رفیقنقل قول:
همه ما اینجا هستیم که بتونیم در این آشفته بازاری که اسمشو گذاشتن اینترنت! یه کمکی اگه بتونیم به همدیگه بکنیم.
تعرفه های جالبی دارن!!!! کاش یکی توضیح بده 0 گیگ تو اسیاتک چه معنی. داره وقتی مجبوری 10 گیک بخری؟
پینگش که آشغاله! (350)
این دیر ip گرفتن هم جدیدا داره!!!! اولین isp که همچین اشکالی داشته!!!!
سرویشاشم که گرون کرده ( محدود اجبارا 10 گیگی)
به قول یکی از دوستان تو صفحه پیش درست میگفت! استقبال خوبی بشه کم کم تیتانیوم و پلوتونیم و اورانیم هم میزارن!!!! خدا به خیر کنه....
دوستان همه برین تو سایت آسیاتک قسمت نظرات شکایت کنن و به مدیراش نامه بفرستین. که این افزایش قیمت مخصوصا تو نامحدود کم شه!
قیمت ها کلی پایین اومد تو همه چیر، اینا تازه دزدی رو شروع کردن؟
512 از 177 به 242 افزایش داشته یک ساله برنزی!!!
دهنشون
این چه تعرفه های مسخره ای هست
ولی این افزایش رایگان به ۱۰ گیگ واسه کسایی که مصرف بالایی دارن مثل خیلی از شماها خیلی خوبه چون تعداد کاربرها در ساعات شبانه کمتر میشه مخصوصا الان که همه دارن میرن سمت مخابرات :n05::n09::n10: