با سلام میخواستم پخش پایونیر و بهم معرفی کنید درحدود 400..و یه باند در خرود 300.یعنی در مجموع 600 نهایتا 700 روم در بیاد.برام هم کیفیت مهمه نه قدرت.ممنون میشم اساتید نظرشون بگند
با سلام میخواستم پخش پایونیر و بهم معرفی کنید درحدود 400..و یه باند در خرود 300.یعنی در مجموع 600 نهایتا 700 روم در بیاد.برام هم کیفیت مهمه نه قدرت.ممنون میشم اساتید نظرشون بگند
دوست عزیزم بذار تجربیاتم رو تقدیمت کنم:
سیستم صوتی یعنی پخش+باند(ها)+آمپیلی فایر(ها)
هرچقدر هم که بخوای کم هزینه کنی بازهم باید این سه جزء اصلی رو داشته باشی و فقط نوعشون رو کم و زیاد کنی یعنی با توجه به انتظاری که داری میتونی باندها(کواکسیال و کامپوننت) و ساب ووفر به تعداد لازم و آمپیلی یا آمپیلیهایی که توان و تعداد کانال اونها رو بتونه تامین کنه رو انتخاب کنی و اینجاست که پخش رو طوری باید انتخاب کرد که خروجیهای لازم رو واسه هدفت داشته باشه.
هدف از سیستم صوتی، صداست نه زیبایی پخش
ضمنا 700 تومن به نظرم 3-2 ماه پیش واسه خودش پولی بود ولی الآن نه.
با سلام به دوستان عزیز
تو این اشفته بازار تا 250 تومن پخش فلش خور از برند کن وود یا پایونیر چی پیشنهاد میکنین.
از لطف و محبت دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
عزیز این ایات کم و بیش به ما نازل میشه فقط بعضیاش زیادی تیزه عمومیش نمیکنیم:31:نقل قول:
نقل قول:من یه زمانی تو همین فروم میخواستم با 400 500 تومن سیستم ببندم حالا بماند که تو ارزونی 1.5 خرج گذاشت رو دسمون اون موقع 700 یه سیستم کامل و البته نسبتا خوب میشد بست...ای ..الان چون این قیمتا رو میشنوم ضعف اعصاب میگیرم دنبال مدلا و قیمتای جدیدشون نیسم تا دوستانو راهنمایی کنیمنقل قول:
سلام دوست عزيز.(البته بنده جزو اساتيد نيستم)آمپ مونو 8501 كن وود خوبه.300 وات هم خروجي ميده.ساب هم3013 خوبه براش..ضمنا بايد ببينيد پخشتون خروجي براي ساب داره ؟منظورم خروجي RCA هست.نقل قول:
نكته مهم:من پيشنهاد ميكنم كابلتون رو به 4گيج آپگريد نمائيد چون با مشكل افت ولتاژ و فشار به سيستم برقيتون مواجه خواهيد شد.
خواهش ميكنم.پس احتمالا 2 يا 2.5 ولته.چون اين ولتاژ تقريبا استاندارد هست براي پخشها كمتر از 2 من نديدم.نه نياز به تعويض پخش نيست. فقط نميتوني از اسپيكرهاي قوي كه توان بالا نياز دارن استفاده كني. چون ممكنه با آمپها مچ نشه و بخواد گين رو خيلي باز كني و...آمپليفايرهاي 60 واتي رو ميتونيد استفاده كنيد با درايورهاي هم قدرت.نقل قول:
در مورد آلپاين هم متاسفانه قيمتش حبابي بالا رفته و مدلهاي پائينش هم كه اصلا صداي خوبي نداره با قيمتهاي بسيار بالا فروخته ميشه و توصيه هم نميكنم حتي 200 تومن هم براش هزينه كنيد.فعلا تا ببينيم چي ميشه
ضمنا استاد هم خودتون هستيد و بنده شاگرد كوچكي در اين زمينه هستم كه دارم درس پس ميدم.
منظورتون 25 واته؟نه خيلي بده 15 واته.هرچي اسپيكر ضعيفتر انتخاب كني بهتره منتها كيفيت صدا هم ممكنه افت كنه.نقل قول:
دوست عزيز پخش كه به نظر من همون 7016 البته از 400 بالاتره. در مورد اسپيكر تو اين رنج يعني قدرت بالا شما نياز به آمپليفاير هم پيدا مي كنيد.لذا هزينه تون رو بايد ببريد بالاي يك ميليون.نقل قول:
هيچي.:sq_25:يعني ارزش هزينه كردن نداره.نقل قول:
مرسی حمید جان .
پس این طور که من فهمیدم باید قید DLS 1073 و آمپیلی کنوود 7205 رو بزنم بخاطره خروجی ضعیف RCA ضعیف پخشم حالا به نظرت آمپیلی و باند چی بگیرم که عین 1073 بتونه bass بزنه با این خروجی ضعیف RCA ? مشکله من اینه که ماشینم 111 هستش و نمیتونم براش باکس بزارم چون دیگه هیچی از صندوق برام نمی مونه , الان اسپیکرهام پایونیر 6974 هستش و آمپیلی هم ندارم اینا اصلا جالب نیستن و به محض اینکه صدا از 20 بیشتر میشه کلا صدا می ریزه به هم دیگه خستم کرده می خوام عوضش کنم ، محدوده قیمت اسپیکر و آمپیلی هم حدودا 500 تومن باشه . بازم خیلی ممنون آقا حمید
سلام خدمت دوستان گل
اقا من تازه واردم ممنون میشم اگه کمکم کنید
با 2تومن چه سیستمی میتونم ببندم؟
در چه حدی؟
ماشین :پراید
دوستان من همین الان نمیخوام سیستم ببندم..نظرتون درمورد 5450 چیه؟7016 بهتر از اونه؟یعنی اگر من فعلا یه 7016 و یه باند خوب فقط بذارم نیلز به آمپلی دارم؟اگه میشه د2و3تا باند خوب پایونییر هم بهم مدلش رو معرفی کنید.راستی میگند باید اگه میخوای صدا کیفیتی داشته باشی باید کواکسیال ببندی میشه در مورد کواکسیال و کامپوننت هم یه توضیح بدید
با سلام خدمت اساتید
من میخواستم تا 400 یه ضبطو باند بره 206 بگیرم ،ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان.
من درصدد خرید 1073+7541 + ( شاید هم 1214 بوم باکس جی بی ال )
خودم میتونم نصب و راه اندازی کنم؟؟؟
مشکل سیم کشی ندارم. بلدم از باتری تا صندوق بکشم! از قبلا هم یک کابل rc از صندوق تا پشت هدیونیت توسط صاحاب قبلی انجام شده!
فقط چیزی که این وسط من شک دارم اینه که نحوه راه اندازی و درست اسمبل کردنه!!!
شنیدم بد نصب بشه پروتکت میکنه! اصلا یعنی چی؟؟ هنگ کردن؟؟؟
هدیونیت خودم 526 جی وی سی هست!
فروشنده یک بسته سیم+کابل rc+فیوز و جعبه فیوز ( کامل بود ) البته 8گیج بود! گفت کافیه !! من خیلی شک کردم گفتم بازم اینجا از دوستان سوال کنم ببینم نظرشون چیه! بسته کامل رو 75 قیمت داد! خوبه؟؟؟ 8گیج کم نیست؟ کافیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید من چه کنم؟! خودم میتونم با راهنمایی هایی که انجام میدین نصب کنم که در یک فرصت قطعات رو تهیه کنم! چون میخوام یک تجربه شیرین از این کار داشته باشم!
با سپاس فراوان!