دوستان آسیاتک پروفایل گیم روی این سرویس های غیر حجمی میده
که یک چندتایی پینگ کم بشه و یا مسیر ارتباطی ip های اون برای گوگل و اروپا از آذربایجان میگذره که پینگ پایین تر بده یا نه ؟
Printable View
دوستان آسیاتک پروفایل گیم روی این سرویس های غیر حجمی میده
که یک چندتایی پینگ کم بشه و یا مسیر ارتباطی ip های اون برای گوگل و اروپا از آذربایجان میگذره که پینگ پایین تر بده یا نه ؟
سلام
دوستان اسیا تک داملود سنتر داره؟ اگه داره چطوریه بعدا باید بخری یا رایگان هستش و اینکه لیچ هم داره؟ یه توضیح بدید ممنون میشم .. کلا چه امکاناتی داره مثل دانلود سنتر و گیم سنتر و ...
سلام
بسته های جدیدی اضافه شده که موقع انتخاب میشه دید ولی به صورت عادی در پنل نشون نمیده.
بسته های جدید خوبند؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فقط برای کم مصرف ها خوبه.
این طرحها کشکن
حجم ها علکی
مثلا اون 36000تومان 3 ماه با 36گیگ میشه 18گیگ واقعی
همون 512kb عادی هر ماه 25گیگ یعنی 12.5گیگ واقعی، جمعاً 37گیگ واقعی برای 3 ماه 36000تومانه
بقیه این طرحهای به اصطلاح تشویقی همینطورین
اینها مثل مار مشتری فریب میزنن، آسیاتک وادار شد طرح های رقابتی بیاره الان میخواد زیرش بزنه
سرعت نت امشب فوق العاده افتضاح شده تا حالا اینطور نشده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت تک کانکشن به 10KB هم نمیرسه تف تو ذاتشون :n34:
سلام
تعرفه های آسیاتک خیلی نا متعادل هست و آدم مجبور میشه بسته با قیمت بالا تر رو بخره مثلا 3 ماهه 16 مگ 120 گیگ 1308000 ریال هست و 3 ماهه 16 مگ 2400 گیگ 2354400 ریال هست .یعنی تفاوت قیمت 1046400 ریال هست و در نتیجه برای 2280گیگ باید مبلغ 1046400 پرداخت بشه که قیمت هرگیگ 458 ریال میشه که خیلی ارزون هست و آدم وسوسه میشه همین رو بخره . بقیه تعرفه ها هم همینطوره.
مال منم افتضاحهنقل قول:
همین الان دارم با پشتیبانی صحبت میکنم
خب دیروز درخواست تخلیه زدم. امروز صبح تماس گرفتن که چرا میخواین تخلیه کنید. گفتم قیمتتون بالاست. گفت چطور بالاست. گفتم شرکتای دیگه ۱۶ مگابیت ۱ ترا میدن. گفت ۱ ترا ؟ کجا یک ترا میدن ؟
گفتم شرکتایی هستند که دارن ۱ ترا میدن.
گفت مگه شما ۱ ترا مصرف میکنید؟ گفتم اول که بحث میزان مصرف ما یه بحث شخصیه. دوم هم بله. ما مصرفمون بالاست.
گفت باشه. تخلیه خط رو انجام میدیم. الان هم خط قطع شد نتش ☺
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
چجوری میشه فهمید چقدر از حجم بین الملل مونده ؟ :n36:
اتفاقا خیلی هم خوب شده ..من 512 داشتم و دارم سرعت از 64 کیلو به 160 رسیده:n20:نقل قول:
سرعت باز شدن صفحات افت کرده امروز ..
حذف شود......
خطم تو قم این دو سه روز بهتر شده، نویز 2db کمتر سرعت 1mb بیشتر
بیش از 3 کیلومتر از مخابرات فاصله دارم، سرعت 5-6 مگ گذاشته بودن، الان بالای 7مگ
بهبودی خط از طرف آسیاتک یا مخابرات
???????????نقل قول:
برای من از تابستون اینطوری شده. حالا باز برای شما رو تازه اینطور کردن. بگی هم میگن آی پی استاتیک بخر!...نقل قول:
نقل قول:
........حذف شود
هر حجمی که تو پنل قید شده نصف کنید بین الملل به دست میاد .نقل قول:
نقل قول:تنها راه حل خلاصی از شر این جور کنترل های محسوس و نامحسوس کاربران استفاده از وی-پی-ان هستنقل قول:
البته دی ان اس های آسیاتک یا هر شرکت داخلی دیگه رو هم استفاده نکنید بهتره...
شرکت پیشگامان یک ترا بین الملل ارائه میده
من دوماهه گرفتم!نقل قول:
عالیه!
شبانه رایگان هم داره!
یک ترا، شما همچنان شبانه استفاده میکنید؟:n04:نقل قول:
ایول :)) مگه شمادوستان مرز محدودیت ترافیک رو جا به جا کنید !! که بفهمن دوران ۵-۱۰ گیگ گذشته
نقل قول:
من 1000گیگ رو قاعدتا نمی تونم با الگوی فعلی مصرفم تموم کنم چون دانلودر نیستم اما دانلود دارم!!!
بیشتر دانلودهام تو چارچوب مصرف واقعیم قرار میگیره تا یه دانلود ساده و بی هدف!
مثل بازی / فیلم های فورکی برای تلویزیون و .....
اما شبانه رو هم خودشون گذاشتن به صورت رایگان!
اما فعلا مشکل داره و کم می کنه از ترافیک اصلی!
علتش رو نمی دونم!
دوستان عزیز این اسیا تک حجم خوری نمیکنه؟؟؟ من تستی620 مگ داشتم دانلود زدم قطع کردم دیدم 100 مگ بیشتر کم کرده؟!!!!!!!!
اگه مطمئنید در 1544 و یا به صورت تلفنی گزارش بدید برمی گردونننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
اگر اکانتیگ اسیاتک بخواد حجم خوری داشته باشه مسلما برای همه داره چون یک نرم افزار و یک محاسبه برای همه انجام میده .نقل قول:
سرعت دانلودتون چنده با idm؟نقل قول:
من چون مرکزمون کمی مشکل پهنا داره به من گفتن تا زمانی که درست شه سرعت واقعی شما 9 تا 10 مگ هست!!!نقل قول:
خطم البته رو 16 بسته شده!
به جاش بهم 20 درصد تخفیف دادن!
به جای 80 تومن 60 میدم 1000 گیگ رو!
سرعت 1مگابایت بر ثانیه البته بیشرم میشه منتها اوریج همون 1 مگابایت هست!
آسیاتک خیلی داره بی انصافی میکنه که برای گرونترین سرویسش فقط 400 گیگ شارژ میده :n34:
بابا این آسیاتک منو دیوونه کردهنقل قول:
پس از 9 سال رضایت کامل انگار اینبار هم با ما لج کرده!!!
سرعت دانلودم که تا هفته پیش زیر 1.8 مگ نمیومد الان رسیده به 1.2 که اونم کلی نوسان داره یعنی اواخر شب تا 400 کیلوبایت هم پایین میاد!
زنگم زدم بعد از 72 ساعت معطلی انداختن گردن مخابرات منطقمون گفتن پهنای باند مرکزتون پر شده چاره ای ندارید!
موندم دوباره شکایت کنم به 195 یا نه!:n34:
من خودم کاربر پرمصرفیم و واقعا باتوجه به نیازم استفاده می کنم با این حال باز نمی تونم 1000 گیگ رو تموم کنم ...نقل قول:
به نظرم همون 400 گیگ هم خوبه به شرط اینکه بتونه کیفیت رو تو سطح بالا نگه داره!
الان من دوروزه نتم خیلی خرابه ومشکل داره!
فقط حجم نیست به نظرم!
بعد از 14 روز فقط 160 گیگ مصرف کردم!
مال منم فعلا خرابه همین چند دقیقه پیشم شکایت کردم بیشتر مشکل مرکز هستنقل قول:
1000 گیگ حجم واقعی در ماه!! آخه کی اینهمه مصرف داره؟
پسرم آلمان به ندرت بیش از 300گیگ در ماه مصرف داره، اونهم دائم با netflix و amazon streaming
من این مصرف رو دارمنقل قول:
یه نرم افزار ملا دانلود میکنم 50 گیگ سایزشه
چون بین المللی هست 100گیگ کم میکنه !
۱۰۰۰ گیگ بین الملل نوشتهنقل قول:
پس ۵۰ گیگ ، ۵۰ گیگه
پانصد گیگ بین الملل و 1000 گیگ داخلی.نقل قول:
چرا تصور میشه که 1000 گیگ حجم عجیبیه ؟
الان شما یه فیلم فورکی واقعی درجه 1 دانلود کن 50 گیگ حجمشه!
مثلا من Dunkirk رو دانلود کردم واسه تی وی !
یا
اسپایدر من!
من ماه قبل راحت 850 گیگ مصرف کردم ولی این ماه کمتر!
فصل بازی این مقدار حجم خیلی بکار میاد+ فیلم که جای خودش!
جک میگی داداش الان دیگه همه استریم میبینن هنوز تو اینترنت حجم 10گیگ هستید:n02: امثال شما ها هستن که حجمی رو باب کردن و کاری کردن همش دنبال گرفتن حجم و پول دادن باشننقل قول:
پسرشما تو المان میره بیرون و کازینو عشق حال میکنه و همه جار میگرده نیازی نیست بشینه تو خونه از اینترنت استفاده کنه
اینجابخواهی بیرون بری هزارتا مکافات تو شلوغی و هوای بد داری
پس ترجیح میدن وقتشونو صرف استفاده از نت بکنن
والا پسرم اصلا اینکاره نیس، با زنش دوتای از صبح تا عصر کار میکنن. شب یکی دو ساعت جلو hd-streaming میشینن بیش از 10گیگ مصرف نمیشه. هر دوتاشون کشت و مرده online-gaming Playstationنقل قول: