سایت تابناک حرف مفت نوشته!نقل قول:
من خودم روز قبل تخلیه رو حجم منصفانه تموم شده بود. سرعت خیلی کم بود ولی داخلی خارجی فرق نداشت ومشکلی برا خارجی بودن سرورا نبود.
Printable View
سایت تابناک حرف مفت نوشته!نقل قول:
من خودم روز قبل تخلیه رو حجم منصفانه تموم شده بود. سرعت خیلی کم بود ولی داخلی خارجی فرق نداشت ومشکلی برا خارجی بودن سرورا نبود.
شما از چه شرکتی سرویس گرفته بودی دوست عزیز؟؟ شاید بعضی از آی اس پی ها این کار رو انجام بدن..دوستان لطفا اعلام کنن که بعد از تمام شدن حجم اینترنتشون اوضاع چجوری هست...سرعت خوبه یا بد هست..و اینکه به چه سایتهایی دسترسی دارن و از چه شرکتی سرویس میگیرن..ممنوننقل قول:
ببخشید
سرعت اپلود رو چند می بندن؟
فکر کنم حداکثر رو 1 مگ میبندننقل قول:
اون شرکتی که عرض کردم پارس انلاین بود.نقل قول:
بعد از ترافیک منصفانه سرعت کمتر از ۱۲۸ مصوب بود ولی محدودیتی نداشت در داخلی خارجی
من از آسیاتک تخلیه کردم اومدم شاتل خیلی راضی هستم هم پینگم بهتره هم سرعت دانلودم حجم هم که بیش از دوبرابر آسیاتکه ولی بازم کاش بالاتر ببره
این از سرویس هایی که شاتل ارائه می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر داتک سرویس 16 مگ نامحدود رو واقعا ارائه کنه من حداکثر 1-2 ماه دیگر میهمان شاتل خواهم بود:n02:
یک عمر نامحدود بودم این چند ماه که محدود بودم هر چند وقت یکبار چک می کردم مصرف بالا پایین نباشه یا از حد منصفانه رد نشه:n23:
سرویس گیم هم که روی پارس داشتم با 10 گیگ رو مخ بود - چون اگر حواست نباشه سریع دود می کرد سیستم می رفت حرارت می شد:n09: ( یادش نخیر :n07:)
این جدول سرویس های شاتل حجمها وافعی نیستن, واقعی نصفه
سلام دوستان من قبلا سرویس 128 شاتل داشتم و سرعت دانلودم روی 1800 کیلوبایت بود یعنی خطم تا 16 مگ باز بود الان با این تعرفه های جدید اگه سرویس 512 بگیرم به نظرتون چه سرعتی بهم میده؟آیا سرعتها واقعی شده یا هنوز باز میذارن پهنای باندو؟
سرعتتون 64 کیلوبایت و باز هم نمیذارننقل قول: