سلام.نقل قول:
سرویس مخابرات مثل هندونه دربسته است، تا بازش نکنی معلوم نیست چی از آب در میاد.
اکثر کاربرای 1 مگ و 2 مگ ناراضی هستند، با کیفیت ترینش نسبت به هزینه 512 است (با توجه به پستهای زده شده).
خیر، با tp-link مشکلی نداره.
Printable View
سلام.نقل قول:
سرویس مخابرات مثل هندونه دربسته است، تا بازش نکنی معلوم نیست چی از آب در میاد.
اکثر کاربرای 1 مگ و 2 مگ ناراضی هستند، با کیفیت ترینش نسبت به هزینه 512 است (با توجه به پستهای زده شده).
خیر، با tp-link مشکلی نداره.
نه اخه بعضی ها می گفتن که کلا مشکل داره!از اون نظر و گر نه تو این چند روز اخیر من هم قطی یا کم بود سرعت داشتم.
از رو تجربه گفتم بعضی موقه ها که برای دوستام کارای کامپیوتری انجام می دم می بینم وضعیت استارت اپشون و ویندوزشون چقد افتضاحه.
قطی ها که برای یک طیف خاص نیست کلیه.نقل قول:
1 مگ خصوصی رو بیشتر توصیه می کنم تا دو مگ مخابرات
اصلا مخابرات خودش این مودم رو ارایه می ده.
لیست مطالبات مردمی از وزیر جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- افزایش سرعت اینترنت، قابل حس توسط کاربر نهایی در خانه ها.
2- کاهش هزینه های اینترنت برای سرویس دهندگان اینترنت، کاهش قیمت اینترنت تمام شده برای شرکتها ، سازمانها و کاربران نهایی خانگی/ کاهش هرینه های تلفن ثابت و همراه
3- برداشتن پای کسانی که به خطوط اصلی اینترنت دسترسی داشته و به دلایل دروغین تحت نام امنیت پای خود را از روی سیم بر نمی دارند.
4- منطقی کردن فیلترینگ و محدود کردن آن به سایتهای غیر اخلاقی و هم زمان، توسعه فرهنگ استفاده صحیح از اینترنت
5- گرفتن انحصار از دست شرکت زیرساخت و آزاد گذاشتن شرکتها برای وارد کردن اینترنت ارزان قیمت و رقابتی/ خروج انحصار تامین اینترنت از شرکت زیرساخت/ مجوز به شرکت های خصوصی و خارجی برای ورود به بخش تامین پهنای باند
6- رفع محدودیت ها از نسل سوم و چهارم تلفن همراه و توسعه اینترنت موبایل و LTE
7- رفع فیلتر از فیس بوک و توئیتر.
8- وزارت ارتباطات را به وزارتی برای انجام ارتباط و نه "عدم ارتباط" بازگردانید.
9- حل همیشگی قطعی های اینترنت و کم فروشی ها
10- بالا بردن سرعت اینترنت تلفن همراه
11- ساماندهی به شبکه هوشمند و شرکتهای وابسته
12- نظارت دقیق بر تعرفه های تلفن ثابت و همراه.
13- برداشتن پارازیت ماهواره ای.
14- ساماندهی به وضعیت نامطلوب مدیریت سازمان فضایی.
15- انحلال فضای مجازی که منجر به اختلاف در سطح وزارتخانه شده است.
16- بازبینی خصوصی شدن مخابرات.
17- جلوگیری از سوء استفاده از نام "ملی" در پروژه های میلیاردی که اصلا خروجی نداشته اند.
18- سازمان فضایی ایران و سوء مدیریت در آن را بیابید.
19- به روز شدن شبکه های مخابراتی.
20- حق و حقوق مساوی برای کارکنان پست و مخابرات.
21- تعیین تکلیف سوددهی ودیعه ها موبایل.
22- افزایش امنیت فضای مجازی که بر عکس تبلیغات، بسیارهم پایین است.
23- با دبیرخانه فضای مجازی بابت یکسال اخیر برخورد بشه و مرکز تحقیقات مخابرات ایران احیا شود.
24- توقف فروش غیر قانونی شماره موبایل ها به شرکت های خصوصی که پیامک گروهی می فرستند.
25- ایجاد فضای کسب و کار در ایران مانند کارهایی که گوگل می کند.
26- دفاتر پیشخوان دولت در حال ورشکستگی هستند، فکری به حال آنها کنید.
27- تغییر در هیئت مدیره شرکت پست
جز موارد بسیار جزئی مثل 7 به باقی هیچ امیدی ندارم ... :n15:
عجب ویروس هوشمندیه که 3 شب تا 10 صبح غیر فعال میشه و تو هیچ نرم افزار مانیتورینگ هم نمیشه دیدش ! نظرت چیه کلا فرمت کنیم ؟:دینقل قول:
عزیز جان غیر از ساعاتی که گفتم سرعت تک کانکش و سرور خارجی افتضاحه یعنی حدود 10-12 کیلوبایت و پینگ از مسیر های واشنگتن و لندن همه بالای 300 و تایم اوت حداقل 10-15% ... حالا شاید یه مرکز مخابراتی خلوت تر باشه این مشکلات کمتر دیده بشه ولی بوده و هست تا فیلتـرینگ شدید ادامه داره و نسبت کاربر و پهنای باند متعادل نیست و ... (که اینا همه به میگرده به نوع نگاه به اینترنت تو ایران) همین آش و همین کاسه خواهد بود وزیر و دولت جدید در حد مجری قوانین هستند
نقل قول:
با توجه به پیروزی کاندیدای مورد حمایت اصلاح طلبان در انتخابات، چشم انداز شما از وضعیت اینترنت و محدودیت های مربوط به آن در آینده چه خواهد بود؟البته آقای روحانی به نظر من بیشتر محافظه کار عملگراست تا اصلاح طلب، من تصور نمی کنم تغییر عمده را روی سیاستهای اینترنتی شاهد باشیم. فیلترینگ همچنان پابرجا خواهد ماند. آهنگ اینترنت ملی برای شهروندان کندتر خواهد شد چرا که برنامه پیاده سازی آن تا همین الان هم یک افتضاح بزرگ مالی برآمده از تخیل محض و رانت قراردادهای کلان بوده است. سیاست گذاری اینترنت کماکان در حوزه نفوذ رهبری خواهد ماند و دولت آقای روحانی تنها مجری خواهد بود.من امیدوارم آن سوی عملگرایی آقای روحانی ایشان را وادارد در شبکه فیبرنوری کشور تعجیل کند. ایران پایین ترین سرعت اینترنت در جهان را دارد، اگر این دولت بتواند سرعت مایه شرم فعلی را حتی دو برابر کند کار بسیار بزرگی انجام داده. اما بهرحال شانس حضور ایران در بازارهای بین المللی تکنولوژی دیجیتال برای همیشه نابود شده، این بازار مسابقه ای است که سوت شروع آن مدتها پیش در غیاب ایران زده شده و هیچ سیاستی نمی تواند ایران را به یک بازیگر شایان توجه در دنیای دیجیتال بدل کند اما بهرحال بهبود زیرساخت اینترنت در کشور می تواند دامنه این ضرر را محدود کند و قدری به بهبود وضعیت عمومی دیجیتال کشور بیانجامد.
به تایپ اول در در این صفحه مراجعه کن.نقل قول:
بخون بعد جواب بده.:n09:
مشکل از تسمشس از تسمشس.
خوش به حالتون
قطعی که هیچ ، مرکز اشرفی اصفهانی
پینگ سرور داخلی 27 تا 33 درصد لاست پکیج میده
رسما با وصل نبودن توفیری نیست
راستی خصوصی هام مشکل دارن؟
دوستان خواهشا یه تماس بگیرید با این مخابرات گور به گوری ببینین چشه اخه من رو بیچاره کرده هر 1 دقیقه یه قطع و وصل میشه من تا حالا 5 بار زنگ زدم lمیگن
ما نمیدونیم مشکل چیه