دوستان این پکت لاست چیه؟
من حجمم خیلی زیاد کم میشه ربطی به این داره؟
Printable View
دوستان این پکت لاست چیه؟
من حجمم خیلی زیاد کم میشه ربطی به این داره؟
کلا" حالش بده
تجریه من ثابت کرده که اکثرISPها تاپیک های این فروم و فروم همسابه رو بصورت مستقیم یا غیر مستقیم میخونن و دنبال میکنن:n06:نقل قول:
زمان شروع شدن پکت لاست ها کاملا واضحه. برای من همیشه از حوالی 3 بعد نصف شب تا حوالی 3 بعدر از ظهر نت بسیار پایدار و خوبه ولی از اون به بعد انگار یکهو منفجر میشه. پینگ سالم میشه 10 تا در میون. اصلا معلوم نیست یکهو چی میشه !
شما کجا هستی که اینطوری میشه ؟
منم تازگی همینطوری شدم البته واسه من متغیر بین 3 تا 6 بعد ازظهر شروع میشه و تا 2-12 مشکل داره
بیاین بیرون بابا اصلا وایمکس به صرفه نیست کاربریی کخ 128 دارن5 گیگ باید 21 ماهی بدن همینو 12 تومن بده بیا 512 پارس آنلاین من الان دارم
پینگ30...آپلود90..دانلود 3.30
مشکل پک لاست برای من اومد یکدفعی آتنن شد4 دوباره وصل کردم دیدم به به چه سرعتی داره
متاسفانه مشکل افت سرعت رو بیشتر ISP ها دارن سرعت برقراری ارتباط با سرور های خارج از ایران مشکل پیدا کرده با داخل مشکلی نیست
من 1مگ از مخابرات دارم در طول روز افت سرعت زیاد هست وایمکس ایرانسل هم دارم در طول روز افت سرعت ندارم به نظرم پایداری سرویس ایرانسل بیشتر از بقیه شرکت ها هست
تست سرعت 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا پول اینترنت رو با دلار ۱۲۲۶ میدادن جدیدا با دلار ۲۵۰۰ میدن و خواستن قیمتارو ببرن بالا اما همه آی اس پی ها صداشون درومد و حالا اینجور که مشخصه پهنای باند همه آی اس پی هارو کم کردن برای جبرانش.نقل قول:
سلام
من به اجبار باید یا از مبین نت و یا از ایرانسل نت بگیرم
خواستم بدونم از کدام شرکت بخرم سرویس دهی بهتری داره ؟
ضمنا من مودمی میخام بگیرم که حتما باید خروجی لن داشته باشهخیلی برام مهمه
ضمنا من نزدیک خراسان هستم و بالا پشت بام ما دکل همراه اول است