اي باببباااااااا خبري ازكنكوريا نيست كه؟مكه تموم نشد؟
Printable View
اي باببباااااااا خبري ازكنكوريا نيست كه؟مكه تموم نشد؟
Let's Conquer Konkoor
خب اولا که هر کاری که تو آزمونای آزمایشیتون میکردینو انجام بدین روش جدیدی رو پیش نگیرین حتی اگه کاری که میکردین غلط بوده اما همون کاری بکنیننقل قول:
سعید توصیه میکنی ما سر جلسه چیکار کنیم؟؟
بابا روحیه بدین دیگهههههههههههههههههههه
اما من نرم اینه که اولا تستی که شک داریدو نزنید چون هم اتمال غلط درومدنش هست هم روحیه ی بدی رو سر جلسه بتون القا میکنه این کاری که میگم رو بکنید واقعا موفق میشید واقعا واقعا خیلی هم کار ساده ایه
اولا اینکه شما درستو خوندی و دیگه همه چیز دست خداس تو زحمتتو کشیدی حالا هم به خدا توکل کردی و مطمئن باش که خدا اونچه که درسترو میزاره جلوی پات یعنی الانم تو یه وسیله ای واسه گذشتن زمان کنکور این 4 ساعت تو وسیله ی خدایی که اونکاری که به صلاحته رو خدا انجام بده و فقط تو انجام دهندشی پس خیالتون راحت باشه
دوم اینکه اینو بدونید که اینقدر تستای گلابی تو کنکور هست که حد نداره شما فقط لازمه توجهتون اول روی اونا باشه همه این اشتباهو میکنن که حواسشون به تست های سخته بابا اصلا بعضی این تستارو میزارن واسه نزدن ! یعنی اگه نزنی سود کردی حتی اگه بلد باشی! پس شما اول هر چی تست رو که بلدی و آسونه رو میزنی بره اینجا خیالت راحته که حداقل اون چیزی که صد در صد باید میزدمو زدم اینجا من قول میدم به نسبت آدما درصدات تا اینجا 50 یا 60 رو هست حالا فرض کن هیچ فشار خاصی به خودت نیووردی اما درصد 50 60 رو بدست اوردی خدایی خیلی می ارزه حالا یه عالمه وقت داری با تستایی که وقت گیرن حالا شرو میکنی اونا رو زدن و آروم آروم اون درصدتو میکشی بالا و بالا تر شما قرار نیست تمام تستارو جواب بدی شما با همین درصد 60 70 بهترین رتبه هارو میاری پس قراره فردا تستاییم نزنی!!! این خیلی مهمه پس به این فکر کن که وقت المی رو تستای بیهوده نزاری چون واسه نزدن ساخته شدن و تستای آسونو بزنی اول بعد که زدی اینارو چنان روحیه ای میگیری که دیگه تست سختا هم برات گلابی میشن جو میگیردت سر جلسه :دی
..
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
عمومی
اختصاصیکد:http://srv11.sanjesh.org/Ex_89/Riazi_Omoomi_A.zip
کد:http://www6.sanjesh.org/sarasari/Ex_89/Riazi_Ekhtesasi_A.zip
ممنون سعيد ولي من يه عادت بد كه دارم همينه كه اونايي كه شك دارمم ميزنم سر جلسه كنكور ازمايشي همش اينكارو ميكردم واسه همين نمره منفي ها هم درصدام هميشه 60 مونده
نميدونم جرا ولي ميكم حالا شايد درست باشه
بچه ها دقت کنین که ادبیاتاش مثه پارسال خریت توش نبوده یا بهتر بگم خریت کمتری توش بوده پارسال باید 5 تا جمله رو تکواز میشمردی حالا باز خیلی بهتر شده خیالتون راحته راحت
به اینم دقت کنین که فرمه سوالای عمومی دقیقا مثله همه یعنی شما فردا همین فرم سوالو دارید یعنی نوع تکواز شمردن و بقیه چیزها همین طوریه که امروز بوده
با اینکه عربیمو 92 زدم اما دیگه حالا چیزی از عربی سر در نمیارم :دی
یه چیزییم مخصوصا تو دینی دقت کنید اینکه سوالا a b.. داره و ممکنه از بدشانسی هر چی سوال سخته همون چندتا سوال اول شما باشه اما برای بقیه اینطوری نباشه مثل من 4 تا تست اول دینی رو نزدم ! اما روحیمو نباختم چون توی دینی بیشتر 5 تا تست سخت نمیدن مطمئن باشید حالا چه اولش بدن چه وسط چه آخر و اینکه این 5 تا هم واسه نزدن ساخته شده !!
سلام
عمومی ها به جز ادبیات آسون بود.
اختصاصی ها سخت بود.
البته به نظر من...
کیفیت کاغذش مثل اینکه تغییر کرده نه ؟! .. این اسکنی که تو سایت سنجش گذاشتن که خیلی توپ بود !!!
سعید به نظرت نسبت به پارسال اسون تر نیست؟
من که یه نگاه کردم عمومی هاش خیلی سطحش پایین تر بود نسبت به پارسال
راحت گزینه ها رو میشه حذف کردو جوابو پیدا کرد
بدین وسیله به اطلاع داوطلبان شرکت کننده گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، زبان های خارجی و هنر در آزمون سراسری سال 1389 می رساند ، سوالات آزمون تمام گروههای آزمایشی 30 دقیقه بعد از آزمون و کلید سوالات نیز 2 ساعت پس از برگزاری آزمون بر روی پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org قرار خواهد گرفت .روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور